Hogyan elválaszt maga harapós körmeit, hogyan lehet megszabadulni a rossz szokások

Roman nem akart tanulni, hogyan hipnózis lehet gyorsítani a lépben és eloszlatja a félelmeket. Nem érdekelte, hogy kössön hipnotikus állapot lehet a normális kommunikáció során, és hogy hála a hipnózis emberek fájdalommentesen elviselni nagy műtét altatás nélkül. Még mindig nem volt érdekelt, nem. Az egyetlen célja a látogató a hipnózis képzés - a figyelem középpontjába - egy módja, hogy állítsa le a köröm harapás.Észrevettem, hogy a kutikulát véletlenszerűen borított bevágások, ami nekik egyfajta futás, ami zachuhannoy korcs egy olyan városban, ahol senki soha nem áll meg. Hullámzó szélén látható lezáratlan köröm bőr egyetlen ujjal nem volt köröm darab. Nem meglepő, hogy tegnap lenne megállítani harapás körmeit.

Az első szünetben, felsóhajtott. „Utálom őket - Roman elismerte.” -. Nem csak a megjelenése, hanem az érzés, „Sétáltunk hétvégi pálya Vasárnap estére római teljesen leállt harapdálta a körmét, de hogyan ..?

Egy pillanat múlva, mondom többet a regény. Ha azt szeretnénk, hogy ne harapós körmeit, az alábbi tippeket, és hamarosan naraduetes nem új, egészséges, erős és vonzó körmök helyett a régi sérült kutikula, amelyre lehet, hogy szokni.

Ön kontrollálatlan rágja a körmét. A szörnyű fájdalom és a tudatosság mennyire rosszul kezét néz, akkor kimenete, hanem az, hogy a legjobb, amit tehetünk. A kezdéshez megtudja, úgy, hogy megeszi a körmök. Ez az unalom, a stressz, a fáradtság, a harag, a magány, az éhezés? Amikor meg fogja érteni, hogy mi váltja ki ezekben az esetekben „lelkifurdalás” (ahogy színpadiasan nevű római), akkor képes lesz arra, hogy tudatosan felkészítse őket, és valami mást helyett köröm harapós.

Például az egyik ember azt mondta, hogy ő mindig harapdálta a körmét az esti étkezés után. Elkezdett egy új szokás - Viseljen kesztyűt mosogat, mosogatott vacsora után. Mire befejezte, a vágy, hogy rágni körmök már elmúlt, és ő maradt tiszta edények (és szép körmök beavatkozás nélkül).


Mentése egy szeg (egyszer)

A köröm is hasonló megjelenésű, amelyet a kihalás veszélye fenyeget. Roman körmök hasonlított már kihaltak, de folyamatos növekedés akkor is lehetséges, ha az egész életét, és tette, amit elpusztult. Mint minden szokás, köröm-harapás le kell győzni egy kicsit (mm lehet, hogy nem a legjobb kifejezés, de tudja, hogy mire gondolok, vagyis „apránként”).

Válassza ki az egyik köröm, hogy az egész nap védelmet kapnak a fogakról. Bármi történik, nem rág a szeg (a többiek, úgy legyen, lehet). Válassza ki az egyik köröm, amely már megsemmisült, megsérült, és rágni, mint egy romos kastélyt. Csak ebben az esetben, akkor elkezd emelkedni a romokat. Adj egy héttel a köröm egészségének javítására, akkor megy a másik (amellett, hogy az első, és nem helyett). Most már van két zóna „védve a fogak”, míg a másik szögek rágni. Egy héttel később, válassza a harmadik köröm, hogy csatlakozzon az első két tompított „csökkentési program”. Így, akkor már nem vonzó, hogy mentse, nem elpusztítani.
Rágott körmök egy percet pihenni

Rajongói köröm harapós gyakran rág részein testét, de valójában csak pihenni szeretne .... Mindannyiunknak szüksége van a pihenésre, és nem csak az éjszakai alvás során. Találja 20 perc alatt a nap (ebéd után, a kora reggeli órákban, vagy délután), ahol üljön vagy feküdjön le, csukja be a szemét, hogy néhány mély lélegzetet és lazítson. Engedd el a gondolatait. Mint a kutya pórázon, akkor lehet eltereli a persze, de akkor is küldje el. Ha lehet hallgatni nyugtató hang, annál jobb, mivel találni egy valóban hatékony módszerekkel foglalkozó stressz, csepp a régi, nem hatékony módon (például köröm harapás).


Tanuld meg szeretni a körmök

Akik marcangolta köröm, de a legtöbb nem (nevezzük őket „ex-rágcsálók”) mondja el, milyen csodálatos volt végre képes lehet büszke a körmüket, és ne aggódj, milyen benyomást tesznek a többiek. Törekedjünk: vágott körmök, hogy alakítsa, végül ezt a manikűr és használata védő lakk. Képletesen szólva, ha felállítása ház, akkor már nem akar alom benne.


Használja az elme ereje, annak érdekében, hogy nyomja meg a kérdés, hogy a köröm

Én szakosodott hipnózis. Meg voltam győződve, hogy ez nagyon hatékony leküzdésére a szokása harapós körmeit. Kellett egy fényes példa vasárnap - egy férfi, aki, hogy megszabaduljon egy rossz szokás. Hmmm, aki közeledett erre a szerepre? Nem kérdés. Roman leült előttem, mint egy lelkes szerelmes, aki arra törekszik, hogy gyorsan köti a csomót.

„Itt vannak a körmök” - mondta, bár mindannyian tudtuk, hogy ez volt a körmeit. Többször harapás őket edzés közben, és ezen kívül mindenkinek azt mondta róla. Mi egy egyszerű technika, a „nyomokat” (ha ez segít gázol át a rossz szokások). Kérdeztem a római szokás harapdálta a körmét. Hogy csinálja? Mik a lépések vezetnek? Először is, nem mutatott érdeklődést, de ragaszkodott hozzá.

- Honnan tudod, hogy fogsz rágni a körmöd?

- Nos, csak keze elér a száját.

Nos, az első lépés - a kezek állítják, hogy a szájban.

- Gyakran előfordul, hogy úgy érzem, egy kis izgalom és elkezdi harapni őket. De aztán legyőzi magát és vegye be a kezét a szájához. És akkor én sem kap zavart és megállítani harapás a köröm, vagy tartsuk őket, hogy rágja, amíg semmi sem maradt, hogy rágja.

- Mi történik a otkusannym köröm a szájában? - kérdeztem. Az ő megjelenése villant árnyéka undor.

- Általában több volt feltörni szét - mondta.

Most azt találtuk ki, mik a szakaszban. Megkértem, hogy csukja be a szemét, és úgy érzi, minden egyikük, váltakozva nyitó és záró szemét. Aztán elkezdtem cserélni a szakaszban. Például, megkérdeztem tőle, hogy úgy érzi, hogy a kezek állítják, hogy a szájban, majd lépni a végső lépésre - razgryzaniya otkusannogo köröm -, akkor lépésre kényszerítő magát, és így tovább. Adtunk és egyéb lépéseket kezdik megfejteni rendszer.

Hipnózis alatt, a római látta ujjaival 6 hónappal azután, hogy megszűnt rág velük.

Sikerült okozhat egy érzés nyugodt maradni a hajón (amikor az új nem harapdálta a köröm). Végére a bemutató függőség annyira zavarodott és megérintette fel, ő csak eltűnt. Hat hónappal később, a római jött a fejlettebb tanfolyamok. Körmét meg tökéletesen. Ebben az időben a római igazán akart tanulni hipnózis.