Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás

Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás

Van nem egy valós szex, ami nem érdekli ez a kérdés. Tény, hogy a srácok nem siet férjhez. Gyakran nézd meg a házasság, mint egy ketrecbe. Ezért van szükség egy kis lökést is. Azt is nézd meg, hogyan kell csinálni helyesen.


Először, meg kell döntéseket hozni. függetlenül attól, hogy illik hozzád? Nagyon gyakran a lányok rohanás férjhez, és felszerelik a fickót. Aztán ott van az esküvő is, és elkezdi a családi élet. És a mindennapi életben az emberek kezdik felismerni, hogy nem illenek össze. Mert ő hozza haza egy kis fizetést, dobott zokni, nem mosogatni maguk után, nem tudom, hogyan kell rögzíteni az aljzat és élt egy bordélyban. És ő nem tud főzni enni, sétál minden este a barátaimmal, és csak egy botrány. Ennek eredményeként, egy bizonyos eufória - a nászút, a házasság kezd összeomlani.

Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás

By the way, a közelmúltban a sajtó vicces történet már erről a témáról:

Fiatal család. A srác a lány csak legalizálják a kapcsolatukat. Jön haza este új férje éhes, fáradt és dühös. Azt mondja feleségének: „Fussunk enni.” Feleség akarta, hogy felmelegedjen, de ehhez kell kezelni, így a férje a hideg étel. Férfi kipróbált és dühösen öntött lemez felé gáztűzhely. De lemez csodával határos módon sújtotta a lábát a felesége. Ugyanez is nem volt beteges. Ezért a düh impulzus gáz forró palacsintasütő lemez eltávolítjuk, és ogrela férje a hátán. Ezután mindkét fél repült minden egyéb edények adományozott az esküvőre. Ennek eredményeként, a fiatal család volt a kórházban numerikus sérülések és égési sérülések.

Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás


Először is, úgy a fő hibákat a nők, hogy megakadályozzák a döntését, hogy tegyen javaslatokat:

1. Megjelenés. Próbálja ki, mielőtt a kiválasztott néz ki, mint egy millió dollárt, vagy legalábbis rubelt. Semmilyen körülmények között nem szabad pihenni. Srácok figyelmes. És ha elkezdi felejtsd el a megjelenés, akkor riasztani. Sőt, az esküvő után, akkor nagy valószínűséggel nem felejtsd el a megjelenést. Ha él a barátjával, próbáld meg neki, hogy mindenféle maszkok és hasonlók. Általában nem csinál, hogy átmenetileg rontja a megjelenést. Számára, kívánatos, hogy nem látni.

2. Háztartási. Férfiak szeretné látni a későbbi felesége szeretője. És azért, mert ritkán utalnak komoly a lányok, akik a rendetlenség otthon. Ha az ember a meg fogja vizsgálni, későbbi feleségével, az ő javaslata nem fog sokáig tartani.

3. Understanding család. Természetesen fiúk szeretnek érezni független. De véleménye szerint a család és a barátok, hallgatni. Hogy mi lesz a véleménye, hogy múlik. Így próbálja felvenni a kapcsolatot szeretteivel együtt.

Ha minden a fenti veletek jobbra, majd balra csak nyomja a srác, hogy a döntés, hogy feleségül.

Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás

Fontos: Ne beszélj, és nem kell egy srác, hogy legitimálja a kapcsolatot. Minél jobban megsérti a szabadságát, annál inkább megkérdőjelezte a hasznosságát az esküvő.

Tehát úgy intézkedéseket, amelyek segítenek, hogy feleségül ember:

1. Egyenes beszéd. Semmi sem lehet jobb, mint egy beszélgetés. De egy ilyen beszélgetés, amit kell készíteni is. Férfiak, mint érveket és tényeket. És mivel nem tetszik rögeszmék és a nő megpróbálja követel meg. Ezért a vita kell építeni oly módon, hogy Ön fog elfoglalni passzív szerepet. De időről időre irányítja az ember a helyes irányba. Csak sokat kell vele célozni és nagyrészt nyomja rá. És elkezdett beszélgetés a szót a tanácsot: „Hogyan látja a jövőt?” Vagy: „Mik a terveid a jövőre nézve.”

2. manipulálni féltékenység. Srácok valójában nagyon féltékeny. Még a géneket járó tulajdonosi szemlélet. Ezek féltékeny rád, még a szülők. Itt a feladat az, hogy megmutassa az ő szeretője, hogy érdekli a többiek. De a show könnyen és feltűnés nélkül. Mivel nincs túl messze megéri. Ez ahhoz vezethet, hogy a nem kívánt hatást.

Hogyan elvenni egy ember magam, tanácsadás

Azt tanácsolom, hogy kihasználják Mindhárom módszer. De csinálni fokozatosan, hogy ne megijeszteni a választottak. És akkor nincs más választása, mint az imént, hogy a házassági ajánlatát.