Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket

Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket

Hello mindenkinek! Mielőtt elkezdenénk, szeretném elmondani egy kis történetet, ilyen vagy olyan módon kapcsolódik a tárgya a cikk 🙂

Múlt hétvégén hazamentem, hogy segítse a szülők a szüret a burgonya, amely ebben az évben nőtt több, mint máskor. Be kell vallanom, a nap volt, nagyon elfoglalt: először futott a mezőn egy lapáttal, majd játszott szerepét „kúpos” is, és a végén, az összes kivont jó én személyesen le és szállítják a kertben otthon. Általában azt mondani, hogy fáradt voltam, - nem mondom 🙂 Nos, mit gondol, sikerült megszabadulni minden, hogy a túlzott fáradtság mindössze 30 perc alatt? Nem kell alkalmazni a masszőr, aludni délután nem megy, és a jóga nem tűnt foglalkozik. Tehát mi volna?A válasz egyszerű: Csak ment a fürdőbe, és felmelegítik. Mégis, a fáradtság eltűnt! Fél órán belül úgy éreztem, mint egy új ember, és kész volt ásni több mezőt. Még megleptem magam, hogyan lehetne olyan gyorsan visszatérni kötelessége.

Okai Fáradtság

Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket

Ne feledje, hogy az iskolában azt mondta, hogy meg kell váltogatni szellemi és fizikai munka? Azt mondták, hogy nem tudunk ülni egész este, és a tanulságok levonására, és erre a rövid szünetek, és szakít a könyveket. Hogyan lehet tanáraink voltak rendben, ez egy sajnálatos nem voltunk készen, hogy a tanácsot komolyan. Elvégre interleavelését banális fizikai és szellemi tevékenység legfőbb záloga az állandó és életerő „neustalosti”.

Ön egyetért azzal, hogy a gyakorlatban ritkán igénybe ezt a módszert: egy van, fürdőzés után egy órán át a számítógép erodálódik, és megy a parkba sétálni? 🙂 még egy kicsit vicces, amit látsz.

Tehát az első, a legtöbb banális és egyúttal a legfontosabb jótanács - ez váltakozása szellemi és fizikai aktivitás. Hogyan valósítható meg a gyakorlatban? Ó, csak!

Például, ha a munka egy számítógép 3-4 nappal (bár valaki ül, és mind a 8). Csak minden alkalommal, mielőtt leül, nézd meg az órát, és vegye figyelembe az időt. És most, egy óra múlva, összegyűjti az összes akaraterő egy ököl, és tépje le a székről. Elfogadom, nem számít, mennyire fontos lenne a helyzet, de minden esetben tudják halasztani 5-10 perc (és az oka a túl hosszú tartózkodás hosszabb folyamatosan, bár minden egyes alkalommal több és több meggyőző). Csak menni, menni az erkélyre, lélegezni a friss levegő, nyúlik után. Általában módszereket, hogy eloszlassa a vért a test sok: minden attól függ, a fantáziádat.

Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket


És miután megtette mesterkéletlen eljárást 3-4 alkalommal egy nap, úgy érzi, hogy a fáradtság felhalmozódott este sokkal kevesebb: nem nyafogás vissza, a szem sokkal jobban érzi magát, és a fejét világosabb lesz.

Hidd el, a lényeg, hogy kezdeni. és egy héttel később lesz a szokás, és ez egy ilyen mini-edzés lesz az Ön számára nem fájdalmas gyakorlat (mint amilyennek látszik első), és szívesen egy pillanatra a pihenés.

És itt egy kis példa az élet. Emlékezz iskolai szünetek - ez a legnyilvánvalóbb példája váltakozása szellemi és fizikai aktivitás (mint írtam fent). Iskola után minden osztálytársam elszórva különböző egyetemeken és „én” csak egy van. Nemrég kommunikálni barátaival, rájöttem, hogy van egy pár tart másfél órán át szünet nélkül. Bár én is ugyanazt a pár két részre oszlik, 45 perc, 5 perc szünet közöttük. És mit gondol, akik jobban tanulnak? Még ha valaki azt szeretné, hogy aludni pár ilyen pyatiminutki nagyban segíti felvidítani - hidd 🙂

Hogyan távolítsuk el a fáradt szemek?

Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket

Egy másik fontos pont - ez enyhíti a fáradtságot a szeméből. Egyetértenek abban, hogy tölt a számítógép vagy egy könyvet (az előbbi valószínűbb, de még mindig) egész nap, nem tudjuk csak „fárad ki” a szemüket, de végül is tesz látást. Személy szerint én vagyok az online játékok, és ez vezetett: most kell fizetni a tetteik hiba.

Azonban biztos vagyok benne, hogy a legtöbben nem tudják, az egyszerű igazság, hogy mentse látás éles és tiszta, még ülő 10 óra egy nap a számítógép előtt. Az a tény, hogy a szem előfordulhat fokozott terhelést gond nélkül, de szükséges tudni „hogyan kell kezelni őket megfelelően.” Azaz, ha fogunk ülni 3-4 órán át a számítógép megállás nélkül, és anélkül, hogy bármilyen edzés a szemét, jövőképünk nagyon gyorsan romlik -, és nincs ideje, hogy nézz vissza. De tudni kell, csak néhány banális gyakorlatok (a vérkeringés javítása, a szemgolyó, a szem körüli izmok edzés, stb) - és látási problémák merülnek fel egyszerűen nem lehet!

Ebben a témában, én is tett egy kis knizhentsiyu látás helyreállításához. amelyben összefoglalta két egyszerű, de nagyon hatékony módszer az eltávolítására fáradtság a szeméből. Azt javasoljuk, hogy olvassa el ezt a cikket, és töltse le ezt az ingyenes könyvet - hidd el, az eredmény úgy érzi, egy pár napig.

Hogyan távolítsuk el a fáradt lábak?

Mit csinálsz, ha egy-egy nehéz munkanap lábad fáj a fáradtságot, és nem ad, hogy békében éljenek? Egészen egyszerűen egy kis edzés és a fáradtság, mint egy kéz lift.

Ennek lényege, hogy az edzés a következő: Hazudsz ágyon, miután egy párnát a lába (úgy, hogy nem lenne egy kicsit nagyobb test), és csukja be a szemét. Ez a pozíció biztosítja a vér áramlását a lába, akkor úgy érzi, szinte azonnal. Itt elvileg, és minden csak pihenni és hagyja, hogy a szervezet pihen (akkor kapcsolja be a kedvenc zene vagy egy kicsit „meditálni”, bemutatva kellemes fejedben kép). 5 perc után fáradt láb kerül felszámolásra - hidd el.

Hogyan enyhíti a fáradtság egyszerű, de hatékony tippeket

Egy másik nagyon hasznos eljárás Parks: töltse egy tál meleg vízzel, és csak tartani. Ez kényelmes, hogy így pihenni is, előtt ülve a számítógép: egy tál elrejtése az asztal alatt, és minden!

Néhány egyszerű tipp

És végül szeretnék adni néhány egyszerű tipp, hogy segítsen nekem megszabadulni a túlzott fáradtság:

következtetés

Nos, ez minden. Remélhetőleg, a cikk elolvasása után, azt a kérdést, hogy hogyan enyhíti a fáradtság eltűnik magától - ötletek I csapott, kipróbálhatjuk, használata.

Sok szerencsét, kedves olvasók. Ne felejtsük el, hogy vigyázzon az egészségére - és nem csak a fizikai, hanem a mentális. És persze, látogasson el a blogomban gyakrabban (vagy még jobb feliratkozás frissítések).