Hogyan enyhíti a fáradtságot - Tippek

A lépést az élet olyan intenzív, hogy el sem tudjuk pihenni a nap folyamán. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nem pihenni teljesen, hamar elkezd fáradni. Amint azt már beszélt a krónikus fáradtság szindróma. Ezúttal szeretnénk beszélni, hogyan kell egy egyszerű fáradtság a szervezetben.Hogyan enyhíti a fáradtságot - Tippek

Hogyan lehet gyorsan enyhíti a fáradtság


Néha a munka során nap, vagy azt követően, voltunk legyőzni egy nagyon erős fáradtság, ami miatt fáj az egész testet, hogy már nem tudja, hová megy: a lábak „buzz”, „fáj” az izmok, a kar nehéz felemelni, és a szemében rez. Ezért, nézzük meg, hogyan lehet eltávolítani a fizikai fáradtság WAP.

Hogyan lehet eltávolítani a fáradt lábak

Ha fáradt láb, próbálja levenni a cipőt, különösen akkor, ha egy szűk, magas sarkú cipőt, hogy a lábtartó. Annak érdekében, hogy normalizálja a vérkeringést a lábát, végre többször ujjak láb gyakorlatok, összeszorította és unclenching őket. Akkor tegye forgási körkörös mozdulatokkal láb egyik és a másik oldalon.Ha a lábak azt mondják, hogy „buzz” és a „sütjük”, ez segít egy különleges lábkrém egy hűsítő hatása. Dörzsölje masszázs mozdulatok fel a krémet a láb, egy pár percen belül meg fogja érezni a könnyedséget a lábakban.

Hogyan enyhíti a fáradtságot - Tippek

Ahhoz, hogy enyhíti a fáradtságot vele - sima, kiegyenesíteni, engedje le a kezed, és pihenni őket. Aztán kezet, így rojt félköríves mozgás ide-oda. A belégzés, emelje fel a kezét simán a kilégzés dobja le őket, és így többször is.

Hogyan enyhíti a fáradtság a szeméből

Ahhoz, hogy enyhíti a fáradtságot a szeméből - pislogott. Leggyakrabban túlfeszültség száraz szemgolyó és enyhíti a feszültséget, segít ebben a folyamatban. Is, hogy a töltés szemek: nézze meg a területen, majd a távolba, és így több alkalommal. Legyen egy kis bemelegítés: Nézz balra, jobbra, fel és le - néhány ismétlést, majd mentálisan felhívni a szem 8-ku, akár többször is. A végén csak egy kicsit ülni csukott szemmel.

Hogyan enyhíti a fáradtságot - Tippek


Hogyan enyhíti a fáradtságot munka után

Pihenjen és enyhíti a fáradtságot segítséget alszik. Még egy fél óra alvás otthon munka után, hogy segítsen megfiatalítani a testet. Általános szabály, hogy egy óra is elegendő.

A legjobb megoldás az, hogy pihenni munka után - kérdezni a masszázs, ez egy nagyon jó módja annak, hogy pihenjen.