Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

kis álom

Faház - valószínűleg ez az álom nem csak a gyerekek, hanem sok felnőtt. És persze, ez egy gyermekkori álma, amikor minden gyerek szeretne egy félreeső helyen az izgalmas játékok, egy új kaland, vagy csak olvasni és tevékenységeket a kedvenc dolgok.Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

Az álom minden gyermek - a fa ház

Ilyen célokra, gyermekmedence faházba - a tökéletes hely. Kétségtelen, hogy az építőiparban a ház - egy nagyon nehéz feladat. De, mint mondják, félnek a mester! Ebben a cikkben igyekszünk, hogy ha minden a szükséges ajánlásokat arra vonatkozóan, hogyan kell építeni egy fa házban, ez az álom valósággá vált!

Melyik fát választani?

Bárki, aki a kertben vagy az udvaron nőnek nagy fák, lehet építeni egy fa ház saját kezűleg. Ez csak akkor szükséges, hogy válasszon a jobb oldali, mert egy hibát ebben a fontos kérdésben is problémákat okozhat.

Például, ha úgy dönt, az építési fenyő, akkor meg kell beletörődik élő árnyékában vastag tüskés ágak, állandó nedvesség és legfőképpen - mellett a hangyák.

Valószínűleg kevesen vannak vele elégedve. Linden wood túlságosan viszkózus, ami nehézségeket okozhat, ha szorítóanyákat és alapjainak megerősítése.

Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

Válasszon benyújtásának fa

Luc nagyon vonzó mindenféle rovarok, azért is, mert a sajátosságait a gyökérzet nem stabil, így építeni egy tartós ház lesz szükség a használata nem egy, hanem két vagy akár három fatörzsek. Másrészt tűlevelű fák jártak közel azonos.

A fa ne legyen túl öreg vagy túl fiatal, vagy sodrott rothadt, nagyon kicsi, vagy éppen ellenkezőleg, ellenállhatatlan.

Legfőképpen az építőiparban a fa ház alkalmas fafajok, mint a tölgy, tuja, juhar, fenyő. A fák E fajok nagyon tartós, vékony és stabil. Ezért is lehet sikeresen elhelyezett házak különféle méretben és kivitelben.

Az építési kisgyermekek házak fából, például egy ház kertjében, sikeresen alkalmazható egy közepes méretű almát.

A legfontosabb dolog - ne feledjük, hogy az építési munkálatok semmiképpen sem okozhat problémát a fát, mert a fák élnek sokáig, mint a férfiak, és a kiválasztott, mint a támogatást a faházba biztosan túléli a tulajdonosa. Ezért néhány egyszerű szabályt kell betartani:

 • Először is, a kéreg és a kambium nem ajánlott csökkenteni kell, több mint a fele a mélység, mert ez tönkreteszi a növény;
 • Másodszor, ne feledje, hogy a fa fog nőni és fejlődni tovább, ezért figyelembe kell venni az építési ezt a tényt;
 • harmadszor, ami egy ház terve és a fejlődő építészeti, szükséges, hogy figyelembe vegyék a szerkezet a törzs, azaz, ha a törzs van hajlítva, a ház meg kell ismételni ezt a hajlítás;


 • Negyedszer, az építési munkálatok a legtöbb legjobb módja a földön, és csak a legszükségesebb - a fán.
 • Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

  Így ház rajz

  Alapjai az épület magassági

  Miután a fa van kiválasztva, akkor meg kell határozni a padlószerkezet, ami ebben az esetben fog szolgálni az alapját a jövőben, és cserélje ház alapja. Az építőiparban a padló szüksége padlólapok, gerendák és gerendák.

  A rögzítési módszere platform lehet mereven rögzítve van a hordó, vagy lehet, berendezések, amelyek lehetővé teszik, hogy szabályozza a magassága a platform.

  A második lehetőség csupán arra van szükség abban az esetben, ha a támogatás körül van rögzítve több tengely, mivel a növekedés üteme ezen tengelyek eltérő lehet, amihez kiigazítás szintje a reteszelő pofák.

  Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

  Útmutató a házat

  Hogy megteremtse a szükséges megfogó anyag, amely szerepet játszik felfüggesztés, gőz nem túl nagy, de elég tartós táblák és négy hosszú csavarokat. Táblák alkalmazni a törzs mindkét oldalán és szilárdan rögzítse a csavarokat. Feküdt a tetején a gerendák, majd a padló.

  Ezen túlmenően, a platform kell biztosítani további rugóstagok, Rendezte sarkainál és a másodlagos vonalak. Távtartók is csatolni kell a szár csavarokat vagy konzolokra.

  Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

  Az ötlet a faházba

  Bizonyos esetekben, a platform van rögzítve a hordóba révén a horgonyzó csap, és az ágak segítségével húrok és lánc. Ebben az esetben a rögzítés nem merev, amely lehetővé teszi, hogy szabályozza a magassága a platform. Az igazság olyan fix kell vigyázni az alap ágak, amelyen csatolja a láncban. Ezek az ágak kell felhívni a fa, vagy egyéb ágai, de különböző magasságban.

  Annak érdekében, hogy a gyermek biztonsági platform kell szerelni kapaszkodóval kerítés, és a legjobb esetben - a falak. A falpanelek lehet térni a fonott vagy egymást átfedő lapok.

  Hozzáférést biztosít a ház egy fa a gyerekek, akkor egy kötél létra, amely rögzítve van egy erős ág, vagy pedig építeni egy fa létrát, ami természetesen egy sokkal kényelmesebb lehetőséget, hogy használja.

  Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg

  Hogy a gyermekeknek mesebeli világban

  Az épület egy faházba, akkor különös figyelmet kell fordítani a biztonsági előírásoknak, legyen nagyon óvatos, és óvatos az építőiparban, a gyermekek házak elhelyezett alacsony magasságban. A kiválasztott anyagok építési kell természetes.

  Így az építkezés egy ház a fán - ez nem csak egy álom, egy álom, hogy joga van az élethez!

  Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg
  Gyerekhintával Ház

  Hogyan építsünk egy fa ház gyermekeknek saját kezűleg
  Kerti parketta padlók