Hogyan építsünk egy kerti ház a kezüket

Először hozzon létre egy jövőbeni építési projekt. Döntsd el, mit kell Garden House -, hogy maradjon a nyáron, vagy csak pihenésre és tároló tartozik. Ha a szerkezet szükséges háztartási igényeit, korlátozhatja egy egyszerű fészer, a design, ami csak annyi, hogy rajzolni. Kerti ház telek igényel gondos tervezés. Szükséged lesz, nyilván, néhány szoba. hálószoba, konyha. kamra. Egy család három lenne elég építeni a szobányi méretű 30 négyzetméter. m.Jelöljön meg egy helyet a ház a kerti házban. Tartsuk szem előtt, hogy a ház nem kell elhelyezni az alacsonyan fekvő területeken, ahol a víz összegyűlhet. Válassza ki a legmagasabb pontja az építési telek. Megfigyelhető továbbá, hogy a kényelem a kommunikáció és a vízellátás. Optimálisan elhelyezett ház északi vagy észak-nyugati részén, a terület legalább 3 méter távolságra határait. A hely nem takarja. Az ablakok és a bejárati ajtó, konfigurálja a keleti vagy a dél-keleti oldalán a ház is.

Válassza építőanyagok. Lehet, hogy egy tégla, gáz vagy hab blokkok (az utóbbi lehetőség sokkal praktikusabb, és gyorsítsa fel az építés ideje alatt a 3-4 alkalommal). Nagyon jó választás lenne egy házat a fa. Az előre elkészített és szárított fűrészáru lehet építeni egy házat. mintha egy kivitelező. Meg lehet nézni a kész terv, amely csak beadásának a helyén, és össze a rajzok alapján. Azonban vásárol egy előre gyártott építési költsége valamivel drágább, mint egy házat, és teljesen kézzel.Emelje az alapja az épület - az alapja. Optimálisan használható egy egyszintes ház egy alátámasztó betonlemez 100 mm vastag. Számolja azok száma és mérete alapján a paramétereket a leendő épületben. Állítsa lemezt, hogy a mélysége 150 mm, a pre-tömörített homok, igazítására építési szinten.

Emelje fel a tetőt és egy kerti házat. A legegyszerűbb formája, hogy - a háromszög, a két rámpa. Az ablakok elvégezhető függetlenül a rudak és deszka, és tudod használni a régi kereteket, ha van ilyen. Mindent ház és a belső alkalmazni a képzelet, íz és a kreativitás. A legfontosabb dolog -, hogy a belső tér, kényelmes és egyedi.

Vagy szeretne építeni egy ház kis vidéki házban a kezüket? Végén a ház falán munkálatokat hüvelyébe lap forgácslap, helyezze ablakok és ajtók. Emeletes ház készült deszka naplók. Ezután meg kell választani külső kivitelben. Akkor hüvelyébe a falak és a tető a ház lapok tetőfedő anyag (költségvetés módszer), vagy hüvelyébe a falak iparvágány és a tető, hogy egy fém profil lap.

Lásd még a cikket a témában: Példa az építőiparban a projekt saját kezét és olcsó nyaraló frame technológiát. Tervezés és rajzolás kertünk ház (Nagyobb képért kattints rá). Hogyan szigeteljük a házat a héj (rakushnyaka) Melegítő ház saját kezével épített. Épület saját kezét, és különösen könnyű beton falak fény betonfalak és blokkolja. Saman. Hogyan lehet a boltíves hidak kezüket Tegyen magának boltíves hidak.

  • House épített magának
  • hogyan kell felépíteni egy nyaraló saját kezűleg