Hogyan építsünk egy nyaraló, saját kezével, hogy megtudja, hogyan lehet biztosítani a hiba

Épület egy nyári A telken megfelelő, ha gyakran van vendég. Sőt, nem mindenki megtalálja a helyét a fő benyújtani. Eközben a nyaraló biztosítja a kényelmes tartózkodást (melegítse nincs értelme, de senki sem tiltja, hogy nem -, akkor ő lesz illik maradni, még a télen).Nyári házak minibrusa végre a számukra kijelölt feladatok 100% -kal. Az említett cikk az alábbiakban talál gyakorlati tanácsokat, hogy hasznos lesz azok számára, akik várjuk, hogy végre az épületek építése saját (bevonása nélkül szakemberek).

Tervezési mindig

Hogyan építsünk egy nyaraló, saját kezével, hogy megtudja, hogyan lehet biztosítani a hiba

Az a tény, hogy a nyári ház többször kisebb, mint a fő víkendház nem azt jelenti, hogy a tervezés alapvetően nem szükséges. Az interneten lehet kapni kész fogalmi tervei nyaraló.

Az előnyök a modell projektek a következők:  • minden hibát a projektben már azonosították, és javítani;
  • akkor mindig megismerkedhetnek a valódi szerkezet, épült a kiválasztott projekt
  • a kész projekt sokkal könnyebb módosítani a maguk számára;
  • szabvány projekt olcsóbb egyén.

Azonban a fő plusz a projekt - a lehetőséget, költségbecslések a vásárlás a szükséges építőanyagokat. Más szóval, még a tervezési szakaszban, akkor láthatjuk, hogy mennyi a tényleges épület emelkedik a saját nyaraló.

Meg kell mondani, hogy a szakszolgálatok lesz egy kicsit több önálló munkát. Az a tény, hogy van, hogy a szállítók az építőanyagok.

Képesek vásárolni őket sokkal jobb áron, mint a magán ügyfelek piacán.

Kell szigeteljük a nyaraló?

Hogyan építsünk egy nyaraló, saját kezével, hogy megtudja, hogyan lehet biztosítani a hiba

Az egész pont egy nyári ház, hogy rendkívül egyszerű és gyorsan szervezett. Ez minimum összeget. De akkor képes lesz arra, hogy kényelmesen elfér a nagy számú vendég az ő dacha.

Azonban, ha a hiány nem a pénz, akkor lehet, hogy részt vegyen a hőszigetelés homlokzati nyaraló védelmet. Ebben az esetben, akkor sokkal tovább tart (mert az építési kerül sor egy bar), továbbá lehetőség van a téli működési struktúra

Mivel egy fűtőberendezés akkor használhatja kályhák. E mennyiség, amely egy hétvégi ház felmelegszik nagyon gyorsan.