Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Mi az a szoba, és mi a használatát már régóta ismert, kevés kell ismételni ott. És itt van, hogyan kell építeni egy szauna egy tégla, hogy mit mutat, hogy fordítsanak különös figyelmet, és ahol meg lehet menteni, és elkötelezett ezt az anyagot.De mindenek felett, hadd elkalandoztam, és próbálja megválaszolni a kérdést, hogy miért a tégla, és nem például a fa. Valóban, fa olcsóbb, környezetbarát anyag, az építkezés maga kevesebb időt vesz igénybe.

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Fényképek fürdő egy padláson.

De szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy bár az erdő, és ezeket az előnyöket, de tűzvédelmi kérdések, kő és tégla felülmúlják fa. Emellett tégla nem igényel impregnálást kártevők és rothadás, és a kérdések a hőszigetelés, a fürdő, mint a szerkezet, meg kell szigetelni és köves szerkezet és fa. És mégis, tégla épület hosszabb az élettartama, mint a fa.

tervezési szakaszban

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Terv és így mind figyelembe veszik.

Ez a szakasz is lehet nevezni a leginkább felelős a tény, hogy ez az, ahol meg kell kiszámítani az anyagot, és teljesen tervezni a szerkezet a jövő szaunák.

Az épület tégla fürdők kezdeni design, amely figyelembe veszi az alábbiakat:

 • fürdő projekt. Ebben a szakaszban, akkor létrehozhat egy rajz vagy elrendezés a fürdő álmai. Tervezésekor általában számítani a szobák számát és célját;

Információ! A következő lehetőségek állnak rendelkezésre a teljes fürdő: WC, zuhanyzó, gőzfürdő, relaxációs szoba, egy öltöző és egy váróteremben. Néhány lehetőség, mint a többi szoba és akkor utasíthatja vissza. Bizonyos esetekben, a szerelmesek az ilyen és nyugalom ellenkezőleg inkább építeni a második emeleten van megszervezése további lounge. Ezért adtam csak a standard által ajánlott listáját felszerelés tartani, és mi nem az, hogy dönt.

Előfordul, hogy a vágy tovább.

 • Az alapítvány és a padló. A típusú és mennyiségű anyag, szigetelés;
 • Falak. Száma tégla, falazat és típusú fali szigetelés szükséges;
 • A mennyezet és a tető. Kiszámítása az anyag, valamint a hőszigetelés;
 • Összefoglalva a víz. szennyvíz, villany;
 • Telepítése a kemence vagy kazán a gőzfürdőben. és eltávolítása az égéstermékeket az üzemanyag-rendszer, egyszerűen szólva, kémény.

építési projekt

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Ebben a szakaszban nincsenek apróságok.

Építeni egy szaunát téglából saját kezével - nem jelent problémát, ha pontosan tudja, mit akar építeni. Az első fázisban paraméterezni az építési, azaz a kerülete az épület, a szerkezet magassága, hány szintes az épület, ismét séta a szoba, és meghatározza a szobák száma, mérete, ezért a partíciók számát, a vastagság, az anyagi fogyasztás.

És ne felejtsük el, kiszámításához az alap, a mennyezet és a tető, annál, hogy el kell döntenie, hogy milyen tető kíván kiválasztani, akkor két vagy sovány hangú, a tetőtér vagy anélkül. Ne felejtsük el, kiszámításához az összegző fel a víz eltávolítása szennyvíz, valamint a vezetékek elektromos vezetékek, az üzletek számát, a telepítés helyét más elektromos berendezés. És természetesen meg kell vizsgálni a kérdést a szellőztetés.

Mintegy alapítvány

És most jön a tézist, hogy további bemutatását az anyagot szánják, hogy minden manipulációt akkor tartsa a saját kezét. Építőipari fürdő téglából kezük kezdődik az alapítvány.

Eltömítheti az anyagi részleteket a különböző típusú alapot, haladunk ugyanolyan egyszerű, összpontosítva csak egy módja - strip alapjait.

 • A kerületét a település a jövőben szerkezet a fürdő ásni egy árokban. A szélessége az árok alapján kerül kiszámításra, hogy a vastag falak szigetelése + és mélység - szinten a talaj fagyasztás télen a területen, de nem kevesebb, mint 80 cm By the way, a számítás terhelése téglát az alapítvány, ez a munka egy speciális ,.
 • Külön helyet adnak egy leeresztő lyuk (ha nem köti be a teljes csatornarendszer), valamint az árok vízelvezető cső;


Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Fundam lyukakkal a csövek.

Tipp Elvezetés szereti lejtőn, annál nagyobb a lejtőn a lefolyót csinál, annál kevésbé problémák bude ezzel a rendszerrel a jövőben. És persze ne felejtsük el, hogy távolodjon el a fürdőbe néhány méterre, a leeresztő lyuk alatt az alapokat nem.

 • Továbbá, a szelepegység egy lyuk mentén történik, a kerülete, a rudak a vasalás vannak összekapcsolva hegesztéssel vagy huzal (előnyösen hegesztéssel). Ugyanazon szakaszában, a berendezés a pincében helyet bemeneti és kimeneti vízcső szennyvíz. A legegyszerűbb az, hogy átlépje tsementnoasbestovyh szóló nagy átmérőjű csövek egy árokban a Foundation;
 • Beállítása után a zsaluzat annak érdekében, hogy emeljék az alapot a földön szinten, átlagosan 20 cm-es, a csatornában töltött kavics-homok-cement keverék a szokásos arányokban a Foundation, ahol az arány alapján a cement minőségű és típusú homok (tengeri vagy folyami).
 • Rendezése után, az alapítvány szerkezet kész a további építkezés.

Tipp Tökéletesen sík felület nem léteznek, de az alapítvány kell tölteni azzal az elvárással, tökéletesen ép vízszintes síkban. Annak érdekében, hogy a kívánt eredmény eléréséhez, mielőtt öntés, egy vízszint hogy egységes szintű, hogy a zsaluzat, ez nagyban megkönnyíti a szóló az első sorban a tégla, és ennek következtében a teljes építési a fal.

A bázist a falra

Számos technikát építése a fal tégla. nevezetesen:

 • A kettős fal az alapréteg a tégla, réteg levegő legalább 4 cm, és egy fedőréteget, egy fél tégla .;
 • Elegendően vastag falvastagság két tégla, hogy pénzt takarítanak meg a szigetelő fólia, és csak a polietilén hab;
 • Fektetése inter-fal kutak azzal az elvárással rés az ömlesztett szigetelés. (. Ebben a technikában, ugyanaz, mint az első esetben, az egyetlen különbség csupán, hogy a rétegek egyesítése együtt az első esetben a megerősítő szegmenseket, és a második - vannak felállított fal összekötő septum);

Figyeljen! Bármelyik típusú kályha került az Ön által választott az ár és a minőség, a fő fal kell kirúgták a számítását legalább másfél tégla.

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

A fél-tégla, persze, nem csak a külső falak, hanem a belső idején.

Egy kicsit a technikákat:

 • Fal egy rés van kialakítva. Elég költségvetés lehetőséget megépítésének fürdő, mivel nincs költsége külső szigetelés, hőszigetelés és szerepét a belső levegő. Az ilyen típusú építési lehet használni a kettős-mész tégla M 150, valamint a néző egyetlen tégla.

Nem titok, hogy a falvastagság a tégla és fél tégla fal fogja tapasztalni a különböző terheléseket. Annak megakadályozása érdekében deformációja a teljes együttese megerősítése szegmensek közé vannak beillesztve a falak, amelyek építeni oldat, egyetlen monolit fal.

 • Az építés során egy háromnegyed fal nem túl nagy baj. Ajánlások a hagyományos: a tégla fektetik átlapolt kötések az előző számítási, hogy a külső felületről a belső fala az átmenő hegesztési nincs.

Ebben az esetben a szigetelés csak akkor lehet elvégezni belülről a fürdő. Az építőiparban az épület illeszkedjen bármilyen egy vagy másfél tégla.

 • A kutak építésében kettős tégla már nem alkalmas, az ideális egy tégla. Az egyik lehet építeni a fürdő szilika tégla, hogy töltse közötti hézagok a fal és a külső bevonat duzzasztott agyag vagy más, nem éghető anyagból, de a belső szigetelése továbbra is szükséges (és megtanulják, hogyan lehet smokehouse tégla).

Szintjei és a tető

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

Gable tető rendben van.

Általában a kérdés az, ha építünk egy fürdő tégla saját kezűleg, lehetséges, hogy mentse a fürdő mennyezeti telepítése fagerendák helyett egy betonlap? Elvileg semmi borzalmas, hogy nincs átfedés, és ha azt tervezi, hogy használja a tetőtérben az üdülőterületen, a gerendák akár valahol megkönnyíti ezt a feladatot.

De itt a gőzfürdőben, kívánatos azonban, hogy létrehoz egy cement födém. És ha nem tudja telepíteni, vagy nagyon drága, a lemez meg lehet hosszabbítani.

Ezt a folyamatot, amikor épített falai az első emeleti:

 • Fent a gőzfürdő telepített csatornák hordozó a kívánt méretre egymással párhuzamosan lépésekben 60-70 cm;
 • Alul és fölöttük voltak hegesztve betonacél, amely egy láda elég minden 30 cm között lehet összekötni egy vezeték, a huzal szőtt jellegű halászati ​​idény, amely egy 10-15 cm-es cellában .;
 • Az alján a nyakkendő tervezés pajzsok és mereven a rúd drót (árnyékolás nem lehet több, mint a teljes terület kerülete a gőz, különben akkor ne távolítsa el)
 • A kapott oldatot töltjük az üregben.

Információ! Körülbelül ugyanolyan módon lehet kialakítva, és a padló biztosításával esztrich kimeneti csatorna és a vízellátás.

Hogyan építsünk egy szauna téglából saját kezűleg, az épület tégla fürdőház utasítást, fotó- és

És ne feledkezzünk meg a sütőt, különben milyen szoba?

 • Ezután tetőre a szokásos gyakorlat kryshestroeniya.

Összefoglalva