Hogyan építsünk egy vidéki házban a kezüket

Épület saját otthonában meglehetősen felelős és összetett vállalkozás. Azonban vannak bizonyos előnyei. Saját építésű ház lesz több kiváló minőségű és kényelmes. És mi lehetne jobb, mint ez, különösen egy vidéki házban, ahol olyan fáradt a város.Hogyan építsünk egy vidéki házban a kezüket

Útmutató a faházak építésére saját kezűleg

  1. Az első dolog, amit meg kell dönteni, az az anyag, amelyből építeni egy házat. Azaz, úgy döntünk, egy két dolgot, akár egy fa vagy egy kő. Fa olcsóbb anyag, és ami a legfontosabb, hogy él egy ilyen ház lesz sokkal kényelmesebb.
  2. A faragott naplók nem speciális barázdák. Ez lehetővé teszi számukra azáltal keresztben, hogy egy erős kapcsolatot. Add ezeket, amíg megkapjuk a kívánt magasságot. De azt is érdemes megjegyezni, az a tény, hogy bár az, amit kap igazán megbízható felrakás, a naplók továbbra is hiányosságok. Lehetnek caulked bármilyen rostos anyag. Ez azt jelenti, akkor is használhatja a kendert, szalmából és szárított moha. Így lehetséges, hogy lezárja az összes mezőt.
  3. A következő lépés abból áll majd, az építőiparban a tető. Javasoljuk, hogy a nyereg, mert lehet venni egy csomó kisebb erőfeszítéssel és a legfontosabb, hogy lesz olcsó sokkal olcsóbb, mint a kifinomultabb változatai tetők.
  4. Mi kiterjed a tér között, a falak, a naplók, majd tegye a tető lejtőkön. Lapos rudak vége arcok a falakat meg kell erősíteni úgy, hogy szemű egymással a középső térben. Most arra van szükség, hogy a padló. Az anyag megválasztásánál az íz és steles emeleten a padlásra.
  5. Pályát csinálni hűvös és sima, amely a csapadékvíz szabad áramlását, miközben a vizet hó sodródik nem lesz itt.
  6. Telepítse ajtó ablak. Ez a munka nem lehet tenni, attól függően, hogy a preferenciák. De minden esetben meg kell, hogy tartós és erős.
  7. Nem kell azt is felejtsd el a pincében, mint a téli időszakban, nem lesz elég meleg tárolási zöldség, valamint üres, és a nyáron is hűvös, ami itt lesz, hogy folyamatosan frissítő italokat és a romlandó élelmiszerek.