Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Mielőtt elkezdené építése nyári zápor az országban meg kell határozni a tervezési, hogy ez a tőke lesz építési ideiglenes vagy alacsony költségű változatát az anyag, amelyből készült. Is, akkor lehet érdekel forró víz a tartályban változata nyári lélek, annak érdekében, hogy képes legyen nem csak mosni meleg, napos időben. Ezen kívül meg kell fontolni a visszavonás a szennyezett víz, hiszen az tartalmazni fogja tisztítószerek. Ebben a cikkben fogjuk adni több lehetőség arra, hogyan lehet a zuhany a ház és megpróbálok válaszolni a legtöbb kérdésre.Opciók és rendszer nyári zápor

Tekintsük a legegyszerűbb és legolcsóbb áramkör nyári zápor.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Rendszer egyszerű zuhany adni

Standard méretek a következők szekrények 1000h1000h2200 mm. Az alábbiakban a fülke nem szükséges építeni részeként a magassága a raklapon felvenni, és kannával a feje fölött. Azonban a hossza és szélessége a fülkében, akkor ezt mi lesz kényelmes az Ön számára.

Hogyan építsünk egy fa zuhanyfülkével

Az egyik leggyakoribb módja építkezés az építési nyári zuhanykabinok zuhanyzó a fáról. Deszkák és gerendák elérhető és környezetbarát anyagok, hanem a kezelésre szoruló. Azt javasolta az építési faházakból zuhany használat fa vagy fenyő vörösfenyő ilyen táblák és a táblák tovább tart, mint mások. Ebben a szakaszban már elkészítette a rajzot, hogy meghatározza az anyagokat terveinket, miközben dolgozik a zuhany odafigyelünk a következő:

 1. Az építés során egy fából készült keret figyelembe kell venni a lélek, hogy a legtöbb terhelés létrehoz egy víztartályt. Például, ha egy víztartály kapacitása 200 liter, a teherbíró pillér kell tenni egy bárban egy részén legalább 100x100 mm. Annak érdekében, hogy felkészítse egy további ajtó szerelt készült állványon gerendák keresztmetszete 50x50 mm, szükséges, hogy előre kiszámítani a távolságot kettejük között, meg kell egyeznie a szélessége az ajtók a jövőben együtt az ajtókeret.
 2. Határozottan kiállnak birtokában mindegyik ásott gödörbe. Az alsó a gödör aludni 10cm megrendeléseket. homok és kavics, és az állvány kell menni a földbe, legalább 80 cm.
 3. Mivel a fa állványok kell gondolni, hogyan lehet őket rothad a földben a lehető legkevesebbet. Erre a célra, a helyszínen kiválasztott helyen szárazabb, így a talaj a fogasléc és a körülbelül 10 cm-rel a talaj felett van bevonva bitumen vagy gépolaj. Ezen felül, még csomagolva tetőfedő anyag rack. Csak ezt követően a rack-be van dugva a lyukba, igazítsa egy függőleges és betonozása.
  Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház
 4. Opcióként betonozás fémcsövek például dugók számára állványok. Ez úgy történik, hogy csökkentse hatását a nedvesség a rácsra. elegendő átmérőjű csöveket bebetonozott célzott helyek miután a beton merevített rugóstag beleillesztett, előre szerelt méretű. Analóg módon az ajtó pillérek vesszük kisebb átmérőjű cső.
 5. Annak érdekében, hogy a shed tető lehet telepíteni előtt süllyed valamivel magasabb, mint a hátsó, például 10 cm. felett. Ez a különbség a magasság lesz elég egy elfojtott tető.
  Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház
 6. Kiállított függőleges kell csatlakoztatni a kerülete a felső és alsó vízszintes hidak, biztosítva számukra a csavarokkal. Ez ad szerkezeti stabilitást és támaszként szolgál naplók. Azt is lehet fokozni a fém sarkok.
 7. Megjegyezzük, hogy a fakeret a tartály alá erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a súlya a töltött tartály.
  Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház
 8. Annak érdekében, hogy ne kerüljön szálka zuhany alatt használatra, szükség van a hüvelyébe a polírozott fórumon. Szükséges, hogy az ajtó a 20-25mm táblák, ezen a fórumon méretre vágva, tegyük egy sorban, és zárja le a kereszt rudak. Vastagabb 40-50mm táblák, hogy az ajtókeret és rögzítse az ajtón egy ajtó zsanér. Az elkészült szerkezet az ajtóhoz csavarozott pillére.
 9. Amikor az egész szerkezet összeszerelt, és te büszke magára, ne felejtsük el, hogy kezelje a teljes stand antiszeptikus és fedjük lakk vagy lenolaj. Az ajtó belső berendez vízálló anyagból.
  Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház


Kültéri zuhanyzó polikarbonát

Ha van tapasztalata a hegesztés, a ház zuhany polikarbonát legyen az Ön számára egy egyszerűbb megoldás, mint a fából készült opciót. Ahogy talán már sejtette, ez az opció használható egy fém keret. Ez történt, és a szelvény legalább 40h60mm, kisebb átmérőjű lehet használni vízszintes jumper. A polikarbonát fülkék használjon fémes keret helyett fa, mert fa egy nagyobb lineáris hőtágulási együtthatója között polikarbonát lemez és a hőmérséklet szétrepedhet, mert e.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Alapelv felépített szövetváz fából hasonló vázzal, hogy a fent leírt, azzal a különbséggel, hogy rögzítő elemek ebben az esetben a hegesztést alkalmazunk. Állványok is bebetonozott helye és azok hegesztett összes többi eleme kijelölt helyén. A közepén a keret teszi a jumper polikarbonát lemezek nem lóg be. Fent az alváz a tartály főzött. Az ajtó keret lehet a szelvény 20x20 mm, ami megkönnyíti, hogy rögzítve van a fő váz hegesztett fém zsanérok. Amikor a hegesztés elkészült, és készen áll a keret, a festék vízálló festék, annak érdekében, hogy elkerüljék a rozsda megmutatkozott.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Ready keret hüvelyébe átlátszatlan polikarbonát lemezek, amelynek vastagsága 6 mm és 10 mm. Vásárolt szabó lapokat fragmentumok méretű szekrények körfűrész. Faragott darab polikarbonát alkalmazzák a vonatkozó része a kabin és a hozzá csatolt csavarok segítségével a thermowasher. Hüvelyébe az ajtót is. Az ajtókeret csavarokat húzza meg a fogantyút és a csavart.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Kültéri zuhanyzó készült hullámlemez

Egy másik kiviteli alak nem rossz, hogy egy zuhanyfülkével szerkezetét hullámkarton. Ez a szekrény erős és tartós, ami fontos. Rétegképződésre alkalmas, mint egy fém vagy fa keret keresztirányú lécek kötődni hullámlemezek nem lógnak. A váz a fentiekhez hasonlóan kiviteli alakok. Ajtókeret mindenképpen javasolt a hegesztési varrat lapokat.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Profilozott magát a keret van rögzítve önfúró csavarok tömítő alátéttel keresztül egy hullám. Vágó hullámlemezek előállított speciális olló, vagy egy lemez fogakkal a darálók, szükség van a sérülés elkerülése érdekében a polimer bevonat hullámkarton. Apróra vágott leveleket hüvelyébe első istálló, majd az ajtót. Az eredmény egy zuhanyzó fém kezüket.

Major zuhanyzó a ház

Tőke építése szükségszerűen az építkezés az alapítvány és a vízelvezető berendezések, mint például az építési átlagos hosszú és gyakori használatra. Az alapítvány lehet tenni a különböző módon, attól függően, hogy hogyan látja a lelkeket. Példaként vegyünk egy árok alapja és tégla épületben. A pince feltárt árok szélessége 20 cm, mélysége 40 cm a kerülete mentén a jövő építése, hogy tele van a kavicságyba vagy törött tégla és folyékony betont öntenek. Mivel a betonréteg elég nagy ahhoz meg kell várni ettől hétig vagy tovább az alapítvány teljesen megdermedt, és szerzett maximális erőt. Fagyasztott alapot, a zagy kezdődik falazás, amely ugyanazon a helyen az ablakok és ajtók. Az utolsó sor a falazat a falon keresztül a szerkezet fagerendák vastagságú tégla, hogy kell telepíteni a tetőn, és tartály.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

A tartályt és a tető egy nyári zápor

A nyári zuhany tető szükséges olyan anyag, amely ellenáll feküdt a tartályt vízzel. Alkalmas pala és hullámkarton. Amikor a tetőfedő anyag kapcsolódik az ott van vágva, vagy fúrt lyuk, amely nyomja a csövet a tartály, amely viszont rögzítve szelepet és öntözés.

A tartály térfogata szerint választjuk az embereknek a száma, akik használják a zuhany alatt, úgy vélik, az optimális kapacitása 200 liter. A barkácsáruház eladni a különböző dobozok és műanyag horganyzott, különböző formájú, akkor választhat. Van is egy fűtött tartály kézi vízi öbölben tartályokban vagy a központi vízellátás. Szerelt tartály ajánlott festeni fekete festékkel, így a leghatékonyabban melegíti a napot.

Vízelvezető és a padló zuhanyzó a ház

Attól függően, hogy a felhasznált víz mennyisége, két fő lehetőség és padlóösszefolyó elrendezés nyári zápor.

 • Pit ásott a fülke alatt nem egy nagy mélységben, például 30 cm-es tele van kavics, mint egy lyuk a kereten van elhelyezve rácsozott fa padló vagy zsomp
 • Ha lelkek tőke és gyakran használjuk, meg kell, hogy gondoskodjon a lefolyóba. A szív egy betonon egy csatornacső ágyazva. Sex történik oly módon, hogy a víz áramlik a csőben, a cső maga borított rács és megadja a szót a fa raklap. Csatornacső megjelenik egy speciális vízelvezető is.

Hogyan építsünk egy zuhanyzó a ház

Ezzel minden esetben kell megközelíteni intelligens fentiekben tárgyalt lehetőségek az építőiparban nyári lélek megadhatja, hogy így egy nyári zápor szeretné látni a saját ország vagy egy magánlakás, lehetővé teszi, hogy megértsék részletesen. Készítsünk építeni, rajzokat, előkészíti az anyagot és eszközöket, és indítsa el épület, sok szerencsét.