Hogyan építsünk fenék lány otthon gyakorlatokat, guggolás

Ma a női site „szép és sikeres” hatással lesz a legizgalmasabb téma (férfiak és nők egyaránt) a női test.

Hogyan építsünk fenék lány otthon gyakorlatokat, guggolás

Természetesen beszélünk a szép fenék - rugalmas, szorítva ami gyakran azt mondta, „a pap, mint egy anya.”Hogyan építsünk fenék lány otthon? Vagy, hogy feltétlenül meg kell látogatni a teremben? Milyen gyakorlatok a leghatékonyabbak?

Egy kicsit a farizmok

Tény, hogy a fenék épülnek fel nem egy, hanem az egész három izmok alkotnak egy gyönyörű alakja és kereksége. Az izmok ezek a srácok, ők a tükörképével, és a bal és jobb.

  • „Fő” tartják a gluteus maximus - ez a legnagyobb, nem csak a szerkezet a fenék, hanem az egész testet! Szinte minden a gyakorlatokat a szivattyú fel a fenék, a lány, amelynek célja a szivattyúzás nagy izmok - ez közvetlenül felelős az összeg papok.
  • A második legnagyobb - az átlagos fari - közelebb van az oldalán a medence. A szivattyúzás - és erre a célra, speciális gyakorlatok, hogy gyorsan felszív a fenék - ad neki alak és kontúr, és nem a hangerő.
  • Végül a kis fari mélyebben - az átlag alatt, ami viszont alatt nagy. De meg kell pumpálni is szivattyúzzák, és ez növelni fogja az átlag, és a legtöbb, hogy megadja a pápa egyfajta push up hatás - ezt üldözi minden lány.

Ön túlsúlyos, vagy éppen ellenkezőleg, jelentősen lefogyott? A mozgásszegény életmód és a helytelen enni? Van egy ülő munka, és vannak rossz szokásokat?

Nem csoda tehát, hogy a fenék izmai leesik (úgynevezett ptosis), elvesztik rugalmasságukat, és a zsírszövet (cellulitis) gyűlik össze az izmok és a bőr.

És az alábbi weboldalon sympaty.net megmondani milyen módon és mennyi időt tud pumpálni a fenék otthon, kivéve gyúrni.

Milyen gyorsan és hatékonyan pumpálni a fenék: guggolás

Bárhol is csinál - a csoportos órákat, vagy a tornaterem egy edző, akkor kénytelen a guggolás. Ez guggolás szerepelnek olyan alapcsomag, ez a leginkább energiaigényes feladat, amely képes pumpálni mindhárom farizmok, és cserélje ki egy másik lehetetlen.Hogyan zömök érdekében a szivattyú fel a fenék a lány otthonában képzést? Közli részletesen.

Feet meg kissé szélesebb, mint a váll szélessége, lábujjak nézhet előre (swing, így ez a fenék), vagy kissé oldalra (tehát szivattyúzni és a belső comb). A legfontosabb szempont: a zömök térdre kell menni szigorúan zokni-ről ugyanabba az irányba. A láb a földön teljesen sarkú semmilyen esetben nem lehet elválasztani a padlón. Squat szükség barlangászat, a derék, dönthető a test előre, és a pap visszahúzódik, amennyire csak lehetséges.

Hogyan kell helyesen felfújni a fenék lány otthon? Mennyiségének csökkentését (ha azt szeretnénk, hogy lefogy), hajtsa végre a gyors 20-25 guggolás súllyal, és növelje a hangerőt a farizmok, hogy súlyokat (súlyzók, bodibar, keselyű, posta), zömök lassan, derékszögben vagy annál kevesebb így 10-15 mozgásokat.

Bővebben a helyes guggolás itt olvasható.

Letölti a fenék a támadások

Kitöréseket is tartják az egyik leghatékonyabb szempontjából milyen hatással van a comb, láb és a fenék gyakorlatok. Hány támadásokat lehet felfújni fenék? Kicsit lassabb, mint a guggolás, de ez a gyakorlat is nagyon erős, és benne van számos képzési lehetőség. Megtámadja több mint segítik a zsírégetést körüli izmok a bőr alá, a fenék, mint kerek seggét.

Kombinálva guggolás fogja elérni a tökéletes hatás: a zsírégetést, és a vérzés támadások guggolás izmokat.

Mindkét lábat kell hajlítani egy 90 fokos szögben - az egyik előtt áll a másik térd a földön hátul. Ebből a pozícióból kell felemelkedni teljesen kihúzta a térd, és vissza újra. Tegye a kezét az övet, tartsa egyenesen a hátát, a szervezet nem hajoljon előre, áll mindig felmerül.

15-20 ismétlést, és láb kell fordítani. Ha ezt a feladatot, fontos, hogy a lába kényelmes cipőt, hogy támogatni fogja a bokát.

Mahi ezelőtt: rengeteg lehetőség a gyönyörű fenék

Ez a gyakorlat - a másik találatot a hatékonyság szempontjából az inflációt szép papok. Fő „ütőkártyája” - a szivattyú nem csak a farizmok. de hát alsó (ami az ilyen szamár domborított és szép profil).

Hogyan kell csinálni ezt a feladatot? Tény, hogy sok különböző lehetőségeket.

Akkor válhat az arcát a fal, és megteszi a lábát, amennyire csak lehetséges, és a hátoldala, ügyelve, hogy ne hajlítsa meg a derekát. Tudod kap négykézláb a mat, majd ebből a pozícióból vegye fel a lábát, amennyire csak lehet, egyengető a térd. Minden mozdulatnál megpróbáljuk a késedelem maximális emelési lábak - csak akkor lesz a hatása. Ha fel boka súlyok, ez teszi a gyakorlat hatékonyságát.

Ne feledd, minél hamarabb és gyakrabban kell csinálni az ismétlés, annál több zsírt éget, és annál lassabban és jobb, így még a súly, annál nagyobb térfogat és a vetítés a fenék izmait.

Vannak sok különböző gyakorlatok a szép feneket, de mondtuk, hogy a leginkább hatékony és eredményes. A fő előnye - a tény, hogy minden könnyen elvégezhető otthon. Amíg a nyár nagyon kevés, így megy előre - le a fenék!