Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

Az okok a fejletlensége farizmok

Mielőtt elkezd beszélni, hogyan lehet pumpálni a szamarat, meg kell érteni az okokat az elmaradottság a fenék a legtöbb ember számára. Természetesen fontos szerepet játszanak a genetikai tényezők, de jobban megfeleljen az alak a fenék (domború, lapos, stb), hanem a rugalmasság az izmok. Petyhüdt azonos zsíros, borított cellulit, túl vékony vagy túl dús ötödik pont - ez a közvetlen eredménye az életmód.Élete nagy részét a modern személy tölti ülve vagy fekve. Ülünk a teherautó az út a munka, majd 7-8 óra hosszat ül egy szék, majd jön haza - majd leül a számítógép vagy a tévé előtt. este jön, kényelmes ágy, ami annyira kellemes, hogy nyújtsa ki, és reggel - minden az elején. Fenék legtöbb ember szinte állandóan egy nyugalmi állapotban - és ez a fő oka az, hogy nem szalonképes megjelenést. Miután minden marad kihasználatlan sokáig, fokozatosan elsorvad.

Plusz, mi előszeretettel zsíros, édes, töltött mindenféle tartósítószer és rákkeltő élelmiszer; plusz a rossz szokások - a végén azt kapják, amit megérdemelnek: ass „nem ment bele kapuk” vagy olyan, mint egy ráncos almát. Visszaállítani az elveszett szépséget, szükséges, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét.

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

eloszlatja mítoszok

Cég fenék gyönyörű forma - ez az eredménye a hosszú, kemény és szisztematikus munka. A megfelelő táplálkozás, a testmozgás, az aktív életmód, a káros szokások -, hogy ezek az elefántok, amelyen van egy okoskodó. Akkor, persze, és krémeket kenetet neki. Ez nem fáj. De az időjárás nem különösebben tenni.

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

By the way, az út mentén szeretnék eloszlatni egy mítosz. Sok nő úgy gondolja, hogy ha majd részt az edzőteremben, hogy egy durva, férfias alak. Ez a félelem teljesen indokolt. Csak azt kell intelligensen megközelíteni a folyamatot, és hajtsa végre a gyakorlatokat, megfelelő célokat. Természetesen meg kell, hogy kerek és szteroidok.

Tápláló a „bázis”

Az alapja az egészséges és szép test - a megfelelő táplálkozás. Gyakran a lány, és igyekezett, hogy a tökéletes állapotban seggét, üljön mindenféle különböző diéták, korlátozza a diéta legalább étel, vagy akár az éhség. Ezt nem lehet megtenni. Csak azt kell, hogy egyensúlyba étkezést, ami szilárd alapot képzés. nevezetesen:

  • Maximum elhagyni kövér, pörkölt, édes, akut, füstölt, sózott (vaj, sertészsír, margarin, tengeri hal - nem kívánatos ebben az esetben termékek).
  • Csökkenti a fogyasztást a tea és a kávé 1-2 csésze naponta.
  • Távolítsuk szénsavas italok és az alkohol.
  • Üdvözöljük az étrend - friss gyümölcs és zöldség, gomba, gabonafélék, zöldségek, bab, tej és termékei (kivéve az olaj), tojás, sovány hús, folyami hal, tiszta vízzel.


Azaz, az általános - univerzális diéta. Meg kell igazítani állapotától függően a test a lány, kezdődik a képzés: Van túlsúly, vagy éppen ellenkezőleg, hiányzik belőle kilogramm.

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

Két fő megközelítés

Mielőtt elkezdené képzés inflációra papok kell állni a tükör előtt, és kritikusan értékelni a szám. Ha ez csodálatos - action taktika lesz egyedül, és ha az arcon hiány tömeg - gyökeresen megváltozott.

  1. Mint tudja, a fejlesztési szükséges kalóriát izom. Ezért, annak érdekében, hogy a szivattyú fel a vékony ass, szükséges, hogy először „hizlal”. Figyelembe véve a fenti megadott diéta, csak hogy növelje a részesedését a magas kalóriatartalmú ételek. Csak miután a szám le van kerekítve, akkor elkezd gyakorolni. Kis ötödik pont igényel intenzív képzés, de hosszú időközönként (szünet legyen - legalább két nap).
  2. A második út - a pyshnotelye hölgy. Először is meg kell fogyni. mert különben az eredmény a képzés lesz zsírréteg. Ez megint elvei alapján az egészséges táplálkozás, a kalória benne minimalizálni kell. Az edzés után kezdődik normalizálása súlyát. Kalóriatartalmú ételek ugyanakkor, hogy visszatérjen az izmokat, ahol felnőttem. A gyakorlatokat olyan gyakorisággal kell végrehajtani (lehetőleg naponta), de túl sok a stressz nem feltétlenül így.

A kezdeti szakaszban

Annak érdekében, hogy hatékonyan pumpálni a szamár otthon, akkor kezdődik az úgynevezett cardio, amely megnyitja az utat a gyakorlatban. Céljuk -, hogy javítsa az anyagcserét, állítsa be a vérkeringést, „felébred” hosszú ideig „alvó” ízületek és az izmok. Ebben az esetben van szó aerobic, úszás, kocogás, vagy sétálhat. Elkészítése után a test, lehet fokozatosan adagolhatjuk gyakorlására komplexek.

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

Néhány hatásos gyakorlat megemelve papok

Mi gyakorolja a szivattyú fel a seggét? Nálunk a leghatékonyabbak.

Látnak, álló négykézláb, és támaszkodva a kezét, vagy állva, előrehajolva kissé. Strain kell kivétel nélkül, láb izmait. A komplexum három mindegyik láb - 25 lépéseket minden megközelítés.

Meg kell feküdni a hátadon, a maximális fűznek őt a földre, majd nagyban erőlködés fenék, elvált a medence felszínén. Emeld fel a segged van szüksége 40-szer, így egy fél perc szünetet a sorozatok között.

Nagyon hatékony zömök pumpál ki a seggét. Ez a gyakorlat tekinthető ebben az esetben a „király”. Guggolás mélyen kell lennie - azaz, minél közelebb lesz az ötödik pont a földre, annál jobb. A kiindulási helyzetben a lábak elhelyezett váll szélesség mellett, a test erősen dől előre, a test a West kell jönnie, hogy a sarok. A felülés meg kell győződnie arról, hogy a hátsó marad egyenes. A három megközelítés kell leülni, összesen negyvenöt alkalommal.

Hogyan építsünk fenék otthon, én egy hölgy

Ezek különösen jól felüléseket után. Kiinduló helyzet: Állj egyenesen, két kézzel - súlyzó. A jobb láb lép előre, és a bal oldali a helyén marad. Következő - egy mély lélegzetet, és zömök. A hátsó sima ugyanabban az időben, a lábszár, a jobb lába, a padlóra merőlegesen. Rise kell kilégzés élesen újjáéledő a padlóról. Ezután mindegy - csak a bal lábát. Szükséges, hogy a hatvanhárom támadások megközelítéseket.

A jó eredmény elérése és használata egy expander, amellyel a lábak készült hinta. Expander gyűrűk kopott a láb, a boka és a térd. Ha úgy érzi, hogy egyre nehezebbé vált, hogy végre mahi lába, majd hajtsa az izmok sokkal hatékonyabban.

Nos, nézzük összefoglalni. Ahhoz, hogy a pap tökéletes állapotban, meg kell, hogy vizsgálja felül az életmód, enni jobb, hogy a test kardio és rendszeres gyakorlatokat. Fast nem működik, de az eredmény megéri. Szemelvények akkor, kitartás, az inspiráció és a legszebb segg!