Hogyan építsünk fenék otthon, mit kell tennie, edzés ötletek

Hogyan építsünk fenék otthon, mit kell tennie, edzés ötletek

Rugalmas fenék - minden lány álma, de sokan úgy vélik, hogy el kell menni az edzőterembe, és adja magát a nagy terhelés, de ez nem így van: elég birtokolni egyszerű gyakorlatok segítenek felpumpálni ez a része a test, nem hagyják otthon.Természetesen, felfújt fenék és combok otthon sokkal nehezebb, mint az edzőteremben, sőt több időre lesz szükség. Ha nem tud kezelni egy edző, meg tudod csinálni a gyakorlatokat otthon, de türelmesnek kell, mert az első alkalommal nem kaphatnak mindegyik.

Ha azt szeretnénk, hogy a szivattyú az izmokat a fenék, meg kell kiszámítani nem csak a terhelést, hanem az élelmiszer: ha továbbra is enni édességet és egyéb édességek, nincs eredmény, mert a megerősítése izomtömeg étrendet igényelnek:

 • Takarmányt előnyösen fehérje élelmiszer;
 • Alatt szénhidrát ablak, ami tart akár 2 óra edzés után, meg kell inni fehérje shake vagy tartalmazó ételt gyors szénhidrát - az izmok felújított neki köszönhetően.

Mennyiért lehet pumpálni a fenék a lány

Minden attól függ nem csak a jellemzői a számok, hanem ahol az osztályok tartanak, például az edzőteremben, akkor lehet, hogy a fenék több felfújt mindössze 3-4 hét, és otthon ez rendszerint 3-4 hónap rendszeres edzés .

A legoptimálisabb változatot - a szivattyú fel a fenék a motor, de el fog tartani néhány hónap, sőt, ebben az esetben az erősebb nem csak a gluteus, de más izmokat.

Lehetséges a szivattyú fel a fenék zömök

Lányok, akik a szivattyú fel a brazil fenék otthon, ez a kérdés a leggyakrabban. Itt azt kell tisztázni, hogy közben a guggolás során az izmok a fenék, amelyből arra lehet következtetni, hogy a szivattyú mindet ugyanazt a munkát, de csak akkor, ha a súlyozás (súlyzók és súlyzók), valamint megfelel a fehérje diéta, például a Dukan diéta.

Ellenőrizze, amit a testzsír%, BMI és más fontos paraméterek

Hogyan építsünk fenék otthon, mit kell tennie, edzés ötletek
Találd meg a legérdekesebb tényeket életrajzát a First Lady of America - képek előtt és után műanyag aki Melania Trump ifjúkorában, mielőtt találkozott Donald Trump

Hogyan építsünk fenék otthon, mit kell tennie, edzés ötletek


Hogyan építsünk fenék a nő, edzés, fitness oktatók ajánlások

Hogyan építsünk fenék lány az edzőteremben

Azt már megállapította, hogy a tornaterem hatékonyabb, mert az edző felvesz egy egyedi program, amely általában a következő feladatokból áll:

 • Guggolás: segítenek szivattyú fel a fenék egy súlyzó. Jobb kezdeni egy könnyű, mert minden, az izomcsoportok, de a legnagyobb terhét a hátán;
 • Kitöréseket: ezek javítják az alak a fenék, hogy izmot szinte nincs hatása. Készült egykezes súlyzó vagy;
 • A híd a pengék. Meg lehet otthon végezni: Feküdj a hátadra, nyújtsd a kezed végig a testen, a maximális feszülő farizmok és emelje fel a medencét. Szállj le, ismételje meg 10-20 alkalommal;
 • Rúgd lábukkal a szimulátor: kopott a boka mandzsetta készült hinta az oldalon.

Nagyon nagy jelentősége van a helyes zömök szivattyú fel a fenék:

 • A zömök izmok kell feszíteni, amennyire csak lehet, meg kell tartani a hátát lapos;
 • Meg kell ereszkedni, mintha egy széken ülve, de nem változik a helyzet a hátsó;
 • Be kell, hogy üljön le a levegőt, és akár - kilégzés;
 • Minden alkalommal, amikor kívánatos, hogy megpróbálja, hogy üljön le olyan mély, mint lehetséges, szétvetett lábbal.

Hogyan építsünk fenék férfi

Ha azt szeretnénk, hogy hatékonyan pumpálni a fenék otthon, akkor használja ezeket a gyakorlatokat:

 • Fut ugyanazon a helyen, a magas emelkedő térd, és így 5-20 perc mértékétől függően a készítmény;
 • Ülünk a padlón, a maximális feszülten fenék és mozgassa őket körül a szobában;
 • Van oldalára fektetve, kartámasz ellen padlón. Húzza a lábát akár 20-30-szor, majd oldalt váltani, és nem ugyanaz a dolog - ez lehetővé teszi a szivattyú fel az alsó része a fenék.

A mi oktatók foglalkoznak a szivattyú fenék

Rengeteg féle szimulátor segítségével szivattyú fel a fenék nélküli felülés:

Mi gyakorlatokat csinálni a szivattyú fel a fenék

A sokféle gyakorlatok, amelyek lehetővé teszik, hogy a szivattyú a felső része a fenék és a többi izom, az, hogy a leghatékonyabb:

 • Mi kiegyenesedik a hát, kezével egy súlyzó, húzza a jobb lábát, és zömök, majd ismételje meg ugyanezt a bal oldalon, és így tovább, 15-szer;
 • Azt hogy a súlyozás lábmélyedéssel kezét a hátán egy széket. Emelje fel a jobb lábát a lehető legmagasabbra, és leszáll az ismételt, a másik oldalon;
 • Fogadja el a hangsúly fekve, könyök alatt található váll, könyök a láb a térd és emelje azt a szintet a medence. Ez a gyakorlat alkalmas azok számára, akik úgy gondolják, hogy hogyan szivattyú fel az oldalsó izmok a fenék - nekik ez működik a legjobban.

Hogyan építsünk fenék, lábak nem szivattyúzás

Bármely edző a kérdés, hogyan lehet pumpálni a fenék, anélkül, hogy az alsó része a test, minden esetben válaszolni - semmilyen módon. A képzés során hasznosítják szinte minden izom, és, ha a gyakorlat program úgy lett kialakítva rendesen, és a test növekszik arányosan.

Azok, akik úgy vélik, hogy az elmúlt 7 napban lehet elérni rugalmas karaj csalódni fog: ez csak úgy lehetséges, ha az implantátum telepítést. Szivattyútelep fenék természetesen ez több hónapot vesz igénybe, de ez nem csak hasznos a szám, hanem az egészségre.

Hogyan építsünk fenék otthon, mit kell tennie, edzés ötletek

Visszajelzés olvasóink

„Nem megy az edzőterembe, és csak gyakorolni otthon - Guggolni, kezében egy lombikot vízzel. A hatás valóban, de nem az, amit szeretnék: a fenék már rugalmasabb, de nem kerek "

„A teremben megy már 10 éves, és a legelején, a fő feladata az volt, hogy távolítsa el a zsírt a has és a fenék. A legjobb, hogy hozzájáruljon a erő gyakorlatok, de csak azzal a cardio "

„Mindig is szerettem volna egy rugalmas szamarat, és egy nap úgy döntött - vásárolt egy előfizetés egy fitness center. Van edző elvitt a táplálkozás és a testmozgás program, és ennek eredményeként elvesztettem egy pár hónap, 10 kg is szivattyúzzák fenék elég jó "