Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket

Ő örökölte a külvárosi területen, szinte mindenki álma, hogy építsenek egy nagy házat, vagy kúria. De ha a saját csak néhány száz négyzetméteres, a helyes lenne építeni a saját kezét egy kis kerti ház.Ez a konstrukció nem igényel nagy beruházást, de annak befejezésekor, akkor van egy figyelemre méltó épület, amely gondoskodik az ideiglenes elhelyezés, eszközök, tároló és egyéb célokra.

Tervezése kert ház

Még egy ilyen „kis méretű” építési kell kezdeni készül egy sor tervezési dokumentumokat. A kerti fészer projekt jelen kell lennie:

 • Tervek diagram jelzi a teljes padló minden szobában méretek
 • Rajzok A szerelvényeket a felület a falak, a padló és a mennyezet
 • Rajzok a tető és a padló támogatja
 • Függőleges keresztmetszeti szerkezet a fő jelek (Foundation alsó, és a mennyezet magassága a kész padló)
 • Rendszer kommunikációs hálózatok - elektromos, víz, szennyvíz, gáz és pont jelzi kapcsolatok autópályák

A rajzok kerülnek végrehajtásra skála a szigorú betartása arányok. Lineáris méretek milliméterben jelzik jobb. A projekt építése kerti ház a kezüket kell kísérnie magyarázó feljegyzést a fejlett megoldások, jelezve, a felhasznált anyagokat és azok mennyiségét.

tértervezés

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Amikor kiválasztunk egy helyet a kerti fészer tisztában kell lennie azzal, hogy ez nem illik az alföldön, ahol a víz halmozódik fel. A legjobb megoldás az lesz a legmagasabb pontja a területen az északi vagy észak-nyugati részén, legalább három méterre a határokat.

Legkényelmesebb kert házak minősülnek földszintes épületek padlástér, hogy lehet használni tárolására tartozékokat és szerszámokat. Ha a cél egy terasz is, akkor lehet szerelni egy igazi étkező.

Úgy dönt, hogy építeni egy kétszintes ház, a második emeleten a legjobb építeni a padláson. Az első emeleten úgy döntött, hogy felkészítse a konyha, hatalmas ablakokkal és egy szoba egy létrát.

A jelenléte a pincében - nem a legjobb megoldás a kerti fészer. Ez hozzájárul a fagyasztás szoba a tél, amely hátrányosan befolyásolja a hővédelem. Ezen túlmenően, a pincében gyakran elárasztott forrásvíz.

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Meg kell jegyezni, hogy a gondos tervezés területén parasztház hibák elkerülhetők specifikus elhamarkodott döntéseket, és hatékonyan használja az ország egész területére. Ha megfelelően átgondolt elrendezés minden sarkában a területen fogják használni a leghatékonyabban.

Építési anyagok és eszközök

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Egy kis kerti ház saját kezűleg is épült téglából, hab vagy beton blokkok és egyéb anyagokat.

De az alapvető építőanyag teherhordó szerkezetek fenyő fűrészáru négyzet részén 100x100 mm gyalult egyik oldalán képező külső felülete az építkezést. Az élek a fa kell távolítani letörést.

Az összes többi elem a ház (mennyezet, padló, gerenda, szarufa, ajtók, ablakok), akkor fenyő fűrészárut.

Minden anyag kell hogy legyen a kötelező előzetes szárítás és a páratartalmat kell egyeznie, hogy nincs zsugorodását és alakváltozását lodge egyenetlen szárítás fa elemekkel.

Szükség van még az építési:

 • Hőszigetelő anyagok és improvizatív melegítők
 • azbesztcement lemezek
 • fakonzerváló
 • ruberoid
 • körmök
 • poliuretán hab
 • ragasztó
 • vakolat
 • festék
 • Reiki szex
 • befejező anyagok

Építs kerti ház saját kezűleg, csak akkor használható, fűrészáru, lécek, deszkák, ajtók és ablakok.

A munka a következő szerszám szükséges:

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket


 • akkus fúró
 • Hordozható körkörös és gérfűrész
 • kalapács
 • ceruza
 • vonalzó
 • Jelölés zsinór
 • lapos ecset
 • maszkolószalag

A technológia építése kerti fészer

Egyszerűsítése építési keret kert ház a kezüket kell használni a moduláris kialakítás, amely a következő lépéseket:

 1. lefektették
 2. Az építőiparban a falelemek
 3. Létrehozása rácsos rendszer
 4. fektetése tetőfedő
 5. Szerelése nyílászárók

ház homlokzata lehet egészíteni egy ponyva, ami hasznos lehet menedéket az eső vagy nap alatt.

lefektették

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Az alapítvány lefektetett alatti mélységben a talaj fagyasztás szerinti elrendezés szintje talajvízbe.

Erős kerti ház (betonból, kőből vagy téglából) előírja, hogy a szalag lefektették a kerületük mentén, egy fából készült oszlopos megfelelőbb. Javasoljuk, hogy felkészítse és régiókban nagy mélységben a fagyasztás.

Az anyag alkalmas az alapítvány, természetes kő, beton és kavics beton. Az alábbiakban a vízzáró réteg használata ajánlott beton, agyag tégla és habarcs.

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Az alagsorban, hogy szükség van egy vízzáró magasságban 0,2-0,5 méterrel a föld felett. Ha a talaj száraz elegendő egy cement-homok esztrich 2-3 cm, ha nedves, meg kell határozni a esztrich tetőfedő két rétegben. Azt is kibír ez a száraz esztrich, forró ragasztó.

Ha a ház egy pince, akkor létre kell hozni vízszigetelés és a szárny a pincében és alapja. Vízszigetelő kupak alatt kell elhelyezni a padló gerendák. Szellőztetéséhez aljzatra a pincében csinál egy kis lyukat, és borított védő háló.

Kerek lábazat végre vak terület szélessége nem kevesebb, mint 0,7 m, ami kell egy enyhe lejtőn a falak, a ház és állni eresz túlnyúlás. Ahhoz, hogy létrehozza azt eltávolítjuk a felső réteget a talaj növényzet e szalag tramphajózási agyag süllyesztett ott kavics vagy zúzott kő, majd borított felülről beton vagy finomszemcsés aszfalt.

falazat

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
alapfalai durva fűrészárut, meghatározott kerülete körül a pincében egy sorban, és lezárjuk a körmök. Alatta feküdt egy vízszigetelő csík tetőfedő anyag.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy frame ház a sarkok-föld 4 oszlop, az alsó része, amely előre csomagolt tetőfedő anyag.

Az alábbiakban csatolt tervezet vasúti, top - az átmeneti bővítését, amely korábban kiállított függőlegesen épek. keretelemek tartják össze hosszú körmök.

Miután létrehozott egy kemény váz, végezte a külső és belső befejező. Angles a bordák között előre darab fa vannak halmozva, rétegek átfedik egymást lenkóc, amelyek kapcsolódnak az egyes 150 mm-es körmök. Ebben az esetben, a függőleges fal folyamatosan ellenőrizni plumb.

Ennek során a munkálatok telepített ajtókeretek.

Padló és a mennyezet

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Ahhoz, hogy hozzon létre az első emeleti gerendák tetejére helyezzük a padlólap durva fűrészárut gyalult, majd a befejező a padló a rack.

Ezen a betonaljzat végre egy agyag fedezze a szigetelő és a másik réteg tetőfedő anyag. Ezt követően a két centiméteres cement-homok esztrich.

A bevonat alkalmas fertőtlenítő impregnálása a megfelelő színt.

Mennyezeti gerendák az első emeleten, hogy hozzon létre egy keretet a második emeleten. Ezek a bevonatok anyaga fa táblák gyalult, és a tér között tele van nagy fűrészpor. Mennyezetpanelekre hüvelyébe együtt a falak, a padló és a második emeleten közel rack. Hasonlóképpen végezzük tetőtérben. Azonban, azok gerenda végei alapul majd a teherhordó falak.

tető telepítés

A tetőkert épült ház saját kezűleg kell egy vagy nyeregtető. Ez áll a tető (fedelet), és rácsos tartók, amelyek úgy vannak elrendezve egy léc vagy padló.

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
A legegyszerűbb módja annak, hogy épül lejtős szarufák. Egy ilyen rendszerben szarufák vágni a felső kábelköteg fektetjük a falra vagy a kerületét a felső fal mauerlat. A szelemen szarufák csatolt falemezből szegező őket párhuzamos felfekvő Extension vagy gerinc.

Tető racionális hogy végre minden a hullámpala. Amikor szóló a széleit a lapokat kell fedésben ugyanazon a hullámhosszon, és álló helyzetben - 10-15 cm egymásra. Mindegyik oldalon csatlakozik szögekkel vagy csavarokkal. Ha a lejtőn a tető kicsi, akkor a azbesztcement lemezek átfedésben tetőfedő anyag határozza párhuzamos a gerincen. Törések a tetőgerinc, és bevonva speciális alakú részek.

Hogyan építsünk saját kezét kerti ház álmaik tippeket és trükköket
Ezen felül, akkor lehet, hogy a tető és az egyéb tetőfedő anyagok. Például egy puha lap csempe „Renoplast”. Ez egy olyan ötvözet, gumi és műanyag. A legtöbb felülmúlja a hasonló anyagok, mint a kereskedelmi forgalomban kapható.

Vagy fém cserép. Ez nem túl nehéz rácsos szerkezete, mivel súlya 4,5 kg négyzetméterenként. Tetejére szerelt bármilyen típusú ferde rámpák 14 fok (ideális lejtőn - 2025 c.). Használt valamennyi régiójában az országban, beleértve a legészakibb. Ez a cikk részletesen tárgyalja a telepítési folyamat a fém a kezüket.

Vagy, fedjük le a tető zsindely. Ez az anyag egyedi működési jellemzőit, valamint fedezésére használt tetők minden régióban. Ez a cikk ismerteti az övsömör szerelési technológia.

A végső szakaszban

Befejezése után kell telepíteni az ajtó- és ablakkeretek, majd legyártja és csatolja az építészeti részletek - ajtókárpit, homlokdeszkák és eresz nyeregtetős, veranda oszlopok stb

Vegye figyelembe, hogy nem tudja használni az anyagot, amely után maradt az építkezés a termelés ezeket az elemeket. Kell csak kiválasztott, magas minőségű fából.

Beruházás befejeztével kezdhetjük tervezni kerti ház saját kezűleg, a belső és külső.