Hogyan építsünk sajtó haza a lányok és férfiak

Hogyan építsünk sajtó haza a lányok és férfiak

Után nehéz téli és tavaszi szünetek mindenki szembesült azzal a ténnyel, hogy egyre felesleges súlyt. És előtte a strand szezon, és a nyaralás ... Mi a teendő? Általában, minden lázasan elkezd sportolni. aktívan részt vesz fitness klubok. Szinte minden gyakorlatot középpontjában a has területén, hiszen ez elrontja az egész megjelenés előtt nyáron.Belly - egy hely, ahol a zsír halmozódik fel nagyon gyorsan, és hosszú ideig eltávolították.

Ha úgy dönt, a megfelelő gyakorlatok a lány, vagy egy férfival, majd a nyár elején, akkor könnyen, hogy a szervezet a kívánt formára. De ha nem megy az edzőterembe, és bérel egy profi edző. Egyszerűen megtalálni a gyakorlatokat, amelyek hatékonyak az Ön és a szeretet, nyomja meg a jobb és a swing jobb otthon formájában reggeli torna.

Előnyök és hasznok a gyönyörű sajtó

Minden lány kivétel nélkül, álmodik a lapos has. És mi az igazán lehet beszélni 6 kocka a férfi sajtó! Kétségtelen, hasi gyakorlatokat, hogy nem csak az egészségügyi ellátások, hanem esztétikus.

Az alábbiakban egy listát, hogy miért érdemes letölteni a sajtó:

  1. Ápolt megjelenés
  2. Tónusú és karcsú test
  3. Egy nagyszerű módja annak, hogy emelje fel a hangulatot, és erősíti a hasi izmok
  4. Lapos has lányok
  5. Felfújt kocka férfiak
  6. Figyelem másoktól
  7. Gyakorlat erősíti az egészségügyi és immunitás
  8. Fejleszti akaraterő és az elkötelezettség az egészséges életmód és a helyes
  9. Erősítése a test frame

Hasi gyakorlatok segítenek, hogy erősítse a hasi izmok, és ezáltal javítja a megjelenését a derékbőség. De van egy nagyon fontos szabály:

Nyomja vonatok a konyhában. Hadd magyarázzam meg: egy szép felfújt sajtó néhány gyakorlat nem elég, kell még csökkenteni a zsírréteg a hason, és ez megtörtént csak a megfelelő táplálkozás és diéta! Semmi más!

Ne feledd! Gyönyörű hírek - kombinációja a testmozgás és a diéta.

Természetesen vannak hátrányai, hogy a rock sajtó, főleg otthon. A fő hátránya abban rejlik, hogy a rossz gyakorlatokat magában nyújtás és bevérzés a hasi izmok.

Továbbá, a hátránya viszont, hogy az anatómia férfiak és a nők nagyon változó, és a legtöbb gyakorlatok erősítése a sajtó csak a férfiak számára. Tehát meg kell választani a gyakorlatok rendkívül óvatosan és tesztelni a ravasz.

Hogyan építsünk sajtó otthon lányok

Hogyan építsünk sajtó haza a lányok és férfiak

Nő a hagyományos gondolkodás, hogy törékeny és finom. A valós szex kötelesek vigyázni magukra: smink, szép ruhákat, számos étrend. De réteg alatt ruházat néha rejtett megereszkedett has. És ezt nem lehet elkerülni, ha a kor szerinti 30. Annak megakadályozása érdekében megjelenését megereszkedett has segít speciális fizikai képzés. Segítségükkel könnyedén szivattyú fel a sajtó és hogy a szervezet vissza sorrendben. Szintén javasolja a szebbik nem olvasni a cikket, hogyan lehet gyorsan felszív a fenék.

A has áll egy izomcsoport, a fő - van ferde és egyenes abdominis (felső és alsó). Bár ez egy direkt egy izom, a jobb érthetőség kedvéért fogjuk osszuk felső és alsó.Mert zsíros gyomor teljesíti a izmokat. Ezek természetesen a lányok sokkal gyengébb, mint a férfiak, ezért csak a lányok sajátos kerek hasa. Meg kell tartani a forma a mögöttes izmok, hogy elkerüljék a megjelenése zsíros lerakódások a gyomrot.

Nő a gombbal 6 kocka nagyon nehéz pumpálni, de ez a valóság. Abban az esetben, a fürdési szezon, elég ahhoz, hogy rugalmas és lapos. És van köze, és élvezze otthon.

Anatómiája a női test eltér a férfi test izomszerkezetét. Ezért vannak olyan speciális gyakorlatok a lányok. Azt is el lehet végezni az otthoni környezetben. Most már nem kell azon gondolkodnunk, hogy hogyan szivattyú fel a sajtó barátnője otthon.

Fontos megjegyezni, hogy mielőtt minden osztály, szükség van egy jó bemelegítés izmokat. Továbbá, nem leng a sajtó a teljes gyomor. Meg kell, hogy a vonat egy zárt szobában nélkül huzat. Ha nem, akkor hideg a vesére.

№1. Classic.
Térd hajlított, akkor szükség van a kezét a feje mögött. Aztán végre a csavarás az ölében. Fontos, hogy tartsa egyenesen a hátát, és a gyomra, és kerekíti a hátsó, így nincs több terhelést a gyomorban. Ismételjük meg ezt néhányszor amire szüksége van.

№2. A figyelem a lábak.
Meg kell feküdni a hátadon, miután kihúzta a lábát. Lassan emeljük fel őket a padlóra merőlegesen tartsa 2-3 másodpercig, majd visszatér a kiindulási helyzetbe. Ez az a gyakorlat segít a lánynak, hogy pumpálja a sajtó akár hat kockákra.

№3. Bike.
Feküdjön a földre, hajlítsa be térdét, és a kezét a feje mögött. Akkor szükséges, felváltva érjen a szemközti könyök könyök (először a jobb karját tekintettel a bal térd, majd fordítva). Legs ezáltal végrehajtásra mozgalmak, mint pedálozni.

№4. Statika.
Feküdj a hátadra, és nyújtsd a könyökét a padlón. Emelje fel a kiegyenesített lábak enyhe szögben a padló és állni ebben a helyzetben 10 másodpercig.

Van is egy nagyszerű gyakorlat a sajtó csík, neki írtam a cikket.

Semmilyen esetben nem lehet túlfeszített és egy gyakorlati képzésre kell tennie kettős norma. Ez nem csak nem adja a várt eredményeket, hanem képes ártani képzetlen izmokat. Ideális esetben 1-2 végre könnyű feladat, hogy felmelegedjen, majd az első 1-2 nehéz, hogy dolgozzanak ki a has.

Ha a szikla sajtó otthon, akkor jó eredményeket elérni, és megszabadulni a zsír egy viszonylag rövid idő alatt.

Hogyan építsünk egy sajtó férfiak otthon

Hogyan építsünk sajtó haza a lányok és férfiak

A dombornyomott fújva, és a sajtó - a jele a szép és jól ápolt férfi, aki óvatos testét. Hat-csomag a sajtó is a hosszadalmas testedzés. A fitness klub minden lépésnél vannak férfiak fitt és felfújt törzs.

A cikk elolvasása után, minden kezdő tudja, hogyan kell swing présház. És nem feltétlenül veszi a különböző szteroidok és egyen egy kis fehérje bárok és dió. Men felnőttkorban inherens „sör hasa.” Belőle nagyon nehéz megszabadulni, de nem vonatkozik ez a gondos erőfeszítés. Ha nem hagyja edzések és jóhiszeműen kapcsolódik a táplálkozás, a zsír eltűnik néhány hét után.

Képzés az is kívánatos, hogy végezzen hetente 3-4 alkalommal (a fejlettebb sportoló és gyakran, de mindig pihenőnap). A legjobb eredmény akkor ajánlott ahhoz, hogy egy speciális diéta. Mentesnek kell lennie az összes termék készült állati olaj.

Tehát, töltse le a sajtó otthon a férfiak számára:

№1. Classic.
Ez a szabvány, és egy nagyon egyszerű gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy az izomépítés egy rövid ideig, de inkább alkalmas bemelegítés izmokat. Először meg kell, hogy feküdjön a földre, és térd hajlított lábbal. Kezeket a tarkóra jobb kap. Ezután többször emelni a testet a térd és visszatér a kiindulási helyzetbe.

№2. Birch a sajtó.
Meg kell emelni a lábát, és igazítsa őket. Megszakította pengék a padlóról, és próbálja elérni ki a kezét, hogy a lábujjak, majd vissza a kiinduló helyzetbe, a lábak mindig nyújtott szinte szünet nélkül kezek állítják vissza a lábát.

№3 kerékpár.
Ugyanazt a gyakorlatot, valamint a lányok. Általában úgy vélik, az egyik legjobb gyakorlatok a has.

№4. Az alsó része a sajtó.
Megszakította a lábát a földre, és tartsa őket teljesen egyenes. Fix helyzetben a combok a távolság a padlótól 10-15 cm. Erre azért van szükség, hogy tartsa a pozícióját 30-45 másodpercig, majd elhagyjuk a lába a padlón, és egy 1 perces szünetet.

következtetés

A kombináció a gyakorlatok és a megfelelő táplálkozás is egy pillanat alatt átalakítja a test bármely személy. Minden gyakorlat nagyon hatékony, és ezzel együtt a többi segít megszabadulni a plusz kiló.

Miután több hónapos folyamatos képzés minden férfi és nő büszkélkedhet felfújt nyomás. Abszolút mindent tud pumpálni a sajtó előtt a nyári szezonban, és nem szégyelli a megereszkedett has. A legfontosabb, hogy ne feledje, hogy le kell töltenie a sajtó, valamint a megfelelő táplálkozás.