Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

A szivattyú fel a sajtó nem feltétlenül megy a tornaterem, mert meg tudod csinálni otthon. Csak azt kell, hogy magad naponta, vagy egy pár napot, hogy végre bizonyos feladatokat a fejlesztés a sajtó otthon. Elég, ha a gyakorlatokat hetente 3-4 alkalommal a sajtónak. És annak érdekében, hogy azok szükség van egy inger. Azt kell lengeni kezdenek a sajtónak, és majd továbbra is így, és ne hagyjon a gyakorlat, amikor egy pár edzés ideje, vagy amíg nincs találat. Az eredményeket az állandó munkahely és nem azonnal. Éppen ellenkezőleg, lehetséges, hogy az első órák akkor szeretnénk dobni -, mert akkor fáj az izmokat. De ne dobja ki őket. Sokkal jobb, hogy foglalkoznak velük naponta egy ideig, annak ellenére, hogy a fájdalom és az összes nehézséget, és egy idő után élvezni fogja a tökéletes kocka, és nyomja meg a has. És valószínűleg tetszeni fog nem csak te. Tehát, ha egy ember, akkor a kocka a hasát és tökéletes sajtó vonzza a figyelmet a nők, különösen nyáron, amikor ez jobban észrevehetőek. A nő egy lapos has, de még mindig gyönyörű és tökéletes sajtóban, több, mint a férfiak.Ösztönzőket, amely segít kezelni a nyomást, mint:

  1. Cool érzés a sajtó. Ön lesz, hogy sokkal magabiztosabb és nyugodt.
  2. Lesz, mint az ellenkező nemű még.
  3. Találjanak erős fenntartással a has.

Hogyan szivattyú fel a sajtó otthon?

A szivattyú fel a sajtó otthon, sok gyakorlatok és sok technikát. Akkor végre minden, vagy bizonyos típusú gyakorló feladatokat.

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

edzés

Készítsünk előre az összes elemet és a dolgok, amire szüksége van. Talán meg kell vásárolni néhány dolgot a boltban. Képzésre van szüksége: pad, sporteszközök (súlyzók, labdák és egyéb dolgok). Megvásárolhatja különleges és nagyobb térfogatú lövedékek. Például a fekvenyomás, amelyen keresztül be lehet állítani a szöget.

Warm-up van szükség, hogy felmelegedjen az izmokat, és szükség van, hogy 7-10 perc. Ideális esetben, ha az edzést úgy dönt, hogy fut egy adott idő alatt. Lehetséges ebben az időben, nem egyszerű gyakorlatok: guggolás, ugrás, hinta karját és a lábát.

Miután a meleg kezd szikla sajtó

Tekerje fel a sajtó lesz a következő a gyakorlat (az ismétlések számát gyakorlatok és megközelítések közül lehet választani a saját, de a kezdeti szakaszban nem ajánlott a túlterhelés magát sok - optimálisan do 3 szett):

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

Nem kell, hogy letette csak gyakorlatokat kapcsolatos sajtó. Miután a sajtó is dolgozzon más fizikai gyakorlatok, amelyek nem közvetlenül fejlesztését célzó és a szivattyúzás médiában. Például, mint a pull-up (mint felzárkózni?), Push-up (például fekvőtámasz?), Running (mikor jobb futni?), Jumping (ugráló kötél?) És egyéb sportok.Hogyan építsünk egy gomb megnyomásával kocka?

Ha azt szeretné, hogy a gyomrom nem voltam kövér, és a blokkok, a legfontosabb dolog -, hogy megszabaduljon a zsírréteget. Ha nem, akkor jó gyakorlatok a sajtó kicsi lesz. Ez azt jelenti, hogy nem csak azért szükséges, hogy a swing a sajtó, hanem megszabadulni a zsír. Természet olyan inherens, hogy a legtöbb zsírt felhalmozott a hasüregben. Szükség van az energia tárolására. Tehát nem csinál nélkül aerob edzés vagy futás, és anélkül, hogy az alacsony kalóriatartalmú étrend (zsír szintén nem halmozódik, ha megeszik élelmiszerek, amelyek alacsony kalória).

Teljesítmény. A diéta kell zárni a zsíros ételeket, szénhidrátok, félkész termékek, hot dog, kolbász, szóda, babot, káposztát. Meg kell enni élelmiszerek gazdag fehérjék, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, sovány hús természetes.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a zsír a vizsgálatra:

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

Ha beírjuk a türelme, és folyamatosan részt vesz hasi gyakorlatokat, valamint megszabadulni a zsírt, majd végül akkor lesz képes a szivattyú fel a sajtó kockák otthon. De meg kell értenünk, hogy nem történik semmi, gyorsan szivattyú fel a sajtó és a kocka gyorsan nem mindenki erejét. Be kell, hogy folyamatosan motiválni magad, és csinálni. Csak ezen a módon, és semmilyen más módon nem fogja elérni nagy eredményeket.

Hogyan építsünk kocka sajtó otthon - gyakorlat

Foot emelés. A szivattyú fel az alsó kocka sajtó végre ezt a gyakorlatot. Feküdj a hátadra, karok az Ön oldalán. Egyenes láb emel akár 45 fok. Emelje fel a lábát 15 alkalommal 2 db.

Twisting. Fejleszt a has felső. Feküdj a hátadra, kezét feje mögött, lábak hajlítva a térd. Felsőtest, lassan csavarja a nyitás a pengét a talajhoz úgy, hogy a padló nyomva szorosan a karaj. Végezze el minden edzés 50-szer 2 db. Először is nem feltétlenül 50 alkalommal. Már a kezdet kezdetén kisebb méretű lehet.

Átlós sodorják. Sway ferde hasizmok, melyek a must-letöltésre, mert egy fajta fűző alakú. Feküdj a hátadra, kezét feje mögött, lába a padlón a térd. Szintén összegömbölyödik, de döntött, hogy az oldalán, a bal könyöke, hogy megérintse a jobb térd, és fordítva. Do 30-szor, minden irányban a 2 megközelítéseket.

A fordított curl. Fejlesztése az alsó része a sajtó. Feküdj a hátadra, karjait a oldalon. Ha felemeli a lábát egyenesen kell nyújtani a hasizmok, majd lassan letép egy medencében egy magas emeleten. Nem 12-szer 2 db.

Milyen gyakran kell edzeni? Részt a szivattyú kocka sajtó, meg kell minden nap. Vonat vagy hetente 3-szor, vagy minden második nap.

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

Hogyan szivattyú fel a sajtó barátnője kocka?

Általában a nők, ha ez nem egy sportoló, nem szükséges, hogy töltse le a sajtó csomagot. Mivel a kockákat a médiát eltávolítják a nőknél ez fontos a minőség, mint nőies. Ezek a nők jobban hasonlítanak a férfiak. Emellett pumpálni a sajtó barátnője kocka nehezebb, mint a férfiak, mert a nők felett a zsír a szervezetben. A normális működését a nők több kell a zsír, és ezért nagyobb lesz a verejték, hogy eredményeket formájában egy kocka sajtó.

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

Hogyan építsünk sajtó otthon

Hogyan építsünk egy présben 8 perc egy nap!

Hogyan szivattyú fel a sajtó - egy igazi módszer

A legjobb egy présprogram

Szivattyúzására a sajtó is használhatja a következő programot:

Hogyan építsünk sajtó home video, website tippeket!

Hogyan építsünk egy sajtó a nyáron. Alsó sajtó.

Hogyan építsünk egy nyomja meg a bar

Hogyan építsünk egy gomb megnyomásával kockák gyorsan

Swing a sajtó otthon kocka, hogy karcsú és szép!