Hogyan eredeti javaslat, hogy a lány, hogy feleségül

Hogyan eredeti javaslat, hogy a lány, hogy feleségül
Ha a választás megtörtént, és a srác úgy döntött, hogy csatlakozzon az ő szeretője egész életemben, továbbra is, hogy a legfontosabb lépés -, hogy még a lány, hogy hozzon létre egy család. Ways házassági javaslatot, mi kell érteni: mit tehet ilyen helyzetekben, és hogyan lehet az eredeti javaslatot, hogy feleségül a lányt.fontos pontokat

Javasolj kedvenc felesége lett - döntő lépés, így a srác ebben a helyzetben, akkor elő kell készíteni előre. Mit nem szabad elfelejteni:

Lányok szerelem romantika, sok a hölgyek álmodik ezen a napon gyermekkora óta, így meg kell próbálni, hogy egy nap az elkötelezettség legkülönösebb és felejthetetlen.

Ring - kötelező attribútum partnerkereső lehet megvásárolni, mint egy egyszerű arany gyűrű, dísz, és az elkötelezettség. Ne felejtsük el, hogy azt egy szép bársony dobozban.

Nem számít, ha a kereset ezeket a dolgokat, virágok tükrözi a szeretet a partner, így a virágok, különösen a vörös rózsa kötelezővé kell tenni.

Jobb, ha előre kidolgozzák, írják le egy papírra, akkor próbálni a tükör előtt. Különösen annak szükségességét, hogy szorosan kövesse nyomon a beszédet, amikor a házasság javaslat jön a szülők az ő barátnője. Meg kell lenniük abban, meggyőző szavakat.

Ez a nap különleges a férfival, amit úgy néz ki, mint a lány fogják megítélni a hozzáállása a fiatalember ezt a műveletet. Készíts egy ünnepi megjelenés, ha minden jól megy el, egy csendes, romantikus környezetben - egy szép ruhát és cipőt fényesítse jól jön.Következő nézzük meg más módon, hogy hatékonyan teszik a javaslatot, hogy a lány az otthonon kívül, és a nyilvános helyeken.

Házasság javaslat arra

Ha abban az időben az udvarlás barátnője nem él egy férfival, a fiatalember meg kell keményen dolgozni, hogy jó benyomást szeretett. Nézzük néhány lehetőség:

Ha egy lány lakik, akkor tegyen ajánlatot, hogy férjhez otthon, ez a módszer olcsóbb, és a hangulat inkább kényelmes és otthonos.

Házasság javaslat otthon

Ha egy fiatal ember azt tervezi, hogy ajánlatot kezét és szívét a ház, akkor először meg kell rendet fel. Mi egy lány, mint a helyzetet a felaprózott zoknit vagy hegyi mosatlan edények? Nem egy, és a is. Továbbá, a meglepetés függ a pénzügyi képességeit. Ha azt szeretnénk, hogy ezt a reggelinél -, akkor készít magának egy kávét, vásároljon croissant és a fánk, lekváros a tányéron, hogy írjon „Marry me”. Ez a módszer kevesebb költség (kivéve a gyűrű), és létrehoz egy jó hangulat kislány a nap.

Egy romantikus vacsora otthon, akkor azért egy kész ételt az étteremben vagy főzni magának a kedvenc étele. Akkor díszíteni az asztalra rózsaszirom, gyertyák, és tegye le a villanyt. A legjobb megoldás -, mikor jön haza a munkából fáradtan, és a konyhában várta nyaralás asztalra, szépen öltözött úriember virágok és egy gyűrűt.

Egy másik lehetőség - a romantika a fürdőszobában. Felveheti rózsaszirom egy teli kád, pezsgő szakács, hogy egy gyertyát. A legjobb hatás bélelt nyomvonal rózsaszirom a bejárati ajtó a fürdőszobába - az biztos, hogy egy lány meg ott. Ring is elrejteni Fougeres pezsgővel, vagy kibír egy rózsa a bemutató előtt.

Ha a házastárs él a szülőkkel - helyesen fogja kérni a kezét lányuk a saját otthonában. Szóval mi az apja, nagyapja és dédapáink, a javaslat hatására csak az adott, a család kedvence, és lesz egy nagy öröm az egész családnak. Általános szabály, hogy egy ilyen látogatás előre tervezett, és az úriember nő figyelmezteti erről. Egy ilyen esetben meg kell határozni akár két csokor - az anya és a lány magának. Mert apám is, lehet, hogy egy kis ajándékot - az ő preferenciái jobban tanulnak a szeretett. A legszebb változata - ha a rokonok összegyűlnek, és megszervezni ezt az udvarlás, majd házasság javaslat válik ünnep mindenki számára.