Hogyan érhetem el, hogy a gél gyöngy otthon

Persze, lehet, hogy egy gél gyöngy és otthon. Ehhez szükség van egy speciális gázzal töltött gázpalackot hélium. És akkor kezdhettem labda nem jelent problémát. Az egyik barátom is eladott egy üzleti ötlet, ő tölti be a színes léggömbök héliummal esküvők, évfordulók és a különböző ünnepek, hogy hozza neki a rendszeres jövedelem, amelyen élni.Otthon, a folyamat, mely során hélium nagyon bonyolult, drága és veszélyes. Tény, hogy ez nem lehetséges. Hélium elkülönül más gázok nagyon alacsony hőmérsékleten, hogy nem tud otthon. Olcsóbb lesz, hogy vesz egy hélium ballon hegesztés, ha van hozzáférése. Ezután egyszerűen fújja a léggömböt. De ne felejtsük el, hogy a túlzott belélegzése hélium vezethet hang elvesztése, szédülés, hányinger, sőt ájulás.Hélium szüksége egészen alacsony hőmérsékleten, és akkor nem lehet tudni, hogy otthon. Ezért, hogy a hélium ballon otthon kell vásárolni egy léggömb, hélium és a labda magát, és egyszerűen növeli azt.

Ha szóda ecettel keverve és a citromlevet, és kitölti az ilyen gáz izzó (kapcsolja a szén-dioxid, amely nehezebb, mint a hagyományos levegő), egy ilyen labda nem fog repülni

Hogyan érhetem el, hogy a gél gyöngy otthon

Ahhoz, hogy a gél gyöngyök - szükség van, hogy töltse meg a hélium. Egy gél labda léggömb repül veszteséges, ez nagy és vesz fel egy csomó helyet.

Az internet ment kacsa, hogy felvehet szódabikarbóna ecetet, és töltse ki a gázt labdát, amely megjelent csúsztatva az üvegre. De a tapasztalt módon azt találtuk, hogy mivel a labda nem fog repülni.