Hogyan érvelnek, hogy a nő „kunyhó történetek

Főoldal »Egyéb» Hogyan érvelnek, hogy a nő

Ne felejtsük el, mint egy gyerek, játék volt: „Igen” vagy „Nem” nem mondja a fekete-fehér nem viselnek? Az a játékos, aki először szólalt meg, felejtés magát, tiltott szót. Vitában áll egy nő - lényegében ugyanazt a játékot, csak bonyolultabb szabályokat. Természetesen minden nő más, és minden konfliktus egyedi. Nincs univerzális módszer, hogyan kell nyerni ebben a vitában. De ott van a klasszikus technikák, hogy a munka ellen a női logika és a klasszikus hibákat el kell kerülni.Ne próbálja bebizonyítani, bármi is. A győztes nem az egyetlen, akinek az utolsó szó (a legtöbb nő), és az egyetlen, aki képes volt rázza a bizalmat a beszélgetőpartner. Időt takaríthat meg, akkor könnyebb csak felismerni, hogy a nők jogait, de egy kivétellel „a maga módján”, „valami”, majd adjunk hozzá valami ilyesmit: „Most pedig gondolj bele együtt, elvégre. „Simán és csavar érveiket. Így egyfajta mozog az ő oldalán a kerítés, és már fokozottan odafigyelni.

Felejtsd el a mondat: „Nem értem, hogy mit jelent”, és hasonlók. Még ha kiöntötte egy patak őrült érvek és értelmetlen szavak halmazának, soha nem ismerte, hogy ő nem érti, vagy az összes figyelt. Először is, a re-prezentáció világosabb nem. Másodszor, a nő, főleg az érzelmek, a legkevésbé úgy vélik, hogy homályosan kifejezve. De szinte biztosan azzal vádolják, hogy figyelmen kívül hagyja, és azt akarta, hogy köpni a véleményét. Helyes verzió valahogy így néz ki: „Elkaptam a gondolat, de szeretném, hogy jobban megértsük, mi a kérdéses. "Ne emeld fel a hangod. Ez elkerülhetetlenül vezet a kérdést: „Miért kiabál rám?!”, És a vita a szokásos perpatvar peretechot ahol bugris villamos, és ő - a szerencsétlen áldozat. Próbálja meg lejátszani a másik fordítva: ha egy nő, gyulladt, felemelte a hangját, te is mindig azt mondják: „Egy ilyen hangot nem tudok beszélni.” Akkor érzi magát bűnösnek, és kapsz egy ideiglenes előnye.

Soha kritizálják a női intelligencia a vitában, akár közvetett módon. Ide ellenkezőleg: „Nos, te egy okos lány, akkor valószínűleg nagyon ismerik ezt. "

A női logika, minden állítás felül lehet vizsgálni, cáfolta, és elutasította. Nem kell támaszkodni a „Nos, te magad mondtad. „Még mindig nem lesz képes áttörni a további,” akkor mi van?”, Így próbáld meg nem esik bele egy ilyen csapdába.

Ne hagyja, hogy elvonja magát a témában. Az érzés, hogy nincs semmi, hogy legyőzzük őket, a nők gyakran tisztességtelen vétel, mint ez: „Általában, miért mindig nem szögezték a polcon, megígérted!” Miközben beszélt a polcon nem megy. A legegyszerűbb módja, hogy megakadályozza az ilyen provokációk felismerve saját rossz, „Igen, én vagyok a bűnös, minden minden bizonnyal”. Aztán, amikor a nő megkapta a kívánt választ, és nyugodt, vissza a témához.

Ne használja a saját bizonyíték hosszú és összetett mondatokat. Az érvelés illeszkednie kell egy-két mondatot. Minél kevesebb felhajtás, hogy a nő is panaszkodnak, annál jobb neked.

Ne feledkezzünk meg a humorérzéke. Ez mindig kisimítja a kellemetlen pillanatokat a beszélgetés mellett kivétel nélkül, a nők szeretik a férfiak szellemes és kényesek őket.

És végül: a teljes párbeszédet kell mindig szem előtt tartani a három kérdést:
1. Mi volt a válaszadó?
2. Mit akart mondani?
3. Mit jelent ez valójában mondani?
és három választ rájuk.