Hogyan és mit kell mosni a baba orra otthon, hogy mit kell csinálni a hideg

Az öblítés az orr - nagyon fontos eljárás, mint a bakteriális vagy allergiás rhinitis, valamint a megelőzés a megfázás. Betegség esetén, miután a megfelelő kiadás az orrlyukak és a torok a felesleges nyálka összes szert hatékonyabban működik, gyorsan eltávolítja a duzzanat, és távolítsa el a baktériumokat.A mai viszonyok között a nazális mosás gyermekek alkalmazzák, és a gyógyszeripar, és a népi orvoslás. Amikor kiválasztja értékeli a gyermek állapotát, és meg kell beszélnie orvosával.

A mosás a baba orra egy hideg?

Alkalmazása előtt a gyógyító spray vagy csepp a nátha, meg kell, hogy törölje az orrlyukak gyermek. Tól, felhasználóbarát eszköz mosására nazális szakértők azt javasolják, gyenge (7-12%) nátrium-klorid oldattal.

Hogyan és mit kell mosni a baba orra otthon, hogy mit kell csinálni a hideg
A második helyen azt jelenti alapján tengervíz, beleértve a „humor”, „akvamaris”, „sós” és „Physiomer”. Vannak is hatékony és ártalmatlan főzeteket a gyógynövények. A választás, hogy mit lehet mosni rendesen, attól függően, hogy milyen korú a gyermek és az okok rhinitis.

A szakértők szerint ez elegendő hatékony eszköze nazális öblítő éves gyermekek legfeljebb egy évig - a főzet a körömvirág, kamilla vagy zsálya, gyenge sóoldat vagy meleg ásványvíz (grade „ásványvíz” piszkálni orvos tanácsát).

Ezután tengeri só előállítására mértéke 1 teáskanál 250-350 ml meleg vízzel. Salt veszünk másfél-két alkalommal több.

Elkészítéséhez a levest, amit lehet mosni a baba orra, használjon 2-3 teáskanál egy vagy különböző gyógynövények vagy virágok (finom eloszlású formában). Nyersanyagok kell helyezni az üveget, és öntsünk 100 - 150 ml forrásban lévő vízben. Cover konténer és inkubálja 15 - 20 perc.

Főzet mosni a baba orra egy hideg otthon, lehet előállítani sokféle gyógynövények:

Még hatékonyabb keveréke három vagy négy növények. Ajánlott vérfű készíteni, keverés nélkül más gyógynövényekkel. A készítmény a Hypericum (2 teáskanál per 100 ml) alkalmazni egy vízfürdőn 10 - 15 perc.

Feltétlenül vegye figyelembe, hogy a gyógynövények használata kizárt, ha az orrfolyás okozta allergia pollen (széna hurut).

Mi legyen a levest?A leghatékonyabb mosóoldat (húsleves), mintegy 35 fokos hőmérsékletet. Minél közelebb a testhőmérséklet, a jobb mosni a baba orra.

A több „érett” 2-5 éves kor könnyebb lesz, hogy mossa az orr, mivel a gyerekek jobban megértsék a terápiás eljárásokat. Itt is a tengeri megfelelő gyenge oldat, nátrium (kő vagy jód) sók, ami szükséges, hogy készítsen egy arány 1 teáskanál egy pohár langyos vizet.

Hogyan mossa a baba orrát?

Először is, meg kell, hogy nyugodt a baba, nem félt, és nem esett pánikba. Ha úgy dönt, mint mosni a baba orra, meg lehet kezdeni az eljárást.

Fit egy ilyen eszköz:

  • pipetta;
    Hogyan és mit kell mosni a baba orra otthon, hogy mit kell csinálni a hideg
  • egy fecskendő tű nélkül;
  • körte (fecskendő), amelynek kapacitása 35-50 ml.

Sok megoldás vagy húsleves nem szükséges - elég 50 milliliter nazális mosás gyermek korlátozott orrába. Kerülje öblítő szert a orrgarat. A nazális mosás a gyermek a legfeljebb egyéves fel a hátára. Ezután emelje fel a fejét egy kicsit, mindkét orrlyukba egy pár csepp levet fecskendő vagy pipetta.

Ezután távolítsa el a nyálkát vékony fecskendőt. Ha szükséges mosást kell ismételni.

Azokat az ismereteket, hogyan kell mosni a baba orra egy évig, akkor képes lesz arra, hogy elsajátítsák a bonyolultabb eljárás az idősebb gyerek nem sok nehézséget. Mosáshoz ebben az esetben lehet kellő mértékben és 5-vagy 10-alján a fecskendő tű nélkül vagy pipetta nagy, de néha sokkal kényelmesebb, hogy kicsi (50 ml) fecskendővel - körte nazális lavage.

Még jobb, ha ez az eszköz fel van szerelve egy levehető kiöntő a sima műanyag - anyag, amely alkalmas volt a fertőtlenítés előtt és után a mosást. Self-mosó gyermekek 4-7 éves alkalmas hajlékony műanyag kis kannával, mint egy teáskanna egy kiöntő.

Mivel az orr mossuk gyermek 2-5 éves legyen erősebb, mint a csecsemők - a folyadékok áthaladását az orrgarat, az eljárás jobb tölteni a fürdőszobában.

Készítsünk 100-150 ml meleg (+25 ... + 35C) oldatban vagy húsleves, és töltse ki őket körte. Gyermek kell hajolnia a mosogató, és a szükséges eszközöket, hogy ültessék át az orrlyukak óvatosan és lassan, hogy a baba sikerült kiköp semmit, hogy megkapja a torok és száj az orr-garat.

Ha kiderül, hogy öntse az oldatot az egyik orrlyukba, és öntsük a fordulat a többi, ez is jó. A dózisok között eltelt folyékony mosószert, amennyire lehetséges, a gyermeket kell fújja ki az orrát.

Hogyan és mit kell mosni a baba orra otthon, hogy mit kell csinálni a hideg
Mielőtt mossa ki az orrát a hideg, ellenőrizze a átjárhatóságát az orrgarat. Ha lélegezni az orrán keresztül nagyon nehéz, korlátozzák mosás az orrlyukak módon tervezett évesek.

Ez segít eltávolítani a duzzanat a nyálkahártya, helyreállítása légzés az orron és a hatékonyság növelése a nátha kezelésére használja spray-k és cseppek.

Mivel a mosás orr gyermeket az otthoni gyakran könnyebb, mint a kórházban, az orvos lesz a legjobb anya.

A gyermek nagyon érzékeny a mások beavatkozás az ő személyes tér.

Gondolati hangot a siker a kezelés hatása nem kevesebb, mint az eszköz, amellyel akkor öblítse az orr hideg gyermek. Gyermeke egészsége!