Hogyan és mit lehet öblíteni az orr, mint a gyermek, hogy a megoldást mossa az orr gyermek otthon

Címlap »Hogyan mossa ki az orrát egy kisgyermek

Hogyan és mit lehet öblíteni az orr, mint a gyermek, hogy a megoldást mossa az orr gyermek otthon
Tartva a baba orra tiszta - nehéz kihívás a szülők számára. Közben a grudnichok szar anyja mellét, meg kell lélegezni az orrán keresztül. Éppen ezért a mosás az orrjáratok létfontosságú.Az orr megelőzés megment egy kis gyermek betegségek, például arcüreggyulladás és egyéb sinus.

Mielőtt mossa meg a gyermek orrát, vesz egy sós orrspray-t.

 • Kezet kell mosni használat előtt és után a spray.
 • Tartsa a babát függőlegesen, csöpög 1-2 csepp (a pontos dózis megadott utasítások a hatóanyag) mindkét orrnyílásba.
 • Ezután tegye a gyermek egy pillanatra, hogy a feje volt alacsonyabb, mint a test többi részébe. Ez lehetővé teszi, hogy a sóoldat, hogy gyengítse a vastag nyálkakiválasztásban és stimulálja a gyermek „vychihat” iszap az első része az orr.
 • Valószínűleg minden szülő aggódik, hogyan kell mosni az orr gyermek biztonságát. Ne feledje, hogy ez a folyamat különösen gyengéd. Megáll mosás és próbálja újra később, ha a baba ellenáll erőteljesen vagy sír.
 • A kezelés a nátha csecsemők igényel további nedvességet, így éjjel nem tud egy párologtató vagy párásító közelében kiságy a gyermek, annak érdekében, hogy fenntartsák az optimális páratartalom a lakásban, és a szobában. Ne felejtsük el, hogy tisztítsa meg a készülék egyszer egy héten, hogy elkerülje szétszóródását gombás részecskék a levegőben.

Hogyan mossa a baba orra pumpás

Hogyan és mit lehet öblíteni az orr, mint a gyermek, hogy a megoldást mossa az orr gyermek otthon
Felnőttek, akik általában jól tudják, hogy mit és hogyan kell mosni az orrát. A gyermekek azonban még nem ezt a nézetet.

Egy csecsemő egy orrdugulás lehetnek problémák a nyelés és etetés, ezért fontos, hogy neki a lehetőséget, hogy szabadon lélegezhet az orron keresztül.

Gumi izzó (fecskendő) egy nagyszerű eszköz, hogy segítsen tiszta orrjáratok a gyermek.

Hogyan mossa a baba orra segítségével egy fecskendőt?

 • Használat előtt körte öblítsük le langyos, szappanos vízzel.
 • Kezdetben Practice, szorította, majd elengedi az izzót egy párszor, mielőtt megpróbálja azt a gyermeket. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a nyomóerő.
 • Helyezze a baba a hátán, és egy pipetta csöpög orr meleg forralt vizet vagy húsleves kamilla. A víz legyen testhőmérséklet. Az első, a folyadék bejut a baba orra, majd a orrgarat.
 • Nyomja össze a gumó a kezében, hogy a levegő jött ki belőle.
 • Óvatosan helyezze be a hegyét az orr, a gyermek és finoman (de nem túl lassan) szétnyitni a kezét.
 • Miután kivont orr minden oktatási, körte alaposan mossa meg szappannal forró vízben.


Hogyan mossa az orr ápolási baba. Pumpás szopni a váladékot az orr etetés előtt és lefekvés előtt. Ne használja ezt az eljárást több mint 3 vagy 4-szer egy nap, különben lehet, hogy irritáció az orrjáratok. Lásd. Továbbá a „csecsemők orrdugulást.”

Mi lehet mosni a baba orra

Jó nedvesítésére alkalmas eszközt az orr nyálkahártya és a nyálka lágyulási jelentése „akvamaris”. Ha keres, mint mosni a baba orra, figyeljen a gyógyszerről.

 • Egyévesnél nem adja „akvamaris”, és cseppentve, mert a légutak túl vékony, és ha nem megfelelően használják spray bejutni a belső fülbe.
 • Ennek része a „akvamaris” van nyomelemeket, segít fenntartani a normális működését az orrnyálkahártya.
 • A gyerekek az első nap az élet csepegtetünk 2 csepp oldat mindkét orrlyukba 3-4 alkalommal egy nap. Amint megpuhult oktatás magukat mozog a orrhegy gyerek, akkor könnyen eltávolítani őket egy puha ronggyal.
 • Ne feledkezzünk meg a hidratáló a levegő a szobában. Egy egészséges baba szoba páratartalom legyen legalább 50%, a szobában a beteg orrfolyás - nem kevesebb, mint 60%.

Hogyan sóoldat nazális öblítő gyermek

 • tiszta üvegedénybe;
 • 1 liter vizet (desztillált, steril, szobahőmérséklet);
 • 1 teáskanál só;
 • pipettával.

Hogyan készítsünk egy sóoldatot mosni az orr, hogy a gyerek? Nagyon egyszerű. Keverjük össze a sót és a vizet egy tiszta edénybe.

Ne érintse meg a sós ujjaival!

Egy tiszta pipettával, csöpög 1-2 csepp mindkét orrlyukba. A gyermek, míg álló helyzetben.

Az orr lehet mosni iskolás korú gyermek

C-váladék az orrból, a szervezet igyekszik megszabadulni a vírus. Öblítés az orr sós orr segít jobban, mint bármely gyógyszer, amely elérhető over the counter.

 • Ha keres, hogy mi lehetséges és szükséges, hogy mossa a baba orra egy hideg, előkészíti a sóoldat összekeverésével egy liter forralt vagy desztillált vízzel szobahőmérsékleten egy teáskanál sót.
 • Minél tisztább a víz, annál jobb lesz a sóoldat.
 • Így jobb használni a nem-jódozott só, mert jódozott só irritálhatja az orr nyálkahártyáját, amikor használni hosszú ideig.

Hogyan és mit lehet öblíteni az orr, mint a gyermek, hogy a megoldást mossa az orr gyermek otthon
Van két fő lehetőség, mint akkor mossa a baba orra a hideg. Melyik fog működni - ez attól függ, hogy mi lesz kényelmesebb egy tinédzser.

Módszer: inhalációs sóoldat. Ezután az oldatot a gyermek tenyér tölcsért formált. Kérd meg, hogy hajlik a mosogató fölé úgy, hogy az arc nézett a padlóra, és lélegezzük be az orrán keresztül megoldás. Talán fogja érezni furcsa, de a test úgy van elhelyezve, hogy a víz fut vissza az orr, nem a torok és a tüdő.

Módszer: sós nazális mosás egy speciális öntözés. Töltsd ki a folyadék. Kérje meg a gyermekét, hogy hajoljon át a mosogató, és döntse a fejét kissé oldalra. Legyen ez átjárja a megoldás egy kannával a felső orrlyuk (amelyik közelebb van a felső határ), és lehetővé teszi, hogy a csatorna aljáról az orrlyukak.