Hogyan fehéríti a bőrt a hónalj miért sötétebbé hónalj

Hogyan fehéríti a bőrt a hónalj miért sötétebbé hónalj
Sokan észrevették, hogy a bőr a hónalj végül sötétebb lesz, de kevesen tudják, hogy miért történik, és hogyan kell harcolni. NameWoman fogja megválaszolni a kérdést, hogy hogyan fehéríti a hóna alatt.Miért sötétedni hónalj

Először keresd meg az okát sötétebb a bőre hóna alatt. Szinte az összes nők szőrtelenítési ezt a helyet, és hogy inkább tisztességes, és nem izzad bőségesen, és a kockázat a kellemetlen szag csökken. Mivel a gyakori borotválás, gyantázás, verejték váladék színe megváltozik hónalj bőrt.

Sajnos, ez is előfordul, hogy az oka sötétebb a hónalj, valamint más részein a bőr rejlik változó pigmentáció a bőrön, ami által kiváltott hormonális hiba.

Egy leleményes módon megoldani a problémát a sötét hónalj - egy túra a szoláriumban. Tan még ki a bőr színét és álcázza a kis hiba.

De mi a helyzet a borotválkozási eljárás? Tudni kell választani - vagy sötétítő idővel, a bőr, sőt esztétikus növényzettel? Természetesen nem, adja fel a sima hónalj és felejtsd el a berendezés szőrtelenítés nem szükséges. Elég választhatnak a gondozása hónalj bőrét, azok gyengéd és hatékony fehérítő.Hogyan fehéríti a hónalj

Speciális fehérítő krém megtalálható számos közös kozmetikai üzletekben és az interneten. Tehát bátran vásárolni és használni más célokra. De légy óvatos, ha vásárol egy órát minden alkotóelemét.

Ha a jármű tartalmaz hidrokinon, akkor jobb, ha talál egy másik lehetőséget. Ez a gyógyszer gyakran hozzá egy ilyen krém, de az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy ez növeli a rák kialakulásának kockázatát. Ez volt az oka a tilalmat hidrokinon egyes fejlett országokban. Előttünk, a tilalom nem érkezett, így nem hagyja magát.

De egy ilyen komponens alfa arbutint nem kell félni. Őt tartják az egyik leghatékonyabb összetevőket, amelyek a bőr fehérítő hónalj, és nem kell ebben az esetben egyáltalán nincs mellékhatása.

Gyakran krémekben megtalálható kojisav hónalj bőrt. Ez elő a fermentáció során a rizs. Japánban, mi volt gyakran használják annak érdekében, hogy megőrizzék a szín egyes gyümölcsök. De a fejlődés nem állt meg, és ez a természetes összetevő már aktívan használják a kozmetika. Ez a sav nagyon hatásos, de ez is okozhat allergiás reakciókat - bőrpír és viszketés.

Fehéríti a hónalj lehet a népi orvosság - citromlé, petrezselyem gyümölcslé vagy uborka leve. Bárki használhatja ezt az eszközt, hogy törölje a bőr hónalj napi 2-3 alkalommal.

Ha nem bízik a különböző krémek és hatékonyságának ellenőrzése hazai jogorvoslati is nem akarja, de az álom gyors eredményt, akkor kérjen segítséget a szépségszalonban. Szakemberek fogja megoldani a problémát.