Hogyan fehéríti megsárgult műanyag - helyszíni válaszok nőknek

Elaine megkérdezte, hogyan kell tisztítani megsárgult műanyag, hogy ez ismét fehér?

Tartalomjegyzék:

És így idővel a műanyag ki van téve a hatása kedvezőtlen tényezők hatása alatt, amely hajlamos arra, hogy megsárgul. És ez nem mindig lehetséges, hogy fehérítő anyag.Hogyan fehéríti megsárgult műanyag? Vannak bizonyos típusú eszközök segítségével fehéríti a műanyag, például:

Próbáljon az alkohol - metanol, etanol, izopropanol, stb - a lelet. De ne feledje, hogy minden kémiai kísérletek kell végezni egy jól szellőző helyen, kesztyűben és bizonyos esetekben, és védőszemüveget. És ne elrontani a dolgot, akkor jobb, hogy megpróbálja az első mosás le egy kis darab műanyag egy nem feltűnő helyen.

Tisztítás műanyag plastikapozheltevshy

Ahelyett, hogy az alkohol lehet tisztíthatjuk megsárgult műanyag és acetonnal. Nedvesítsen egy tiszta, száraz ronggyal vagy ruhával a folyadékot, és óvatosan törölje a megfelelő helyeken. Tartsa a felszínen a kezelés alatt nem maradt a túlzott nedvességet és a szennyeződéseket. És ebben az esetben, mindig győződjön meg arról, hogy az aceton nem fáj, miután letörölte egy kis része a termék.

Eszközök kezelése monitorok és számítógépek  • Fehéríti megsárgult műanyag a hűtő alkalmazásával klór. Ázni egy éjszakán át eltávolítható részek bármilyen mosószer, amely klórt tartalmaz, és reggel mosás a szokásos módon.
  • Az is lehetséges, hogy oldatot készítünk egy evőkanál műszaki szóda és mosópor. Oldjuk minden egy liter vízben. A kapott oldatot áztassa műanyag és hagyjuk állni néhány órán át. Ezután öblítsük le tiszta vízzel.
  • Billentyűzet és monitor lehet megvásárolni a boltokban darabos impregnált tisztító készítmény. Nem karcolja a felületet, de hatékonyan megbirkózni sárgasággal.

Lépéseket fehéríti műanyagok:

  1. Kezdje csillapító műanyag alkatrészek.
  2. Néhány üstökös peeling szivacs és elkezdett kutat.
  3. Ez megköveteli a sok strapa és az idő, de a sárga némi bozót.
  4. Amikor sárga eltávolítjuk, vízzel mossuk, és egy darab mosogatószer.
  5. Alaposan öblítse le tiszta vízzel, majd szárítsa meg.

A peroxid módszer (ABS műanyagból)

9) Is, akkor próbálja mosni a műanyag acetonnal, de óvatosnak kell lennünk, mert bizonyos típusú anyagokat feloldjuk egy adott anyag. Ezért, hogy egy darab gyapjú és nedvesítse meg acetonnal (úgy, hogy a feldolgozási elemek nem volt csepp) és gyorsan törölje vízszintesen fentről lefelé.

10) Ha mégis, akkor nem tudja eltávolítani a sárguló műanyag, akkor próbálja meg frissíteni az objektumot segítségével festék spray.

Műanyag is próbálja mosni az acetont. De ne feledje, hogy egyes fajok az anyagot oldott meg. Vegye ki a vattát, és áztassa acetonnal, hogy a feldolgozás a dolgok nem volt foltokat. Törölje le a szükséges gyors vízszintes mozgást, fentről lefelé.