Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya

A neve Labrador

Azt nem tudom, hogy hívják a Labrador? Remélhetőleg tudunk segíteni.

Labrador az egyik legnépszerűbb kutyafajták a világon. Valóban lehetetlen nem beleszeretni a hihetetlenül barátságos, társaságkedvelő és mégis nagyon engedelmes kutya. Tény, hogy ez a fajta nagyon sok pozitív tulajdonságait, továbbá ez a fajta nagyrészt az egyetemes és tartalmazhat szinte mindent, így adja Labrador becenevet általában könnyebb, mint más fajtájú kutyák.A recept találni egy megfelelő név egy Labrador egyszerű becenév legyen rövid, könnyen kiejtése, nem okoz negatív asszociációk, és persze mindenekelőtt ezt a nevet tetszik.

Vessen egy pillantást a lista becenevek labrador, amit tettek. Talán néhány a neve a lista tetszés szerint.

több

Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya

Hogyan kell elnevezni a Labrador?

Breed Dog „Labrador” nagyon népszerű ma. Ez nem meglepő, hiszen ez a fajta kutyák különböznek barátságos, játékos, és természetesen, odaadás. Ezen túlmenően, a labrador élnek jól a gyerekekkel lesz a legjobb barátok, és néha még a nővéreket.

Nagyon gyakran a tulajdonosok nem tudják, hogyan kell elnevezni Labrador a beceneve volt eredeti, és pontosan tükrözi a természet a kutya egy időben. Van néhány egyszerű szabályt, megjegyezve, hogy az Ön által választott négylábú barátja egy egyedi és érdekes név, amely meg fog tenni.

Mivel nem kell hívni

Először is, érdemes megjegyezni, hogy a Labrador - fajtatiszta kutya, a neve Bobby Beetle vagy nem csinált. Kerüljék a világi nevek, mivel azok csak depersonalize kutyája. De ne legyen túl buzgó választott nevet. Nem szükséges, hogy a kutya túl hosszú, vagy furcsa becenevet, amely majd szégyellni, hogy hívja fel az állat egy séta a parkban vagy téren. Tovább íratlan szabály, hogy a kutya nem nevezhető emberi nevet. Képzelje el, milyen lesz kényelmetlen, ha séta a kutya, akkor felel meg a barát vagy ismerős, a névrokon a kutya?

nevét egy őse vagy televíziós hősök

Amikor eldönti, mi legyen a neve a Labrador-fiú, az egyik lehet egy ős nevére származását. De ha nincs ilyen információ, akkor hívja a kutya nevét egy híres képviselője a fajta, amely megnyeri a versenyt, vagy a nevét a televíziós hősök Labrador, mint például a Marley.

Opciók kiválasztásával becenevek hívni Labrador lány, nem hanyagolható ugyanolyan szabályok szerint. Egy érdekes lehetőség lenne a neve, egy transzformátor több nevet. Van is egy változat, amely a nevét a fajta származik a neve „labradorit” fekete kő. Akkor hogy a kutya a beceneve „fekete” bármely nyelven. Ez nagyon érdekes és eredeti megoldást.

több

Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya

Hogyan kell elnevezni a kutya lány labrador?

Megvásárolt vagy adtál egy mesés csoda Labrador lány ... Egyébként a fő feladata van, hogy megoldja a fő -, hogy válasszon egy szép név egy jövőbeli társ, ami az Ön egyik legfontosabb tagja a családnak.

Névválasztáshoz

Mielőtt hívja a szépség, el kell döntenie, hogy milyen típust nevezném. Minden tulajdonos egy állat - megközelítésének e fontos esemény az életében az állat.

Ez lehet egy horoszkóp vagy a dédelgetett nevet, amit ápolni előtt tartva vásárlás előtt a legjobb barátja. Nevű valaki kiválasztása zajlik formájában döntetlen, amikor az elnevezés által kiválasztott leghosszabb mérkőzés. És valaki - spontán, az első ülésen, vagy az első pillantásra a jövőben pet.

Bármi legyen is a választás, a legfontosabb dolog az Ön számára - ez a neve, amely ideális a kutya, és vonzó lesz a család minden tagja. Arról, hogy hogyan kell hívni a kutya lány labrador írt számos cikket az interneten, de meg kell választani szíve.kutya nevét

A szép és erős labrador kutya fajta a legalkalmasabb a hangzatos és szép nevek, mint: Kathy, Mary, Cyrus, Daniel. Kutyák büszke lesz, hogy válaszoljon a nevüket; Ezen túlmenően, a neve lehetővé teszi a kutya, hogy formálja a karaktert.

Ha a név bonyolult, és nem különösebben szép, a kutya úgy fogja érezni, és nem reagál addig, amíg meg nem hallja kellemesebb neve fülébe. Ezért nevek, mint Camilla, Gertrude vagy Winnipeg nem kell választani a kedvence: a kutya úgy hangzana, mint a varjak károgva.

Az ő neve labrador kezd elég gyorsan reagálni, miután Ön folyamatosan hívja őt vacsorázni vagy sétálni. Amellett, hogy jó természetű Labrador szintén rendkívüli elme. Ezért meg kell körültekintően válassza ki a nevet a társa.

Szép nevek, lányok, kutyák és Labrador megtalálható különleges oldalakon, vagy hallani az utcán.

Milyen nevet kíván választani, a legfontosabb dolog -, hogy ez illik a Labrador, és mint minden tagja a családnak. Ez nem mindig lesz egy kutyát sétáltató - néha meg fog tenni a család.

több

Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya

Hogyan kell elnevezni a kölyök - egy lány?

Kutya - York terrier mondani.

Nos, akkor kapunk egy becenevet, remélhetőleg választhat kedvére valót.

Becenevek tacskó

Anfisa, Adelaide, Ada, Abigél, Agatha, Agasha, Adele, Adeya, Aji, Adulina, Azari, birsalma, Aurora, Aida, Alina, Alice, Alba, Atlanta, Alpha, Anabel, Angelica, Anita, Arish, Arlette, lesz, Athena Aelika, Aelita, Aya.

Barbie, Babette, Bagira, kürtcsigához, Bayrou Baqarah Bonya, Barbara, Basia, Beatriss, Becky, mókus, Betsy Biotti, Burma, Blanca, Bonnie, Buka, gyöngy, szépség, Bianca, Bassey, Betty

Vicki, hóvihar, Wendy, Venus, Veronica, Spring, Vicky, Violet, Viona, Virgie, Vesta, cseresznye, Vlad, Vlasta, Wally, hullám-,

Gabby, Gaida, Gera, Gerda, Glória, Grace, Greta, Gressy, Gurza, Grace, Gertrude

King, Dana, Danielle, Debbie, Degira, Dezső, Desiree, Delta, Jackie, Jerry, Jessie, Jessica, Gina, Ginny, cigány, Jytte, Mona Lisa, Jody, Josie, John, Georgia, Judy, Judy, Julia, Jewell, Diana, hasmenés, Dixie Dean, Dolly, Donna, Donja, Dora, Dorris, Haze, Dera, Dune

Eva, Evita, Concertina, fa, Helen, Eric, Yesenia, Eshka

Jeanette, Joan, Josefina, Georgette, Zsuzsa, Justina, Juliette, jázmin, Jacqueline

Zosima, Bully, The Star, Ziggy, Zorka, Zarrin, Zita, Arany,

Iji, Isolde, Inge, Indira, Inessa, Irena, Karamella, Irma, Spark,

Kyle, Kyra, Kalinka, Carolina, Ksyushka, Camellia, Cameo, Camila, Drop, Carina, Carmen, Kashtanka, Kerry, Cassie, Kathy, Kleopátra, Claudie, Knop, Button, Coquette Costa, Christy, Baby Doll, Cary, Carly, Kate, Katie

Lada, Louise, Laika, Lyme, Szerencsés, Lapa, Lara, Lusk, Laura, Lady, Leila, Leonie, Lassie, Lesta, Lizzie, Lina, Linda, Lola, Lolita, Laura,

Navara, Nadir, Hope talált Nevada, Nega, Nelly, Nessie, Nefertiti, Nick, Nikki nimfájának, Nora, Norma, jegyzetek, Nochka,

Obbi, Olbia, Onega, Otava Ophelia,

Palma, Pandora, Lady Patricia, Patty, Peggy, Penny, Perry, Pinta, Bun, Pali, Prima, Puma, Perry

Glad Rocket, Ricky, Rhyme, Rozka, Roxanne, Ron Ronda, Ronnie, Rosinka, Rochelle, Ruza, Rumba, Ruth, Reggie, Rosa, Regina,

több

Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya

Válogatás becenevek labrador retriever

Hogyan válasszuk ki a becenevét (név) Labrador

Nagyon gyakran, a vásárlás előtt a kölyök jövőbeli tulajdonosok már felér a beceneve a kutya. Ha a vásárolt Labrador kölyök, és nem tudja, hogy mit lehet nevezni. Itt van néhány tipp, hogy segítsen.

Ha egy fajkutya szült kiskutyák, minden kölyök kell becenevek kezdődő ugyanazt a betűt. Ezek általában felér egy becenevet magadnak tenyésztők kölykök, ők teszik a dokumentumokhoz (kölyök kártya és családfa), és használatuk a regisztrációs hivatalos dokumentumok: igazolások, vetpasport, kiállítás oklevelek, stb Gyakran előfordul, hogy ezek a becenevek tartalmaznak gyári set-top box, és meglehetősen nehezen kiejthető, így használni őket a mindennapi életben kényelmetlen. Ezért vásárol egy Labrador a dokumentumokat, amelyek már egy becenevet lehet adni a beceneve - ez lesz az úgynevezett „munka” vagy „otthon” név alatt.

A legfontosabb: Amikor kiválasztod becenevek Labrador kell emlékezni, hogy akkor legyen hangzatos, a rövid és nem túl gyakori. Hangzatos és rövid - így akár már várják gyorsan nagy távolságra, a Labrador egyszerűen és pontosan ismeri a beceneve. Nem túl gyakori - nem kívánatos, hogy ismételje meg a becenevét szomszéd kutya, hogy ne keverjük össze a kutyák a Labrador egyáltalán nem zavarják, amikor hívogatnak egy másik kutyát.

Nem lehet hívni az emberek neveit kutyák, valamint a becenevek szüleik.

Néha becenevek állnak az első betű a nevét, a tulajdonos (teljes név):

Egy példa az ilyen becenevek dog: A - F Artamonov - Ruslan, becenevek Labrador Arslan, Artus, Harlan. Más kombinációk betűk, nem feltétlenül ebben a sorrendben A - Anohin B - Boris F - F. Klitschko labrador kutya - Bafich, Phoebe vagy Anfebor, becenevek Labrador lány - Bafi, Fedor, Anobi is lehet a nicknevet az első betű a nevét a család több tagja, jó lenne, és kitalált saját becenevet, hogy megpróbálja megtalálni az interneten - ez a szó jelent semmit!

Korábban gyakran nevezik a kutyák földrajzi nevek: a Volga, a Don, Ural, Amur.

  • Hogyan felhívni a lányt, labrador kiskutyát, a kiskutya
    Úgy néz ki, mint a kiskutyák 2 hónap