Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül

 • Fizetési adók
 • Mit kell fizetni az interneten keresztül?
 • "Sberbank Online" és a "Yandex Money"
 • Milyen adót lehet fizetni az interneten?

Ma vált népszerű adót fizetni az interneten keresztül. Ezért hasznos tudni, hogy adót fizetni SP az interneten keresztül, hogy ne álljon a sorban, és nem keresi fel az irodában. By pluses fizetés az interneten keresztül különösen igaz az a tény, hogy nem kell egyáltalán, hogy elhagyja a házat.Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül

Fizetési adók

Online kifizetéseket gyorsan és kényelmesen hely. Ez az eljárás lehet tenni a kényelmes otthon, az irodában vagy nyaralás közben. Online fizetési megoldás azok számára, akik gyakran az üzleti utak, és nem volt ideje, hogy állni hosszú sorok. Szintén nem kell venni a munkát az ember, aki felelős a kifizetések, mivel ez lehet tenni nagyon gyorsan.

A törvény szerint a Magyar SP kell fizetni több fajta adót.

A következő típusú adó fizetés:

Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül

 1. Keresztül az adóhivatal. De ehhez szükség van egy személyes látogatás a szervezet és megvédjék a leginkább. Ez a beállítás nem alkalmas elfoglalt emberek, akiknek nincs ideje.
 2. Segítségével a vállalat alkalmazottai. Ehhez meg kell felvenni egy személy vagy csökkentené a munkáját egy meglévő alkalmazottja. Nem minden vállalkozó misszió végrehajtásával ennek az eljárásnak, hogy bárki, meg kell találni egy megbízható alkalmazott.
 3. Online. Függetlenül bárhol lehet átutalásra. Hogy ezt, akkor szükség van egy folyószámla.

Ha úgy dönt, hogy online fizetni, meg kell helyesen kitölteni minden mezőt, egyébként nem zárja ki annak lehetőségét, hogy forrásokat adjanak át a rossz helyen, vagy nem igaz. Adót kell fizetni a megfelelő időben, a problémák elkerülése érdekében a jövőben.

Vissza a tartalomhoz

Mit kell fizetni az interneten keresztül?

Az adófizetési az interneten keresztül IP kell egy folyószámla vagy IP társaság és a hozzáférés internet banking.

Szintén szükség van a következő dolgokat:

Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül

 • laptop vagy a számítógép;
 • Internet hozzáférés;
 • részletek az adóellenőrzés;
 • saját adatait;
 • elegendő összeget a számlájára.


Meg kell kiszámítani az adó összegét a saját, vagy a segítségével egy könyvelő. Alapvetően IP tenni magukat, vagy alkalmazni a jogi vagy könyvelési cégek.

Kiszámításához a saját, meg kell venni a jövedelemadó egy egyszerűsített rendszer. A legegyszerűbb módja az, hogy osztja a számot 100-zal, majd megszorozzuk a kamat (6,10).

A befizetéshez szükséges lesz, hogy az adatok a címzett. Rendelkezésre állnak a FNS honlapján, vagy tudod venni őket, hogy a helyi adóhivatalnál.

Csak miután az összes információ összegyűjtése, akkor folytassa a folyamatot. Ehhez menj az online banki és fizetési megbízás formája révén a rendszer interfész, majd töltse ki az adatmezőket az utasításokat. Befejezése után meg kell küldeni a bank fizetési digitális nyomtatás.

Ha fizet az interneten keresztül lesz távolítva további bank díjat. Ha a fordítás készül egy nappal vagy éjszaka, figyelembe véve a bank, ő fogja csinálni csak munkaidőben.

Vissza a tartalomhoz

"Sberbank Online" és a "Yandex Money"

Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül
A legnépszerűbb módja az adófizetés, SP online keresztül „Sberbank Online”.

Vannak az alábbi módon fizetni ezen a rendszeren keresztül:

 1. FNS honlapján. Ez egy egyszerűsített módon, mint a fizetés megerősítéséhez szükséges fizetési kód megadásával SMS-ben. Minden részletet automatikusan kitöltésre. És az átadás díj nem kerül felszámolásra.
 2. FTS és Takarékpénztár tartozik. Átviteléhez meg kell adnia legalább egy indexet dokumentumokat. Ehhez menj a „kifizetések és átutalások” részben benne menni, „All kifizetések és átutalások”, de már ott a „szövetségi adó Service”. Ezt követően adja meg a dokumentum kód, és erősítse meg a fizetési segítségével az egyes SMS-t.
 3. Regionális rendszer sablonokat. Ez a leginkább időigényes lehetőség, mivel ez lesz szükség, hogy adja magát minden fizetési adatokat.

Pénzátutalás keresztül végzett „Sberbank Online” rovására megy a Szövetségi Adóhivatal után 5-10 napon belül kivonás. A rendszer „Sberbank Online”, akkor fizetni az adókat.

A jövőben, ha szeretné, hogy a rendszer képes önállóan töltse ki az összes mezőt.

Vissza a tartalomhoz

Milyen adót lehet fizetni az interneten?

Hogyan fizethetek az adó un az interneten keresztül
Ahhoz, hogy megértsük, milyen adókat kell fizetni, meg kell tudni, hogy milyen adórendszer az IP.

Online lehet fizetni a következő adók, SP:

 1. Közös mód. Ebben a módban, meg kell fizetnie az összes adót OCHO. Közös mód a következő transzferek az állami költségvetés: NFDL (13% -a jövedelem egy üzleti); ÁFA (az arány beállítása NC). Arra is szükség van, hogy a kifizetést a föld, a tulajdon és a közlekedés (ha rendelkezésre áll). Alapok kifizetése csak ha az ingatlan szükséges az üzleti vállalkozó.
 2. Egyszerűsített (USN). A fizetés összhangban mértéke az adóalap. STS nem tartalmazza a fizetési NFDL és ÁFA és ingatlanadó. De ha használja az ingatlant, szükség van rá, hogy a befizetés.
 3. A fizetés és a biztosítási díjak. Ha figyelembe a személyzet munkáját kell fizetnie NFDL a bérüket. Mégis azt kell átadni a díjakat a munkavállalók szerint az érdekük. Ha működő alkalmazottak nélkül, SP köteles átadni a díjakat a maguk számára. Ők fizetik, függetlenül az aktivitás akár alkalmazott, akár nem.
 4. Vmenenka vagy a szabadalom. Vmenenkoy tekinthető a fizetési 15% -a PI jövedelem a tevékenységet. Ha használja a szabadalom, a vállalkozó fizet 6% -ának lehetséges bevételt. éves jövedelem összege határozza meg a regionális szint által jóváhagyott törvény.

Mindezek és sok más adókat is lehet fizetni „Sberbank Online”.