Hogyan göndör hajvasaló 1


Áramló elegáns göndör haj - az álom szinte minden szépségét. Változatlan népszerű ringlets mindenkor. Minden nap látjuk a TV-műsorok, a magazinok és a mindennapi életben a lányok szép göndör haj. És ez nem egy természetes kiválóság, és erőfeszítéseket szépségek magukat. Gyönyörű göndör fürtök vált percek alatt. Ugyanakkor sok próbál egyenesbe rakoncátlan szálakat.Hogyan göndör hajvasaló 1

Szerencsére, a mentő divatos lányok modern eszközök, mellyel göndör vagy kiegyenesíteni haj. Nem feltétlenül vonatkozik fodrászszalonokban erre, és lehet otthon, hogy egy emlékezetes frizura.

Alkotnak fürtök és tömött mindig curling vasalók és hajcsavaró, de manapság szokásos kelléke kanyargós elismert hajvasaló kerámia fúvókákat. Styling hajvasaló - ez a legújabb és legkényelmesebb minden módszerének curling. A könnyű ez a készülék tud segíteni, hogyan kell a szél, és igazítsa a szálakat.

Hogyan göndör hajvasaló 1

Kiegyenesítése hajvasat eredetileg tervezték, hogy egyenesbe, ahelyett, hogy göndör haj, de a hozzáértés fiatal hölgy odajött hozzá egy új alkalmazását, és mellesleg, feltekerhető egyenirányító sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint a curling vasalók vagy sütővas.

Azonnal ő perm

A szakértők szerint a csomagolás - egy sikeres curling hajzat hajvasaló attól függ a nagysága és alakja a fürtök. Ezek a komponensek közvetlenül függ a feltétele a haj képződése előtt a fürtök. Mielőtt göndör vagy kiegyenesedik a haj kell készíteni a haj:

  • Alaposan mossuk le a hajat samponnal hajat balzsam;
  • szárítsuk meg a hajszárító;
  • alkalmazzák a haj minősége Heat védőeszközökkel anyagmozgató;
  • várni a teljes száradás haj
  • Most már göndör haj.


Hogyan göndör hajvasaló 1

Megkezdtük a hullámzó romantikus hullámos fürtök

Miután fésülés terjedését 3 egyenlő térfogatrész (sűrű haj osztható 5 szakaszok). Hagyjuk az egyik szál, a másik zár bilincsek. Helyezzük a zár a lemezek között és vasalás egyszer csomagolja hajvasat belső oldalán. Utyuzhok függőlegesen kitágul és sima csúszó mozgást (mint ha megpróbálja kiegyenesedik a haj) lefelé mozog a végére. A tippeket kapcsolja egyenirányító úgy, hogy az utolsó részben van csomagolva benne. Ugyanígy kell hullámos szálak után megmaradó, amely alaposan a kezét elterjedt szálak és biztonságos rögzítését lakk médium, amely megtartja a haj rugalmasságát és mobilitását. Göndör haj kész!

Hogyan göndör hajvasaló 1

Hogyan, hogy a nagy volumenű fürtök

Miután fésű a feje, külön egyik része az átlagos vastagsága fogú fésűvel, tekerd körbe a vasalás lemez közelebb a gyökerekhez. Taken vastag szálak befolyásolja az összeget a göndör, így ha van ideje stílus, külön a finomabb szálak. Tömörítése a pászma közötti fűtési lemezek és vasalási száma 3, majd lassan engedje el a vas nem ér hozzá a göndör, amíg lehűl. Így, ha tekerje a zárakat a fején. Ezután rögzítse a göndör haj, kézfeltartással, és alkalmazza festék vagy hajlakkot.

Hogyan göndör hajvasaló 1

Népszerű „Hollywood fürtök”

Hogyan göndör hajvasaló 1

Hogyan göndör hajvasaló 1

Minden módszer a göndör vagy kiegyenesedik a hajvasalót lehet kombinálni egymással, kísérletezés olyan technikákat. Fektetése nem derül ki az első, de nem adja fel, mert a tapasztalat egy idő kérdése, és az ismétlések számát. Ne feledje, hogy a gyakori hőhatásnak vasalást a szerkezet a szőrtüszők vezet elvékonyodása és a szárítás, ezért használja fűtőberendezések haj nem több, mint heti 2 alkalommal anti-fűtőeszközök.

Oszd meg barátaiddal: