Hogyan hagyja el a termet a alvázértékesítésből részletes utasításokat, hogyan kell tartani a gépház, vázák

Hogyan hagyja el a termet a alvázértékesítésből részletes utasításokat, hogyan kell tartani a gépház, vázák

Az ok, mindenkinek megvan a saját. Vannak, akik csak akar „mutogatni” a barátai előtt, mutatja ki drága rendszámot, hogy valaki szeretne lenni „saját” között a „mások”, vannak olyanok is, akik egyszerűen csak úgy vélik a számmisztika és milyen számban, még a számok, fontos szerepet játszanak a sorsa az ember és jármű (a jármű). Mintha ott sem volt, hogy vannak szobák tartunk kedves, és minden megvan a saját oka. Valaki drágán megfizetett egy szép kombinációja a valaki „felismeri” ezt a számot, és valaki fél elrontani a karma, „rossz” számokat. Röviden, előbb vagy utóbb, csak annyit kell hagyni az autót egy vagy más okból, így a számok, legalábbis a legtöbb ember, aki eladni autóikat. De mi van, ha az autó eladásra kerül, és részben a szép szobákban nem akarsz? Ez a tény lesz szó cikkemben ma. Ebben, megmutatom, hogyan kell menteni a számok eladása esetén az autó. Most megtudhatod, hogy szükséges elhagyni a szobák a régi autót, és tedd az új autót.Sokak számára a lehetőséget, hogy a lemezek általában, hogy egy sor sci-fi, azt, hogy azok, akik nem ismerik ezt a lehetőséget. Ugyanakkor lehetőség van arra, ahogy használja most az Ön számára, és mondd meg.

Annak érdekében, hogy a szoba az értékesítés az autó azzal a lehetőséggel, újrafelhasználás, újra a jármű nyilvántartásba vételének van szükség annak érdekében, hogy az új számokat is. Ezt követően, ezekkel az új számokat, akkor könnyen eladni autóját.

Mit kell?

Először is fel kell készíteni a következő dokumentumokat:

  • Személyazonosító okmány (útlevél);
  • Jármű forgalmi engedély
  • Dokumentum, amely igazolja a regisztráció a jármű (gépjármű regisztrációs igazolás);
  • Általános meghatalmazás vagy a dokumentum másolatát közjegyző által hitelesített (ha a dokumentum, akkor);
  • KGFB politikát.

Ezeket a dokumentumokat kell, hogy jöjjön a közlekedési rendőrök az autó, és elrendelte a jármű ellenőrző szolgálat szakértő. A MREO közlekedési rendőrök a szállítási elsődleges dokumentumok osztály, meg kell mutatnia ezeket a dokumentumokat, és jelentse be szándékait. Meg kell magyarázni, hogy a képviselő a forgalom, hogy szeretne újra regisztrálni a járművet annak érdekében, hogy fenntartsák a meglévő rendszámtáblák kapcsolatban a jármű eladása. Operator ellenőrzi a dokumentumokat, és ha minden jól megy, a dokumentumokat együtt adják az utalványok, amelyeket meg kell fizetni.Jön egy csomag dokumentumok szükségesek, hogy jöjjön a helyszínen, ahol a jármű ellenőrzése, ott meg kell emelni a motorháztető az autó, és várjon biztonsági ellenőrzést. Felhatalmazott ellenőr a közlekedési rendőrség ellenőrzi az alvázszám a megfelelőségi és kiadja a dokumentumot, amely igazolja ezt.

Figyelem a szakértő számos oka joga van visszautasítani a vizsgálat:

  • Rendetlen, piszkos autó;
  • Színezett üveg, amely a törvény szerint tilos;
  • Előrehúzott áramlását;
  • Fények színezett vagy módosított károsodott fényáteresztés
  • Nem szabványos kormánykerék, amelyet nem a gyártó által biztosított.

A vizsgálat során meg kell mondani az ellenőr a terveit, hogy hagyja el a termet az öreg autó. Ezt követően, akkor végezze el a vizuális ellenőrzés lajstromjelet sérülések és hibák, valamint az olvashatóságot a számokat a parttól 20 méterre. Eltérés esetén szobák felügyelő követelményeknek, akkor lehet, hogy reprint számokat. Ezt meg lehet tenni közvetlenül a nyilvántartó hatóság vagy szervezet, amely egy engedélyt és a szükséges felszerelés. Az eljárás gyártását ismétlődő számokat vesz 20-40 perc múlva.

Hogyan hagyja el a termet a alvázértékesítésből részletes utasításokat, hogyan kell tartani a gépház, vázák

Vizsgálata után az autó meg kell újra megy „ablak regisztráció” TC magukat egy nyugtát. Ezután be kell írni egy nyilatkozatot kér, hogy megszilárdítsa „vissza kérdések” az Ön számára. A jelenlegi törvény ilyen tárolóhelyiségek legfeljebb 6 hónap, szemben a korábbi 30 nap, amely hatályon kívül helyezte a korábbi. Úgy értem, fél évig joga van, hogy vesz egy új autót, és tedd a vezetékes számok az Ön számára. Ha ez idő alatt nem regisztrálja az „” új autó több, a régi rendszámtáblák elhelyezve, vagy átkerül (valószínűleg értékesítik) egy másik autó tulajdonosa. Ezért, mint tudjuk, így a szobában az értékesítés után az autó érdekli csak, míg a közlekedési rendőrök éppen ellenkezőleg érdekelt, így nem fektettek be a kijelölt Ön távon. Eladjuk szép szobákban lehet elég nyereséges, és ahogy el lehet képzelni, ez történhet többször is. A végén kiderül, hogy az ugyanabban a szobában lehet keresni egy csomó idő, ami a legfontosabb, hogy a tulajdonos nem tud a lehetőséget, hogy hagyja el a termet az értékesítés az autók.

A következő lépés - a átadása regisztrációs jelek kérelemmel együtt fenntartani egy speciális archív. A felügyelő viszont meg kell adni egy új adatlapot az új számmal jeleket.

És az utolsó. Miután kap új számokat kocsijához, ami tervezi, hogy eladja, akkor kell, hogy kössenek biztosítást, valamint módosítja a meglévő politikai CTP. Ne feledje, hogy csak hat hónap (180 nap), amelynek során meg kell oldani a problémát, a vásárlás és üzembe rekord a régi szoba, az új autó. Hogy ki egy új autót magadnak, ne felejtsük el megemlíteni, hogy van vissza kérdések vezetik, amelyeket az archívumban a forgalom.

Hálásak lennénk, ha megosztja ezt a cikket a soc. hálózatba