Hogyan Hangfelvételkor hangját a animációs film szivárog - környezetvédelmi klub

Ma - a negyedik leckét létre egy rajzfilm otthon. Ez kifejezetten a készségek megszerzésének hangzik létrehozta a film saját hangját.Bemutatom a változat a film „Paper Aquarium”, amely azért jött létre a résztvevő gyerekek körömben.

Ez a film volt az első a sok a projekt résztvevői. Minden gyerek nagyon igyekezett, és remélem, hogy a film a papír élvezni az akváriumban.

Hogyan Hangfelvételkor hangot egy rajzfilm az Ön által létrehozott, mint mi?

Hangfeljegyzéshez használja a legegyszerűbb mikrofont.

Ez a mikrofon kell kissé igazítani home „stúdióban”. Hogyan kell ezt csinálni látható a képen. Ez a trükk tanultam, miközben tanul az iskolában bloggerek.

Hogyan Hangfelvételkor hangját a animációs film szivárog - környezetvédelmi klub


Mikrofon után a „rekonstrukció”.

Régebben egyirányú műanyag mappák - mint például a „sarok”, fordult be a kúp 15 cm-es kónuszos van két lyuk -. Keskeny és széles. Keskeny része a kúp révén egy ragasztószalag ragasztott körül a mikrofont.

Ez a berendezés a háttérzaj nem zavarja a felvételt a hang. A felvétel során meg kell beszélni, hogy a legszélesebb része a kúp.

Csatlakoztatása után a mikrofonhoz jack bemenet, meg lehet kezdeni a hangfelvétel a Movie Maker.

Az eredmények a részvétel a projekt „Paper akvárium”?

Gratulálok! Ez alatt a négy kis leckét Ön az első lépés a fejlesztés egy izgalmas és kreatív szakma animátor - megtanulta, hogyan kell létrehozni kézzel rajzolt kocsi filmeket.

Kívánok sok sikert és kreatív inspiráció létrehozni a jövőben animáció remekművek!

Mit tanultál a projekt „Paper akvárium”?

Olyan kicsi az eredmények a projekt. A folyamat során a részvétel a projekt „Paper Aquarium” Megtanultál sok érdekes dolgot az egyenlítő és a lakók az egyenlítői éghajlat a Szumátra és Kalimantan.

Hozzon létre egy karikatúra - egy másik fontos eredménye, hogy részt vett a projektben „Paper akvárium.”

Miközben dolgozik a film, megtanultuk:

Ha új vagy a „patak” honlapon és szeretne kapni az új információkat, így szabadon előfizetést. És az összes információt az új kiadványok kap az e-mail az időben.

Adja meg az adatokat az űrlapot és kattintson a „Fogadás hírek a klub.”