Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen 3

Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány?

 1. De mi van, ha a lány az előbbi? azaz volt egy srác utánam, és én vissza rá pritinduyu
 • egyenes. Bouquet (nem számít, hogy mit), és ami a legfontosabb, gyönyörű a szív és mondja el, hogyan érzi magát egyedül. Sok szerencsét!
 • felkéri a dátum és a nap, a nap dolgozik.
 • Köszönöm szépen tegnap kezdődött egy nővel Sonia többet segített, köszönet
 • Így kínál. Mondd: „Szeretem szépen, és szeretnék menni veled,” Nem kell, hogy építsenek egy falat előtte, és verte a fejét róluk. A legjobb kiút általában a legegyszerűbb
 • A legnehezebb dolog ebben a nagy sebességű vasúti - úgy intézni, hogy bárhol a lehető legkevesebbet kíváncsi szemek (odnogruppnikovkolleg dolgozni - egyszóval, akik tisztában, ő vagy mindkettő egyszerre). Ez tényleg nem könnyű, mert nyerni egy pillanatra a véletlen nem mindig lehetséges, és ha meghívjuk lány valahol, akkor lehet, hogy nem gyanús, és akkor is, ha ez kellemes, akkor egyszerűen abból félénkség elutasítására vagy prodinamit ha e nem nagyon érdekes ... fontos különbséget tenni az egyiket a másiktól, és a második esetben, csak megáll próbál tenni valamit ezzel kapcsolatban különös lánnyal, hogy ne fel magukat nevetségessé
 • Sonia köszönhetően
 • csak menjen fel neki, és azt mondják: „te szép Gyere felel” jobb mondd személyesen és nem a kapcsolati VC
 • Mielőtt úgy, hogy felajánlja, hogy megfeleljen a lány, meg kell alaposan felkészülni a beszélgetést. Ne félj, amit ő otoshet, és úgy néz ki buta és gyenge. Ne feledje, hogy csak puhány nem lehet beszélni az érzések és vágyak, és képesek tenni egy pont felett, és egy erős személyiség. A végén, akkor láthatjuk, hogy ő szeret téged is, vagy ő lesz valahogy kitűnjön a többi srác. Tehát van okunk. Nem feltétlenül, persze, hogy ő égő szenvedély, talán te szimpatikus neki, de ez minden meg kell tanulni, és dönt. Lehet, hogy a kapcsolat dugó csak azért, mert nem tudja, hogyan kell nyújtani, hogy megfeleljen a lány, mert a félelem, hogy elutasították.

  Fontos az is, hogy meghatározza a hely, ahol megvalljuk, hogy a lány az ő érzéseit. Talán lesz egy kis kávézó, ha van elég zsebpénzt, vagy csak egy séta a parkban, talán szereti etetni a galambokat. Szükség van az, hogy egyedül.

  Szóval, mit kell tenni és hogyan kínál, hogy megfeleljen a lány? Először is, meg kell előre, hogy megtalálja a megfelelő szavakat. Mindent meg kell a legmagasabb szinten, azaz a. E. A beszélgetés kell menni, mint beszélni a felnőttek komoly emberek. A beszélgetést nem lehet szleng és zsargon például hallod, te jó, segítségével keverjük fel. Ez nem csak fáj a lány, de ő és elfordul tőled, mint a lány törékeny lény, álmodozó, és az ilyen kifejezések csak sértéseket. A rehabilitált nagyon nehéz lesz, mert csalódni fog benned.

  Természetesen, ha nem tudja, hogyan kell kezdeni egy lánnyal, és félsz, de meg kell, hogy a bátorságot, hogy felkészüljenek a beszélgetést.

  Meg kell előválasztó szavak, amelyekkel elkezd beszélni. Persze, meg kell valódi igazságot a lány tetszik, ő szép, okos, és nem tetszik, akkor van benne valami olyan, hogy vonzza.

  Nem kiütés bókokat, és beszélnek a szíve. Még ha egy kicsit dadogott nem szörnyű, ez még akkor is játszani a kezét. azt hiszi, hogy te őszinte, annyira aggódik.

  Továbbá, nem kell rágógumi, chips és minden mást. Mindez lehet, miután a beszélgetés.

  Mondd meg neki, hogy elégedettek vagyunk ott, és szeretné csinálni gyakrabban. Egy séta, megy a mozi, síelés, és így tovább.

  Ha ő beleegyezik, hogy a barátnőd is, a cél eléréséig, és te boldog. Akkor emlékezni fog nevetve, hogy ideges, és nem tudják, hogyan kell kötni a kapcsolatot egy lány.

  Ha tévedtél, és ő azt mondta, hogy nem áll készen, és nem akarja, vagy valami ilyesmi nem lesz ideges, meghívta őt, hogy csak jó barátok. Nos, mit nem kapcsol, és nem megy el a fejét le? Azt is meg kell egyfajta önbecsülés. Nem, egyáltalán nem, akkor csak barátok, mint korábban. És a lányok az élet még oh, mennyi!

 • Odamentem hozzá, és mondja meg, mit akar találkozni. Ha ő nem volt hajlandó, és nevetni, felejtsd el, ő volt a bolond, ha úgy raegiruet
 • hűvös Ön álmos akkor sokat segített ATP-t álomszuszék