Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen a pszichológus tanácsát

Néha kapcsolatok fejlődnek magukat: az együtt töltött időt, és élvezze a hosszú sétákat, az első csók ... De gyakrabban kapcsolatépítés megköveteli az első lépést a férfi, és mielőtt az ajánlatot, hogy megfeleljen a lány, de némelyik egész stratégiát.Ne félj a kudarc

Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen a pszichológus tanácsát
Ettől a ponttól kezdve el kell kezdeni. Meg kell, hogy elkerüljük a gondolat, hogy a lány nem feltétlenül kell a válasz igen. Furcsa módon, de meg kell adni az ember bizalmát - az elutasítás nem kell figyelembe venni, mint egy személyes sértésnek.

Először is, ez nem jelenti azt, hogy valami baj van, másrészt ésszerű hiba lehet ösztönző dolgozni magunkat. Harmadszor, nem ez az egyetlen lány az életedben.

Amikor felajánlotta a lánynak, hogy megfeleljen

Sok függ attól, hogy mennyit tudsz. Ha nincs elegendő idő telt el, a lány megtagadhatja csak azért, mert az a tény, hogy ő nem ismerlek eléggé. Tény, hogy ez csak egy módja mondván, hogy semmi több, mint barátság akkor nem számíthat. Tehát ne siess, használja az idő, hogy megmutassa az ő szeretett, hogy akkor kap egy jó pár.

A stressz, a rossz hangulat és a túlsúly mindig kapcsolatban vannak egymással. Ha csökkentik a súlyt hatékonyan, és a hangulat is javul. Különösen azért, mert fogyni sokkal könnyebb ebben az évben. Elvégre volt egy orvosság, amely.

Jó hangulat - a siker kulcsa. Ha egy lány ideges valami miatt, ő baj, hogy a legjobb dolog, amit tehetünk -, hogy segítsen kezelni az összes nehézséget, majd beszélni a kapcsolatot.

Az előkészítő szakasz

Nos, ha mielőtt az ajánlat, hogy megfeleljen, akkor egy kicsit bizonytalan a kölcsönös szimpátia. Próbálja „teszt a vizek”. Ahogy beszél hozzád? Kiválasztja, hogy a többi barátai? Te és a párt is hangsúlyozzák, hogy kijönnek tökéletesen, és mindig van valami köze egymáshoz (ezt kell vigyázni előre).Tekintsük a temperamentum

Ezzel nehéz, ha a természet a lány nem tetszik a tiéd. Ahhoz, hogy megtudja, milyen a kedvenc ideális kapcsolat, próbálja megindítani barátja (lehetőleg nem a legközelebb, de a titok nem marad), vagy beszélni, hogy egy lány (barátként), a cselekmény a film. Alapján kapott információk, hozzon létre az ideális tervet kínál.

lakberendezés

A klasszikus változat - egy kávézóban vagy étteremben, virágok, séta. Ez létrehoz egy különleges hozzáállást, és általában, ez egy biztonságos fogadást. Ezek a pontok számára elérhetőnek kell lennie minden, de egyetértenek abban, hogy ez elég unalmas. Bár ideális szerény romantikus természetű.

Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen a pszichológus tanácsát
Minden lány szeretik a virágokat. Küldj neki egy szép csokor felismerés, ezért jó, ha marad a pillanat, és képes lesz arra, hogy hívja a számot az ajtón egy perc múlva.

Normál séta lehet alakítani egy kis kaland - utazás egy másik városba, hogy menjen azokra a helyekre, ahol még nem járt. minden társkereső sikere abban rejlik, hogy az érzelmek hátrahagyott - győződjön meg arról, hogy ő mindig beszélt lelkesen a fordított időt. Próbálja meglepni minden ülésen, akkor tagadni egyszerűen nem lehet.

Ha van barátja

Kell-hez, hogy megfeleljen a lány, ha van barátja? Meg kell figyelemmel kíséri, hogy a tényeket. Ha a lány egy hosszú és komoly kapcsolatot. élesen beavatkozni nem lehet bennük. Nézze meg közelebbről, minden rendben van a pár, ha valóban van a kölcsönös szeretet, próbálja figyelni, hogy a többi lány.

Ha biztos benne, az Ön által választott bármilyen kapcsolat mi, lányok messze nem ideális, és készen áll, hogy felajánlja neki valamit, akkor hajrá. Maradj közel, segítséget, támogatást, mutasd meg a szeretet és a gondoskodás, szavak nélkül.

Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen a pszichológus tanácsát
Néhány srác félnek az elutasítástól, válassza ezt úgy látják, egy egyszerű módja. Azonban egyrészt ez egyszerűen nem egy ember - még ha ő nem ért egyet, akkor vigyorog és viselje. Másodszor, ha ő igent mondott, akkor nincs az a technológia nem lesz képes közvetíteni az érzelmek egymáshoz ezen a ponton.

Olvasóink ajánljuk:

Depresszió, neurózis és a stressz rontja az agy működését és csökkenti a teljesítményt. De van egy hatékony módja annak, hogy erősítse a gondolkodási képességet. Ehhez elegendő.

A legfontosabb dolog

Ha egy lány akar lenni, akkor is, ha nem készít, ígéretet neki a csillagokat az égről, hogy végre bravúrokat lovagiasság - igent mondott. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell gondolni a kérdést: „hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen.” Csak ne sokat aggódni, és attól tartanak, hogy követ el valamilyen hibát, és hogy ő nem szeret.

Natalya, Novosibirsk