Hogyan hez kapcsolat lány

Az emberek - ezek a lények, amelyek gyakran maguk bonyolítják életet. Ez abban nyilvánul meg, mindent. Szinte mindenki próbál találni egy nehézség, ahol nem léteznek. Például, az emberek nagyon megnehezítené a folyamat árukapcsolás szerelmi kapcsolat egy új ember. Ha nem ezek a világi játékok, bárki gond nélkül megközelíteni az objektumot a rokonszenve, hogy elmondja az érzéseit, és ajánlatot kapcsolatot. De most csak néhány ember képes erre.Mivel a Társaság a világi játszani a játékot, majd minden személynek meg kell tanulni, hogyan kell helyesen csinálni. birtokló ilyen

Hogyan hez kapcsolat lány
adatot, a srác is, minden gond nélkül képes még a legszebb kapcsolat lány. Különösen, hogy van egy jelentős számú módját, hogyan kell csinálni.

A klasszikus módja

Minden srác a módszerei, amelyekkel azt javasolja, hogy megfeleljen a lányok. Ugyanakkor a fiatalok többsége használja a klasszikus módon, mivel ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb.

1. hogy a helyes választás lány
Mielőtt hez egy lány egy komoly kapcsolatot, meg kell győződnie arról, hogy a helyes döntést. Az a tény, hogy néhány, a fiúk siet, hogy sokkal a második félidő, így gyakran hibáznak megválasztásában társa, ami különböző problémákat. Azonban, ha szeretné elkerülni mindezt, akkor meg kell, hogy komolyan gondolni, hogy szeretné, hogy megfeleljen ennek a személynek vagy ennek pillanatnyi szeszély.

2. Ki kell dolgozni egy tervet
Ha már megerősítette, hogy szeretné, hogy kezdjen kapcsolatot egy bizonyos lány, majd folytassa a készítmény a tervet. Persze, meg tudod csinálni nélküle. De ha van egy világos cselekvési tervben, akkor sokkal könnyebb lesz végrehajtani a terveket az életben. Ebben a tekintetben meg kell regisztrálni a rózsafüzért, hogyan és hol szeretne javasolni egy kapcsolat lány.

3. Állítsa be az ajánlat
Bár egy ember kell bátor és határozott, de amikor kommunikál a lány a kezdete a kapcsolatot, sokan kezdik aggódni. És ez érthető is, hiszen a fiúk félnek a visszautasítástól, mert akkor fáj a büszkeség és az önbecsülés. Ugyanakkor meg kell félni, hogy még nem történt meg? Felajánlása előtt a lányt, hogy megfeleljen ez kötelező hangol rá pszichológiai szempontból. Mivel meg kell beállítani, minden gond nélkül elmondani a lány mindent, amit gondol.

6. lépés a fő témája fokozatosan
Néhány hiszik: „Minél hamarabb mondom neki annál jobb.” Azonban ez nem mindig történik így. A tény az, hogy ha jégeső esett le a lány a vallomását, azt is foglalkozik a szervezet fújja. Tehát ezt a témát a beszélgetés fokozatosan. Létre kell hozni a legmegfelelőbb hangulat pihenni nő. Nos, akkor lépni a kérdés, hogy tényleg érdekel. Annál is inkább, hogy a beszélgetés ezen az úton egy pillanat alatt.

7. Hangsúlyozzák, hogy jól együtt
Beszélgetés egy lány a kapcsolatukról, vegye figyelembe, hogy jól együtt. De ne indítsunk el egy beszélgetést ezzel. Ebben a témában, akkor lehet menni, miután a visszahívását néhány szórakoztató és érdekes esemény történt veled. Ez segít megteremteni a megfelelő hangulatot, így lesz elég könnyű lépni a fő téma.

8. Nyugodtan beismerni az érzéseit
Egyes fiúk félnek nyitni előtte a lány érzelmileg és őszintén bevallom, érzéseit. Ez a félelem magyarázza a vonakodás a férfiak el kell utasítani. De ha azt akarjuk, hogy belekezd egy tartós kapcsolatot egy nővel, ne félj, hogy elmondja neki, mit érzel iránta. Ez adja a hölgy, hogy megértsék, hogy komoly felé.

9. Kérdezd meg a hölgy, hogy együtt
És azt mondta neki az érzéseit, azonnal felajánlotta neki kapcsolatok. Meg kell tenni szinte azonnal, hogy a lány nem volt ideje, hogy ki a megfelelő érzelmi állapot, amelyben ő marad, miután a vallomását.10. Stojko és csendben hallgatni bármelyik válasz
Minden srác felajánlás a lány kapcsolat, arra számít, pozitív választ mellőle. Azonban az ilyen válasz nem követik. Annak érdekében, hogy minden fiatal számára elő kell készíteni egy ilyen forgatókönyv.

titkos hódoló

Ahelyett, hogy a klasszikus módszerrel, minden pasi használhatja bonyolultabb, de sokkal érdekesebb módszert kínál a lány kapcsolata. Beszélünk egy ilyen folyamat, mint egy „titkos hódolója”, amely előírja, hogy a kiadások jelentős mennyiségű időt és energiát. Azonban ez lehet igazán meglepetés a lány. Bár ez a módszer nem garantálja, hogy ő válaszolni fog küldeni neked.

2. Start beszélgetett vele
Miután megismerkedett a nővel, elkezd beszélni vele. Elvégre, ha nem beszél vele, ő nem lesz képes megérteni, hogy pontosan mit ő „titkos hódolója”. Próbáljon létrehozni egy jó kapcsolat a lány. A kommunikációt kell felkelti az érdeklődését, nem unalom. Így nem zavarja, hogy panaszkodnak, és a lány. Továbbá, nem folytatni a beszélgetést vele azok a témák, amelyek egyértelműen kommunikál csak a kedvéért tisztesség. Azaz, ha kell, érdekel.

3. Flirt vele egy vicces módon
Kezd beszélgetni a lányt, hogy fokozatosan közelebb hozzá. Flörtölni ő választotta, hogy ő kezdte belátni, hogy fontolgatja, mint egy potenciális barátnő. De csináld finoman és finoman, hogy ne megijeszteni a lányt, aki tetszik.

4. Küldj neki egy névtelen levél
Ha megértjük, hogy itt az ideje, hogy menjen a támadó, levelet írni, hogy a lány a „titkos hódolója”. Ebben meg kell jelenteni a rövid űrlapot, hogy úgy érzi, a lány. Azonban nem kell festeni néhány lap, szereted. Ebben az esetben ő is úgy gondolja, hogy az írás egy vicc, vagy egy üzenetet néhány mániákus. Annak érdekében, hogy rájött, hogy a levél célja az volt vele, írja a nevét is. De hagyjuk a saját aláírásával minden esetben nem kell, különben a cselszövés meg kell semmisíteni, még a kezdés előtt.

5. Ajándékok és virágok egy névtelen csodálója
Miután egy ilyen levelet, amit meg kell kezdeni a Nő örömére mindenféle meglepetés. Legyen névtelen szállítási virágot munka, tanulás vagy otthon. Amellett, hogy a virágok, akkor küldje el neki édességet és mindenféle apró ajándékokat, amely lehet például puha játékok. Nincs szükség ebben a szakaszban, hogy egy lány drága ajándékok, mint például az ékszerek vagy parfüm. Emellett nem szükséges, hogy késleltesse az ilyen figyelmét, hogy intrika a lányok nem égett.

6. elemzése, hogy a lány reagál egy titkos udvarlás
Figyelni, hogy a menyasszonyod válaszol az ilyen titkos udvarlás. Ha jól kommunikálni vele, akkor azt kell mondani róluk. Ha érdekli őket, és kíváncsivá vele, az azt jelenti, hogy csinálsz mindent helyesen. Tehát nyugodtan lépni a következő lépésre. Érdemes lehet feltárni magukat egyszerre, és azt mondta neki, hogy maga az, aki az ő „titkos hódolója”. De meg kell próbálnunk, hogy a rohanás, hogy az ügyet a logikus következtetést.

8. Legyen a lány, hogy megoldja a rejtélyt, de ne húzza meg ezt
Adja meg a hölgy az idő, hogy ő képes volt megoldani ezt érdekes puzzle, puzzle, mert a legjobb, amelyik meg lehet oldani. Azonban nem kell sok, hogy késleltesse a játékot, mivel ő is elveszti érdeklődését is.

9. kibontása
Ha megértjük, hogy a lány rájön mindent, akkor mehet a saját expozíciót. Persze, akkor mondd meg neki, hogy minden alkalommal, akkor volt a legnagyobb titkos hódolója. De ez nem lesz olyan látványos, mint ha rendezni ezt egy igazi show. Például, akkor kérheti a barátja, akivel nem tudja, hogy hívja őt, és megkérdezni egy randira egy étteremben. Kíváncsivá, ő valószínűleg fog válaszolni erre a meghívásra. De ha az érkezés az étteremben, akkor ott vár rá, akkor virággal.

10. hallja a választ
Egy ilyen gyönyörű és titokzatos módon kínálja a kapcsolat nem garancia arra, hogy a menyasszonyod fog reagálni, ahogy te akarod. Tehát ne csak fel rózsaszín szemüveget, és arra számítanak, hogy biztosan lesz egy pár. Akkor fel kell készülnie, mint egy pozitív vagy negatív választ.

A többiek a

Van egy barátság egy férfi és egy nő. Viták e óta folyik elég hosszú. De különben is, az a tény, hogy egy srác és egy lány, aki egykor barátok, válhat egy pár, sor kerül. Példák az ilyen metamorfózisok van egy óriási összeg. És ha azt szeretnénk, hogy bemutassák a kapcsolatot barátnőjével egy teljesen új szintre, akkor figyelj, hogy néhány egyszerű útmutatót, amely segít, hogy ezt.

1. Kezdjük flörtölni egy nővel
Start lassan flörtölni barátnőjével. Talán nem vette észre azonnal, de idővel ez kezdik megérteni, hogy a hozzáállás megváltozott. Ez lesz az ő egyfajta jelzés, hogy szeretne átvinni a baráti kapcsolatok egy új síkra

3. ösztönzi őt egyedül járni
Ha még soha nem járt a barátnőjével csak ketten, majd kérje meg kell csinálni. Mivel Ön barátja, ez nem okoz neki semmi gyanakvás, és ez minden bizonnyal egyetértenek abban, hogy a találkozót.

5. Fogadja el a választ
Legyen felkészülve arra, hogy ő tekinthető, és továbbra is úgy gondolja Ön, mint egy barát csak. Ez azt jelenti, meg kell ismernünk, hogy ő nem akar változtatni semmit. Példák arra, amikor egy barátja bevallotta, hogy egymást szeretetben, és ő elutasította, van egy jelentős összeget. Így meg kell, hogy készüljön fel arra, hogy az Ön esetében ez így történt.

Meg kell készülni semmilyen választ, hiszen beszélünk a barátnőd. Elvégre, ha megtagadja egy lány, akivel még soha nem voltak barátok, akkor majd egyszerűen nem kommunikálnak vele. De a barátom, és ez nem fog működni. Ez az, amiért érdemes nyugodtan hallgatni semmilyen választ, és vigye. Nos, ha majd kommunikálni egy barát, rajtad múlik.

Pages férfi titok