Hogyan hívja leendő munkáltató - nő s nap

  • Hogyan hívja leendő munkáltató - nő s nap

Későbbi események alakulhatnak két forgatókönyv: vagy lépjen kapcsolatba a megfelelő személy, vagy azt, hogy nem fog megjelenni az oldalon. Az első esetben, köszönni újra elmagyarázni a lényegét az ügyet, és mutatkozz be. Intézkedéseket kell hozni ebben a sorrendben: a forrás nem tudom, miért van hívás és a név nem jelent neki semmit. Kísérletek lázasan kitalálni, hogy ki tudja, hogy öntudatlanul váltanak ki elégedetlenségét, és állítsa ellen. És ismeretlen neve, amit az elején a beszélgetést, többnyire azonnal feledésbe merült.Tegyük fel, hogy a megfelelő személy nem volt ott, vagy nem tud beszélni most. Kérdezd ha lehet fogni, és engedélyt kér, hogy hívjon újra. Hagyja meg elérhetőségét nem: nem tudnak közvetíteni, hogy van, vagy nem jut át. Foglalkoztatás - ez túl komoly bízza az ügyet. Ha a beszélgetést át, kérni, ha az interjúalany tudja fordítani az időt. És akkor nagyon pontos. Azt mondta, hogy hívtál tizennégy óra harminc három perc, és egy negyed? Tehát, még a stopper, de ügyeljen arra, hogy a hívás hangzott abban a pillanatban!Fogalmaz meg javaslatot egyértelműen és konkrétan. Ne feledje: ha nincs több, mint huszonöt másodperc.

Kéznél kell lennie egy tollat ​​és papírt. Dalszöveg: #xAB; Ó, most írok majd le csak a fogantyút fogja találni #xBB !; - lehet semmissé esélyét.

Nem szabad nyíltan kér egy randevú, ha a beszélgetés elhalványul, és akkor még nem hívták, hogy jöjjön. A maximális, hogy megengedheti magának, hogy ez a kérdés: lehet a másik fél sokkal kényelmesebb, hogy tanulmányozza a dokumentumokat személyesen? Vagy mikor kell küldeni folytatódik, és egyéb papírok? Standard kitérő válaszokat, mint például: #xAB; fogjuk tudd # xbb;, #xAB; Gondold át, mit tehet érted # xbb; valószínűleg jelent kudarcot. Ne aggódj, csak mondd magadnak: #xAB; Semmi sem történik egy másik helyen és más időpontban # xbb;.