Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Útmutató, hogyan hízik lányok

Hogyan hízik lány: cselekvési terv

Miután a cél „gyarapodik” lány meg, akkor kell egy terv, hogy elérjék. Ez három elem, amelyet a későbbiekben lépésről lépésre:életmód

Nem a stressz, nagy öröm és pozitivitás az életben. Az idegrendszer és a vihar az érzelmek, a test megtagadhatja az átvételt, az Ön kísérletet, hogy hízni - és akkor fogyni. Add fel a rossz szokások. Alkohol, még kis dózisban nem hozza egészségügyi ellátások (mese egy pohár bort a vacsora előtt - nem több, mint egy mítosz). A dohányzás, amellett, hogy a sérülés érinti az anyagcsere felgyorsítása fel. Személyi leszokásra hízni könnyebben.

Bármilyen aerob testmozgás: futás, szobakerékpár, elliptikus tréner, tánc, sport úszás, aerobic - minden eltette. Felesleges energiapazarlás akkor egyszerűen nem kell.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Lányok, akik, hogy hízni kell kerülni minden olyan cardio

erősítő edzés

Miért van szükség a súlyzós edzés? Súlygyarapodás - egy sor izom- és zsírszövetben. Hogyan amúgy, de nyerni némi izom lehetetlen. Ezért a feladat válik, hogy hízik a maximális miatt az izmok.

Hogy oldja meg ezt a problémát, akkor is a rend erősítő edzés. Először is, ez nem túl energiaigényes (átlag képzési órák ég 350, maximum 450 kcal). Másodszor, serkenti az izomszövet, ami azt jelenti, a szervezet elkezdi megszerezni vonzó formák.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Power - alapján súlygyarapodás

Hogy az élelmiszer - a fő ösztönző a súlygyarapodás. A testi funkciók olyan, hogy növekedni kezd tömege fölös tápanyagok:

  1. A növekedés és karbantartása új izomszövet (ord van szükség és erősítő edzés)
  2. A növekedés az energia tartalékok (glikogén, zsír raktárak).

Merem eloszlatni félelmeiket - szerezni egy csomó zsírt csak akkor, ha eszik sokat, és kontrollálatlan, kevés vagy nincs mozgás.

Most azt az alapelvet, hogy akkor kezd hízni:

Meg kell fogyasztani az élelmiszer kalória több, mint amennyit költeni naponta. Csak kalória napi étrend hatással van, mennyi a súlyod.

Honnan tudom, hogy hány kalóriát kell állítania a súlya a lány?

Kiszámítjuk az egyensúlyi pont. Ez az összeg a kalóriát egy nap diéta, amelyben a tömeg stabil (nem fogyni, nem tárcsázza). Azt javasoljuk, hogy rögzítse a tömeg, majd pontosan egy hétig enni, amennyit csak normálisan enni, a kalória naponta. Hogyan kell számolni kalória van írva egy külön cikkben. Javasoljuk, hogy a tanulmány.

A kalória napi étrend egy hétre kellene megközelítőleg azonos (anélkül, ugrások és bánatot). Nem tagadja magát olyan élelmiszerek akarsz enni (csak az a fontos napi összes kalória).

Pontosan egy héttel (lehetőleg ugyanabban az időben), mérjük a súlyát. Ha stabil, akkor fog az átlagos kalória hetente. Ez lesz a pont az egyensúly -, ha a tálat fogyás súlyok és súlygyarapodás kiegyensúlyozottak.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás


Optimális sebesség súlygyarapodás a nők a növekedés a mérleg 500 g hetente, ami megadja a hónapban mintegy 2 kg többlet súlyt. Ábra feltételes, és minden más lesz. De egy hónap a nyereség legyen 1-2 kg, már nincs szükség. A hosszabb nyersz, annál jobb a súlya.

Most a feladat, hogy adjunk kalóriát ahhoz, hogy biztosítsák ezt a növekedést 500 g hetente. Normál tanács nem itt, hanem a kalória tartalma növelni kell. Valaki kell, hogy adjunk 300 kalória, és valaki kevés 500 kcal. Csak a tapasztalat lesz képes kiszámítani a futás az Ön számára a képlet súlygyarapodás.

Kezdjük egy kis növekedés (például 300 kcal) a napi energia. Enni egy hétig, próbálok minden nap „egyensúlyi pont + 300” kalória. Egy hét múlva, az intézkedés a testsúly és a kiigazításokat, amíg nem kap egy ésszerű súlygyarapodás üteme.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Növelje kalóriatartalmú étrend, és egyszer egy héten, hogy figyelemmel kíséri a dinamikája súlygyarapodás

Most, hogy a diéta. Kalória - az energia szükséges a szervezet működéséhez szükséges összes rendszerek a szervezetben (az alap teljesítménye pool) és kártérítést testmozgás (fogyó energia pool) költségeit.

Az energia testünk tart az étel, amit megeszünk. A három fő tápanyagok (fehérjék, zsírok és szénhidrátok), jön az élelmiszer képes működni, mint energiaforrás:

  • 1 g szénhidrát, az körülbelül 4 kcal
  • 1 gramm fehérje, az körülbelül 4 kcal
  • 1 gramm zsírt biztosít mintegy 9 kalória

Ez a megállapítás ad megértése - valójában nem számít, hogy mit eszik, fontos, hogy hány kalóriát fogyasztanak egyidejűleg. Ezen ismeretek felhasználásával, rugalmas tud lenni a diéta, elkényezteti mindenféle édesség (főleg szénhidrátok).

Szükséges elvek súlygyarapodás

Az arány B / M / Y

Annak érdekében, hogy a napi étrend, amely lehetővé teszi, hogy a lány, hogy megszerezzék minőségű tömeg, elsősorban az izmok vigyázni:

Vonat személy kell 1-2 gramm fehérjét 1 kg testsúly. Leggyakrabban ez a szám el van túlozva gyártói sporttáplálkozás. mert fehérje - egy drága tápanyag, ami lehet értékesíteni terveztünk a stílus mítoszok fogyasztanak több fehérjét és boldog leszel.

A test kerül annyi fehérjét, amennyire szüksége van - a többit majd kapcsolja be a glükóz (energia szükség esetén), vagy vezet el. Támaszkodnak ábra 1,5 g fehérje per 1 kg testsúly - ez elég ahhoz, hogy megfeleljen a szervezet igényeinek, beleértve az építkezés az új izom struktúrák. A lányok 50 kg testtömegű ez lenne a 75 g fehérje naponta.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

A zsírok elengedhetetlenek a testünk - ezek biztosítják a zsírban oldódó vitaminok és esszenciális zsírsavak. Kizárása zsírok étrend vezet súlyos következményekkel jár. A félelem a zsír a legtöbb esetben nem indokolt.

Fats handy dolog, mert Nagyon magas kalória- és ad egy jóllakottság érzését. Egyél, amit akar, de kérjük, vegye figyelembe a következő arányban: 20-30% az étrend energia - az energia a zsírokból. Így, amikor az energia-bevitel 1600 kcal zsírok 1600 x 25% = 400 kcal vagy 400/9 = 44 g zsír.

Itt elég egyszerű. Szénhidrát - ez egy közvetlen energiaforrás. Számolja ki a szükséges mennyiségű fehérjét és zsírt biztonságosan megkapja kalória szénhidrát, és nem kell félni. Akkor fogyasztani az élelmiszert lassú (rizs, hajdina, zabpehely ...), és gyors szénhidrát (PIROZHENKO, pechenyushki, muffin ...), a fő monitoron a kalória.

Egy sor hasznos termékek térfogatnövelő megtalálja itt. Mindegy diéta 1600 kcal fog kinézni:

  • Fehérje: 75 g naponta x 4 = 300 kcal
  • Zsír: 44 g-os napi X9 = 400 kcal
  • Szénhidrát: 1600 - 700 = 900 Kcal / 4 = 225 gramm naponta

Még néhány szót az élelmiszer

Igyon sok folyadékot (víz, itt a gyümölcslevek, gyümölcsitalok, teák, stb.) Való részvételével kerül sor a folyamatokat a szervezetben. Nem kell, hogy érezze a szomjúságérzés - ez egy fontos mutatója a szükséges mennyiségű folyadék van a szervezetben.

Fogyasszon vitaminok. Jobb sport, a legrosszabb esetben gyógyászati ​​komplexek. Tájékoztatásul: az összes vitamin egyforma, az ár függ a márka. Mennyisége alapján képviseli a komplex vitaminok és ásványi anyagok, valamint ezek adag.

Hogyan hízik gyorsan lány 3 lépésben súlygyarapodás

Racionalizált táplálkozás lány elkezdi építeni a szervezetben

Egyél zöldséget. Kalória azokból lehet figyelmen kívül hagyni. Zöldség - nem csak a forrása a vitaminoknak és ásványi anyagok, hanem azért is, szükséges a rost az emésztést. Zöldség pótolniuk kell nem több, mint 30% -a az étrendben.

Az a tény, hogy meg kell enni gyakrabban, de kis adagokban. Támaszkodhat a saját értelme, a test. Jó étvágyat - a jele, hogy a szervezet működik, ahogy kellene. Edd meg a kívánt módon, hogy: 3 vagy 6-szor egy nap - az értékeket van. Kihagyott étel? Ne aggódjon - a tömeg nem éget, mert a teljes kalória lesz erre a célra!

következtetés

Táplálkozás és súlyzós edzés - egy biztos módja annak, hogy hízni gyorsan, mint egy lány, és építeni egy szép test. Használja a fenti irányelveket, és ossza meg eredmények. Sok szerencsét!