Hogyan, hogy „rehydron” gyerekek tulajdonságai és hatóanyag dózist

A hatóanyagot alkalmaznak a dehidratációs Regidron - azok a folyadék- és elektrolit-egyensúly helyreáll. Ez az eset áll fenn, ha bőséges hányás és hasmenés (általában az bélfertőzések gyors elvesztését folyadékok és sók), valamint a hőbomlást. Hogyan, hogy Regidron gyerekek?Tulajdonságok és adagolás a gyógyszer gyermekek Regidron

Rehydron - por, amely
  • nátrium-klorid
  • nátrium-citrát
  • kálium-klorid
  • és glükóz.

Ezek az összetevők szükségesek a gyors fellendülés a megzavart elektrolit-egyensúly a gyermek.

Rehydron mindig első asszisztens hányás és hasmenés gyermekeknél. Minden anya, persze, a gyógyszeres szekrény egy vagy két csomag por. Ez azért van, mert egy olcsó, és segít megszabadulni a betegség gyors az egész család számára. Most eladó az „egyéb” drogok ugyanolyan problémák gyermekeknél - egy kisebb adagot, az elektrolitok és aroma banán és eper. Gyermek iszik ezek a gyógyszerek könnyebb és ők is megfelelnek a gyermek szervezet igényeinek. De sok anya a régi bizalom kizárólag rehydron.Amikor kezelésére rehydron szülőknek óvatosnak kell lenni. Dehidratálást kisgyermekek gyorsabb, mint a felnőttek, így nem mindig a drog egy ilyen helyzetben is komoly asszisztens. Másrészt, a felesleges nátrium a szervezetben a gyermek is veszélyes. Ezért a legjobb, persze, konzultáljon a kezelőorvos gyermekorvos ebben a kérdésben.

Mennyit kell adni Regidron „gyerekek?

Hígítsuk a gyermek alacsony koncentrációban hatóanyag, nem minden a zacskó tartalmát egy liter vizet (hűtött forralt). Sajnos nincs pontos adagok - támaszkodnak az intuíció és a józan ész, vagy még jobb, beszéljen orvosával, mert a gyermekorvosok gyakran nem hagyja jóvá a öngyógyítás.

Legyen a gyermek iszik Regidron után kiürítése - csak néhány kortyot. Ha a beteg a hányás, majd körülbelül 10 perc után, miután minden mérkőzés hányás.

  • Az első 4-10 óra gyermek inni 30-60 ml per testtömeg-kilogrammonként.
  • Ezután a dózist fokozatosan csökken - akár 10 ml per kg testtömeg.
  • A gyermekek születése kell adni a hatóanyag 10 percenként, egy teáskanál,
  • idősebb gyermekek - 2 teáskanál minden 10 percben.

További cikkek a témában: