Hogyan, hogy a gondnokság a kiskorú gyermek

Segítség a Varsói Szerződés és az RPF, valamint a dokumentumok a lakás egy állampolgár nem tud megjelenni - a gyámhatóság kérheti saját saját intézményekben.Miután dokumentumok benyújtását követő 3 napon belül végzett felmérést az életkörülmények a vagyonkezelők a jelölt. Ha egy állampolgár teljes mértékben megfelel, és lehet gyám a gyámhatóság úgy határoz továbbá:

  • kinevezését őre az egyes gyermek (ha kezdetben kifejezte azon szándékát, hogy legyen egy gyám, például egy közeli hozzátartozó);
  • annak lehetőségét, hogy a gyám (ebben az esetben a polgár tájékoztatást gyermek gondozásra szoruló, és küldje el a gyermekek intézmények tárja fel őket).

elhelyezés a gyermek gondozási néz bonyolult eljárás, mivel a regisztrációs kell gyűjteni egy csomó dokumentumot. Azonban a jövő gondviselők kezelni ezt a megértést, mert egy ilyen eljárás, amely a gyermekek: az állami hivatal által a minél több információt a személy, akinek a gyermek megkapja az oktatási.Hogyan lesz egy gyám a gyermek egy élő anya (élő szülők)?

Vannak olyan helyzetek, amikor szükség van, hogy ki a felügyeleti jogát a gyermek, akinek a szülei élnek. és ez nem mindig a gyenge feladataik ellátása során.

Például, hogy szükség van ez lehet az oka, hogy a betegség a szülői vagy más objektív körülmények (hosszú üzleti útra, a munka a távoli városba lakóhely). Gyakran az ilyen esetekben a felelősséget gondozásában a gyermek hozzájárulásával a szülők elviszik a család. A gyermek nem függesztik a mindennapi életben, és képviselője a hivatalos intézmények (egészségügyi ellátás, az óvodai, iskolai és így tovább. N. intézmények) őrködik.

Különösen elterjedt ez a gyakorlat az egyszülős családok: gyakran a gyermekelhelyezés, ha az anya teszi élő nagymama vagy nagynéni. Ebben a helyzetben a regisztrációs gondnokság végezzük a szokásos módon a legközelebbi rokon. Az egyetlen különbség ebben az esetben az, hogy anyagi támogatást az állam őre nem áll rendelkezésre.