Hogyan, hogy a helyszínen a napraforgóolaj ruhákkal bevált módszerek

Spot a napraforgóolaj zökkenőmentesen felkerüljenek a ruhákat, például során az élelmiszer-készítmény, és így észrevétlenül tönkre nem csak a hangulat, hanem az étvágy. Végtére is, a közeljövőben meg kell gondolni sem az élelmiszer, hanem arról, hogyan lehet eltávolítani a foltot szállítani. Ha nem rendelkezik a szükséges információkat, hogy erre nem lesz könnyű. Miután olajnyomnak nem oldódnak vízben, mert gyorsan felszívódik a szövet, majd fagyasztott állapotban, nagyon rossz kijelzők még drága por.De szerencsére nem kell futtatni a boltba a por, mint „mentő” szennyezett ruhákat lehet egyszerű hagyományos módszerekkel, jól bevált. Az alábbiakban, tartjuk a leghatékonyabbak.

Otthoni módszerek könnyen megszabadulni nyomait napraforgóolaj

  • Keményítő. Kihasználva ezt a csodálatos módszer nem hagy foltot nincs esélye. Az eljárás akkor szüksége lesz egy rendes keményítő, tiszta ruhát és a vas. Csak megszórjuk a tetején egy kis mennyiségű keményítő folt, fedjük le egy ruhával és vas meleg vasat. Ha a helyszínen olyan nagy, hogy nem távolítja el az első próbálkozás, egyszerűen ismételje meg az eljárást az új keményítő.
  • Sót. Keményítő, természetesen, minden házban, de ha hirtelen véget ért, rossz időben, akkor a sót. Ez a módszer ugyanaz, mint az előző. A szennyezett terület meghintjük sóval, tedd a tetején egy tiszta pamut anyagból, hogy vasaljuk forró vas. Ez nagyon egyszerű.
  • WC-papír. Ha a módszer a só nem tetszik, használja azt, hanem WC-papír. Ez is elnyeli olaj. Egy darab papír, hajtogatott 3-szor, alatta a szennyezett területet, és a második - rajta. Ezen felül a papír, helyezzen egy darab rongyot és vas vas. A papír kell változtatni, mivel a szennyezés. Folytassa az eljárást, amíg, amíg a zsír nem fog menni a papírt.
  • Aceton. Ha az olajréteg került fel a ruhákat, akkor nem tudták, hogy visszavonja azt, és most már evett a szövet és fagyasztva, használjon acetont vagy ólommentes benzin. Először áztassa szennyezett területet vízzel, majd egy vattacsomót alkalmazni aceton olajnyomokat, borító papír megfelelően a vas a meleg vasat és ha semmi sem marad el a foltokat, mossa a termék langyos, szappanos vízzel.
  • A folyékony mosogatószerek. Ez egy nagyon egyszerű, hatékony és bevált módszer. Vegyünk egy megfelelő tartályba és összekeverjük 0,5 csésze meleg vizet, 1 evőkanál. l mosószert és 1 tk. l ammónia. Keverjük jól össze, áztassa előállított oldat tiszta ruhával vagy vattacsomót és kezeli a szöveti helyen a rossz oldalon. Ezt követően fedjük le a foltot papír és vas meleg vasat. Minden most a pálya sem maradt!
  • Terpentin. Végy egy darab edényben reszelt szappan, 2 tk. l a terpentin és 1 tk. l ammónia. Alaposan keverjük össze, alkalmazzon szennyezett területet jelenti főtt, várjon 5 percig, majd öblítsük le mindent szivaccsal vízben áztatott.


Összefoglalva

A fenti módszerek ebben a cikkben akkor könnyen megszabadulni olajnyomokat, és nagyon hamar felejtsd el, minden gond fejleszteni. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy sok függ attól, hogy a folt került néhány szövet. Nem véletlenül elrontani ruhákat, az eljárás előtt, ellenőrizze főtt olyan kis terület szövet belsejében.

Sok szerencsét és jó étvágyat!