Hogyan, hogy a tészta otthon 3 faj inredienty részletes receptek

Minden cukrász, hogy saját remekmű segítségével számos további összetevőket. Cukor paszta - az egyik legnépszerűbb őket. Ez neki köszönhetően iparosok létre nem csak sütemények, és a műtárgyakat.Work öntött édesipari a lehető legegyszerűbb, és ez viszont csökkenti azt az időt a termelés egy bizonyos típusú édes termékeket. Mastic lehet az előállításához vagy feldolgozásához haza. Tájékoztatás arról, hogyan, hogy a tészta otthon, a terek az internet sok van, és továbbra is szükség van, hogy kitaláljuk, mi az, amit készül, és mire van szükség.

Édesség öntött a tortán - ez tökéletesen képlékeny, homogén massza díszítésére termékeket. Ez lehet fehér és tejszerű, vagy bármilyen más színű.

Mastic használják ma szinte mindenki, aki találkozott sütemények és torták díszített, cupcakes és egyéb édességek. Ez az összetevő a dekoráció könnyen vásárolt egy szaküzlet, és lehet tenni otthon.

Egy kis történelem

Bár a közös használat öntött jött nem is olyan régen, úgy tűnt, a XVI században. Köztudott, abban az időben volt, mint a máz, és híres volt a rugalmasság és a plaszticitás. Ezen túlmenően, a tömítő tárolható hosszú ideig, ellentétben más típusú máz.

Mastic eredetileg formájában édességet, és volt egy hatalmas népszerűségre, később kezdték használni díszíteni sütemények. Ez áll a rózsa víz, cukor, citromlé, tojásfehérje, cukor paszta. Mivel a rendkívül költséges összetevők csak sütemények öntött ritkán használják.

1950-ben az öntött zengett. Megváltozott Eljárás bevonattal sütemény, torta most ahelyett merítés forró folyadék masztix cukrászok gyúrt illessze be egy puha állagú, hagyjuk lehűlni és becsavarták egy vékony réteg, amely bevonattal ellátott és sütemény.

Modern tömítőanyag lehet színezett különböző színekben, díszített étkezési villódzó porított díszített bélyeg vagy formált különböző dekoratív formák.

Osztályozása öntött. választék

cukrászati ​​berendezések piacán, és a felhasznált összetevők folyamatosan bővül, korszerűsítése, kiforrt készségek, képességek fejlesztésére. Cukorpasztás nem messze, és megmutatja magát minden alkalommal egy új módon.

Hogyan, hogy a tészta otthon 3 faj inredienty részletes receptek

Az egyetlen összetevő, amely továbbra is érvényes, - porított cukor, és más komplement változtatható: a reteszek tömeg (zselatin, keményítő), tojás komponenseket, mályvacukrot és pillecukor, dió tömege, melasz, méz és más összetevőket érintő végső textúra és hatálya használata tömeg szobrászat.

fajták öntött

Előzetes megbeszélés dekoráció osztva típusok.

 • Universal (ipari) ragasztó. Különböző átlagok plaszticitás. Feldolgozására használt egy cukrászati, és a formáció különböző formájú és a díszítést, amelyek felhasználhatók szárítás után.
 • Cukor öntött bevonat. Ez öntött könnyen gördült 2-3 mm, és ideális desszertek varrott.
 • Cukorpasztás modellezésére. Műanyag, viszkózus, megszilárdul lassan. Létrehozására nehéz készítmények, a különböző karakterek.
 • Virág öntött. A kész paszta vagy száraz keverék a dagasztás, amelyek képezhetők természetes virágok, szirmok, félúton, porzó, alkalmas finom, kézzel lehet kigöngyölődnek egy áttetsző formában.


A kiindulási anyagok

Hogy előkészítse a masztix otthon használt következő kiindulási anyag és összegyúrtuk.

 • A cukor öntött használt porított cukorral, zselatinnal (kis mennyiségű), a citromsav. Egyszerű öntött figurák és virágok. Lassan szárad, ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy szokatlan formája a termék.
 • Hogyan készítsünk egy zselatin massza? Meg kell keverni a cukor, zselatin, keményítő, glükóz-szirup. Szárítás után a részek elég nehéz, és gyakran nem használható, de egy ilyen tömítőanyag ideális erősítése, tartóelemek.
 • Dagasztó tejsav masztix előállított porcukor halványsárga színű, sűrített tej, tápszert. Puha ahhoz nem szárad ki azonnal. Ideális varrt torta, ami díszítő elemeket.
 • Mastic mályvacukor. Használt rágás mályvacukor, porcukor, ízesítőszereket adunk, kívánt esetben. Univerzális, lehet használni a bevonat és a alkotnak díszítő elemek.
 • A méz öntött egy kötőanyag mézet. Ez egy lágy textúra. Ezt alkalmazzák a modellezés és a szobrászat.
 • Dagasztás marcipán öntött használatra mandula liszt. Kiváló bevonat, tökéletesen hengerelt vékony rétegben.
 • A csokoládé öntött alap eleme csokoládé és pillecukor fajta cukorka, krém. Ha a tétel nem nagyon szoros, a masztix képezhetők, például különböző dekoratív elemek, és is fel lehet használni, mint bevonat.

Termelés cukrászati ​​választott masztix összetétele megfelel GOST, termelt különböző aromás és ízesítő adalékanyagok, a különböző színpaletta.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tészta, főzött otthon, lesz rosszabb az íz vagy a megjelenés. Ez csak akkor szükséges, hogy válassza ki a megfelelő recept öntött és fen képességeiket a főztjét.

Mastic: milyen egyszerű, hogy csináld magad? 3 Egyszerű receptek

csokoládé massza

Tette a tömeges ideális kiterjedő sütemények és modellezés. Ez a puha, megszilárdulás közben válik kő.

 • étcsokoládé - ​​100 g;
 • Rágás mályvacukor (pillecukor) - 90 g (szín nem számít);
 • krém (30% CI) - 40 ml;
 • vaj - 1 evőkanál.;
 • brandy - 1 evőkanál.;
 • porcukor - 120 g

Egy serpenyőben közepes lángon szükséges, hogy olvad a csokoládé. Az olvasztott csokoládét adjunk hozzá egy mályvacukor, olvasztott tömegét nem a végéig, adjuk hozzá a tejszínt, a vajat és a pálinkát. Tartsa a tűzhelyen, amíg sima, meg kell folyamatosan keverjük.

Marshmallow hevítve térfogata megnő háromszor, így a megfelelő méretű edényt kell vigyázni előre.

Eltávolítása után a hő hozzá a porcukor, állandóan zavaró egy kanállal. Amikor a massza lesz vastag és rugalmas, szükséges, hogy továbbra is a dagasztás kézzel. A kész masszát meleg, feszes, rugalmas, egyáltalán nem tapadnak a kezét. Mastic elő.

Tárolás: öntött hűtőszekrényben egy zárt tartályban. Felhasználásra tárolás után hűtőszekrényben csokoládé massza kell egy kis bemelegítés a mikrohullámú sütőben.

Mastic sűrített tejjel

Ezt fel lehet használni mind a feldolgozás egy tortát, és képezik a fő dekoráció, hogy a virágok ki a masztix, mint egyszerű és problémamentes. Mastic könnyen elkészíthető, van egy minimális összetevőket, egy remek ízű.

 • tejpor - 1,5 csésze;
 • porcukor - 1-1,5 csészék;
 • sűrített tej - 150 g
 • Egy mély edénybe a port keverje (1 csésze) és a tej, adjunk hozzá sűrített tej, jól keverjük össze.
 • A keveréket kell tenni az asztalra, és vsyp porcukor kis mennyiségben, gyúrjuk, amíg nem válik rugalmas, és nem ragaszkodik a kezét. Porcukor eltarthat egy kicsit - ne nézd meg a fogyasztási cikkek és a végső összhangot a pépet.

Hogyan, hogy a tészta egy tortát otthon különböző színekben?

Ez nagyon egyszerű - meg kell osztani a fehér paszta készen áll a részek és minden hozzá ételfesték kívánt színt. Keverjük jól, amíg egyenletes színű.

Mastic származó mályvacukor

Universal. A legkönnyebben. Ideális díszítő süteményt a ragasztó.

 • marshmallows - 170 g;
 • porcukor - 500 g;
 • krém (száraz) - 80 g;
 • citromlé - 1 evőkanál.;
 • vaníliás cukor (csipet).

Zephyr morzsolódik, adjuk hozzá a citromlevet és küldje el a mikrohullámú 35-40 másodpercig. Meleg tömege cefre jól kanállal. Keverjük porcukor vanília krémmel és száraz. A kapott elegyet hozzáadjuk egy kis mennyiségű mályvacukor tömeg és gyúrjuk alaposan. Mass használatra kész, amikor a stop tapadt a kezét.

Színes öntött ez a recept függ a színe a mályvacukor.

Az alapvető szabály a ragasztóanyaggal - ne érintkezzen a vízzel. Vizet lehet alkalmazni, hogy „ragasztó” elemeket, hogy alkalmazzák egy kis mennyiségű, előnyösen ecsettel. Ha azonban a víz a földre jött, és rontják a következetesség, adjunk hozzá porcukrot, és gyúrjuk újra a kívánt állapot.