Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Termelés ékszer öntött

A mai napig nem minden ember érti, mi öntött. Sokan nem veszik észre, hogy az úgynevezett dekoráció a sütemény vagy torta. Hogy pontos legyek, ez csak egy ehető torta dekorációk, hogy létre lehet hozni a saját kezét. Valójában - ez nagyon kényelmes, mert a segítségével a masztix létrehozhat eredeti kép ehető, és gratulálok, hogy szeretett egy saját kezűleg. Nem szabad képzett cukrász, hogy elsajátítsák a technikát alkalmazza a kötésre. Készíts egy paszta otthon egyszerű.A legegyszerűbb módszer, hogy öntött

Szükséged lesz egy kis sor a termékek és a vágy, hogy hozzon létre. Tartsuk szem előtt, hogy valóban megfelelően előkészített masszát kell hasonlítani az összhangot semmi mást -, mint az agyag. Ez a struktúra masztix lehetővé teszi, hogy formák és minták különböző méretű és formájú. Akkor létre alakzatokat nem csak díszítő ételeket, ez nem titok, hogy az íz akkor nem rosszabb, mint a hagyományos csokoládé. Ha nem fél kísérletezni, akkor csak meg kell, hogy elsajátítsák ezt a technikát. Készíts egy paszta otthon, és akkor egy állomány.

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
A legjobb módja annak, hogy készítsen öntött

Akkor tedd a hűtőbe, és ott tartják körülbelül 3 hónapig, minden alkalommal díszíteni sütemények. Ahhoz, hogy öntött nem vesztette el egyedülálló tulajdonságokkal, azt csomagolja polietilén vagy hagyományos film. Készítsünk az anyag nagyon egyszerű. Ehhez előre kell fukar a boltba és vesz a következő termékeket. Meg kell a zselatin, elegendő lesz '10 1 \ 3 csésze közönséges szűrt víz, valamint, a legtöbb kis citromsav. Van elég az anyag szó csipet. A legfontosabb összetevő - a porcukorral. Szükség lesz egy nagy összeg. Purchase körülbelül 500 g terméket.

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Mastic saját kezűleg

Készíts egy paszta otthon meg tud felelni a következő technológia. Ehhez először meg kell készítenie zselatin. Kell áztatni vízben, amíg a duzzanat állapotban. Erre a célra, akkor hideg vizet használjon. Áztassuk a zselatint igény körülbelül egy óra, lehet egy kicsit. Miután a zselatin megszerezte a megfelelő formában meg kell olvadni. Ehhez hozzon létre egy vízfürdőbe, és oldjuk meg, majd add hozzá a citromsav. Ezután az így kapott masszát a következő hűvös. Engage porcukorral.

Készíts egy rugalmas maszk

Ahhoz, hogy illessze fordult rugalmas és képlékeny kell tartania néhány finomságok. Meg kell alaposan átszitált porcukorral, és egy kis lyuk a domb, akkor a lyukba védjegy a zselatint, majd költségei nagyon gyorsan keverjük össze a hozzávalókat, és gyúrjuk a tésztát fajta. Akkor kap egy meglehetősen homogén fehér anyag. Ha jól csinálod, ha követi a tanácsot, akkor végül akkor lesz képes megszerezni egy műanyag massza a cukrot.Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Készíts egy rugalmas öntött saját kezűleg

Sok főzőműsorokon mondani, hogyan lehet paszta haza. Receptek mindig más. Javasoljuk, hogy kövesse a recept, nincs nehéz, az egyetlen dolog, akkor lesz szükség - ez a figyelem. Miután megkapta az öntött dobhat be egy réteg. Károsodásának elkerülése érdekében a felületet a masszát kell borított vékony film, és csak ezután kezd roll.

Ez egy nagyszerű dekoráció minden édes ételeket. Használhatja a különböző formákba vágott virágok és állatok. Ön is létrehozhat összetett készítmények cukorból darab, akkor lesz szükség annak bizonyítására, csak a képzelet és unalmas étel azonnal lesz egy komplex fényes összetételét. Hozhat létre egy virág, egy előre vágott a szükséges számú szirmok, levelek és középen. Az írás nem kell teljesen lemerült. Mastic lehetővé teszi, hogy a háromdimenziós összetételét.

Hogyan lehet a jobb öntött

Hogyan, hogy a tészta otthon, akkor már tudja. Azt is meg kell érteni, hogyan hajtsák végre a szerelési anyagok. Ehhez nem kell mást vizet. Csepp víz elég lesz, hogy lezárjuk a részleteket a készítmény. És mi van, ha nem akarja korlátozni a részleteket a fehér ragasztó. Érdemes lehet létrehozni egy fényes színes kompozíció és színes elemekkel. Nincs semmi probléma.

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Mastic kell kinéznie:

A lényeg az, hogy a paszta festhető. Hogyan kell helyesen csinálni, meg fogja tanulni most. Ez elég, hogy természetes színezékek, amelyek szerepelnek a különböző termékeket. Mondjuk, piros lélegzik könnyen beszerezhető répából. Ha kell, barna színű, erre a célra alkalmas a kakaóport.

Ha azt szeretnénk, szokatlan színű, amely nem nyert természetes színezékek, akkor kell használni a sütés festeni a kívánt árnyalatot. Mesterkurzus létrehozása öntött nagyon gyakori manapság. Nem feltétlenül rögzíteni őket, mert mindent, amire szükség megtalálható az interneten. Azt akarom mondani, még néhány szó a szín öntött. Fontos, hogy megértsük a technika szín hozzárendelése figurák. Meg kell majd végrehajtani, nem komplex sorozata intézkedéseket. Ehhez hozzá kell adnunk egy színezéket és elkezdenek gyúrjuk alaposan öntött. Miután ezek a mozgások tömeget kell szerezni a kívánt színt.

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Meg kell kapni a következő elemeket

Ne keményebben dolgozik, és akkor kap a kívánt színt az első próbálkozásra. Gyakran öntött termelnek rozetták. Ez a finom díszítéssel, amely meg tudja adni a sütemény ünnepi hangulatot. Legyen nagyon egyszerű. Le kell vágni egy bizonyos számú buborékok és összeomlás, előre lefektetett, megy át a szélén minden. Szirmok-körök kell szorosan illeszkednek, ragasztás meg kell egyeznie a víz.

Finom tészta cukorral

Cukorpasztás ábrázolja kép sütemények és torták. Ez egy sokoldalú módon díszíteni ételeket, ami nem kerül sokba, de egy igazi ehető remekművek. Mastic különféle. Nagyon népszerű öntött mályvacukor. Ha még nem találkozott hasonló termék, azt sietett biztosítani arról, hogy ez a szokásos mályvacukor cukorka. Az előnye ennek öntött nagyon magas. Érdemes megjegyezni, a sokoldalú termék. Mivel ez elég könnyű dolgozni, és hozzon létre a kívánt textúra.

Hogyan, hogy a tészta otthon - fotó és videó
Mastic cukor sütemények

Függetlenül attól, hogy ez milyen gitt szívesebben dolgozik, akkor elégedett lesz. Ezzel a megoldással lehet elrejteni hibák sütemény, torta ezáltal a kívánt hangulatot és függőleges. Mastic - egy nagyon praktikus ehető anyagot kell használni minden nő díszíteni a finom desszerteket.