Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

Soha ünnepe nem csinál nélkül születésnapi torta. De ez a finom emberek különleges követelmények.

Nem elég, hogy születésnapi torta finom volt. A modern felfogás a dolgok és a legújabb technológia ma diktálja a követelmény, hogy az ilyen attribútuma ünnepi asztal volt a legszebb.Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

Ma már egyre több díszíteni a tortát használt ragasztó. Ő fedezi magát édesség teszi szép és különböző teljesítmény adatokat. Vannak még a nők, akik ebből a tömeges lére összetételét.

Mastic egy tömeges amely különböző cukrok és sűrítőanyagok (például a természetben előforduló és szintetikus). Ez egyszerű, hogy otthon, de lehet vásárolni a boltban.

Home - ez egy lehetőség támogatói természetes termékek. Bolti lopás termékek, gyártó ipar és jellemzi a jelenléte annak összetétele mesterséges komponenseket.

Beszéd közhely az emberi nyelv, a masztix - agyag, amely lehetővé teszi a divat és a dekoráció is ehető.

típusú öntött

A cukrászat területén ad csak kétféle masztix:

Az ilyen típusú különböznek egymástól csak a komplexitás a gyártási és a személyes preferenciák cukrászok. Ez az egyik, hogy a második - ideális készítésére dekoráció.

A tejipari alapú öntött van porcukor, és a sűrített tej. A keverés ilyen komponens lehet elérni a kívánt plaszticitás dolgozó. Súlya könnyű gyártani, hogy kellemes vele dolgozni.

Zselatin massza elkészítése sokkal több. Ez egy meglehetősen hosszadalmas folyamat. Sőt, ne hagyja ki, amikor a zselatin lehűl, de még mindig nem veszíti el rugalmasságát.

Az ilyen típusú öntött megvan a sajátos altípusok:

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval
 • méz;
 • ipari;
 • Marcipán és mások.
 • Előállítása méz opció azon a tényen alapul, hogy a felhasznált alkatrészek hagyományosan, adjunk hozzá mézet. A kapott masszát lehet előállítani belőle a különböző adatok, és nem kell aggódnia, hogy morzsolódik.

  Kevesebb ipari öntött megérteni azt, ami kapható a boltokban. Annak előállítására speciális berendezést igényel, ezért kizárólag azért hoztak létre a termelést.

  Középpontjában a marcipán verzió minden hagyományos összetevőket, de ez készítményt adunk mandula. Adatai ez öntött nem öntenek, hogy megteremtse a feliratot nem szükséges. Fő célja - bevont édességek.

  Attól függően, hogy mi a vége használatát öntött, akkor:

  1. Cukor (és annak ragasztó minőségűek bevont felülete a cikk, használjuk modellezésére egyszerű dekoráció, készítmények formák);
  2. Virág (könnyen kezelhető, ez műanyag, jól gördül, megtartja kiváló alakja, gyorsan szárad - csak akkor kell használni, amikor modellezés ékszerek és virágok);
  3. Modellezés (fő jellemzője - a puha belső és kemény külső, mert a lassú szárítás, lehetővé válik, hogy a különböző formák és így több időt a folyamatot).

  Attól függően, hogy a cél, a ragasztóanyagot van osztva a következő típusok:

  Mass szánt modellezés - a sűrítő, amely jelen van kis mennyiségben. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig fenntartani a viszkozitása. Létrehozásához használt számok és részletek díszítik az édesség.

  Mass tervezték varrott, lapokká hengereljük, majd annak felületét bevonjuk édesség. Mint ilyen, sok súly sűrítő, olyan szűk terméket kell tenni gyorsan.

  Hogyan, hogy a tészta egy tortát otthon

  Művészek között részt készítmény édesipari termékek, fejlett bizonyos receptek ragasztó. Figyeljünk a leggyakoribbak.

  univerzális tejtermékek

  Előállítás univerzális tejsav masztix alapján a következő összetevők alkalmazásával:

  • Élelmiszer színezőanyag szükséges árnyalatokat;
  • 160 gr. tej (száraz);
  • 200 gr. tej (kondenzált);
  • 160 gr. porcukor;
  • 2 órán át. L. citromlé;
  • 1 órán át. L. brandy (nem lehet hozzáadni).

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

  Keverjük össze a hozzávalókat, kivéve a citromlevet, a pálinka és a festékek, jól összegyúrjuk. A masszát összegyúrjuk, hogy az állam amíg ez rugalmas (ha ragadt a keze még hozzá porcukor).

  Ha a tömeg kezd összeomlani, szükség van hozzá egy kevés citromlevet. Ahhoz, hogy a tömeg a világos színű ehhez hozzáadunk néhány csepp festék termékeket.  Cukorral, zselatinnal

  A készítmény a zselatin masztix (cukor), megkövetelik a következő termékeket:

  • 10 gr. zselatin;
  • 60 ml víz;
  • 600 gr. porcukor;
  • 2 órán át. L. citromlé;
  • Ételfesték.

  A zselatint hideg vízben áztatjuk, és várja meg, amíg megduzzad. Ezután a vizet amelybe a duzzadt zselatin, tedd a tüzet.

  Folyamatos keverés közben vár teljes feloldódását a zselatin. Ellenőrizni kell, hogy a víz nem forraljuk fel. Ellenkező esetben a ragasztóanyagot lesz rossz minőségű.

  Ezután, porcukor kell önteni az asztalra, hogy ez az alakja egy hullámvasút, és ez horony. Ebben mélyülése öntsük a zselatin, és kezdjük gyúró tömeget.

  Ha öntött leomlanak, hozzá kell adni a súlya citromlevet. Élelmiszer színezőanyag adunk kívánt esetben.

  Klasszikus származó mályvacukor

  Hogy előkészítse a klasszikus öntött (mályvacukor) van szükség:

  • Porított cukor (a korrigált összegét főzés közben);
  • 200 gr. puha fehérmályva (pillecukor);
  • 10 ml víz;
  • Dye termékek.

  Egy tágas tálba, amely lehet tenni a mikrohullámú, szükséges, hogy mályvacukrot és adjuk hozzá a vizet. Ezután a tálat helyezzük a mikrohullámú 40 másodpercig.

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

  Amikor a marshmallows elolvadt, adjunk a súlya a porított cukor. Gyúrjuk, amíg megszerzi rugalmasságát.

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

  Nem kell túlzásba vinni az összeg porcukorral. Ellenkező esetben a massza lesz durva és rosszul támadható használni. Ebben a szakaszban add élelmiszer színezőanyag, ha szükséges.

  Amikor a massza válik a következetesség és a szín, a tervek szerint ez a folpack, és tedd a fagyasztóba 30 percre. Ezt követően, akkor működik.

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

  csokoládé

  Hogy előkészítse a csokoládé öntött szüksége a következő termékek:

  • 100 gr. étcsokoládé;
  • 50 ml 30% -x krém;
  • 1 evőkanál. l. olajok (krém);
  • 10 ml brandy;
  • 100 gr. fehérmályva minden szín;
  • 125 gr. porcukor.

  A kapacitás elterjedt a csokoládé, darabokra tört, és hozott egy kis tüzet. A tűz nem távolítjuk, amíg a tömítés teljesen kész.

  Amikor a csokoládé teljesen elolvadt, add hozzá a mályvacukor. Folyamatos keverés közben kell várni egy fél mályvacukor feloldjuk. Ezután adjuk hozzá a vaj, tejszín és konyak.

  Az egész masszát folyamatosan keverjük, amíg megszerzi egyenletes sűrű konzisztenciájú. Ezután kivesszük a tűzről, hozzáadjuk a porcukrot, egy kicsit lehűlt, kialakítva egy labdát, majd változni a sütőpapír.

  Massa készen áll a további munkát, vagy tárolásra.

  Tojásfehérjével

  Ahhoz, hogy a pasztát elkészítsük tojásfehérjével, szüksége lesz:

  • 2 evőkanál. l. glükózszirup;
  • Egy font porcukor;
  • 1 tojásfehérje.

  Először keverjük össze a glükóz és tojásfehérjét, majd adjuk hozzá a porcukor és jól összegyúrjuk. Majd megérkezik egy labdát, elterjedt egy zacskóba, és hagyja 2 órán keresztül.

  Ezután gyúrjuk újra. Ha rossz lag tömegek kezében neki, egy kis porcukorral.

  Méz pasztát készítünk ilyen termékek például:

  • 2 evőkanál. l. méz;
  • Egy font porcukor;
  • 2 evőkanál. l. olajok (krém);
  • 10 gr. zselatin;
  • 120 ml vizet.

  Zselatin vizet öntöttünk fél órán, majd teljesen feloldottuk segítségével vízfürdőben. Mézet kevert vajjal és hozzá a zselatin.

  Ez a súly fokozatosan hozzá porcukor. Keverése során az összetevők egy kanállal tömege állandóan zavarja ameddig csak lehetséges.

  Ha lehetetlenné válik, hogy zavarja egy kanállal, paszta összegyúrjuk a kezét, amíg sima és rugalmas.

  A festést öntött és tárolás

  Adj öntött színe lehet:

  1. Gel élelmiszer színezőanyag;
  2. Száraz élelmiszer-színezékek.

  Színezésére a tömeg a gél folt, szükséges, hogy csöpög néhány csepp a kiválasztott szín. Ezután a masszát összegyúrjuk.

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval

  Emlékeztetni kell arra, hogy annak szükségességét, gyúrjuk alaposan és intenzíven. Ha ez nem történik meg, a tömeg megkeményedik, és a festék egyenletesen oszlik el.

  Amikor a festmény száraz tömege a festék, a kívánt találmány szerinti vegyületeket egy konténerbe tesszük, majd hozzáadunk néhány csepp vizet. A kapott masszát adunk a masztix.

  Ugyanakkor, azonnal öntsük a teljes festék nem. Szükséges, hogy csöpög egy csepp különböző helyeken ragasztó. Ezt követően az elegyet.

  Ha azt szeretnénk, hogy egy fekete öntött, hiába keressük ezt a színt ételfesték. Ez egyszerűen nem létezik.

  Annak érdekében, hogy tömeg fekete színű, keverni sárga, kék, piros por színezékek arányban 1: 2: 1. Abban az esetben, ha a fekete és a zöld szín keverés után ezek az árnyalatok, meg kell adni közvetlenül a tömege egy kis piros festék.

  Mastic kell tárolni műanyag csomagolást (használhatja a műanyag zsák) a fagyasztóba. eltartható - nem több, mint három hónap.

  Hogyan farag figurákat és tortát díszítő

  Ha a tömítőanyag jól felkészült, farag figurák belőle nem lesz nehéz. Munka tömeg hasonlít szobrászat agyag. Ha csatlakozni a részek a számok, és annak érdekében, hogy illessze dekoráció, szükséges, nedvesítsük egy kicsit a hely, ahol a ragasztó.

  Ahhoz, hogy a használat figurák adott esetben színezékeket. Lehetnek készült fehér öntött, majd festeni élelmiszer színezék.

  Díszítő torta figurák történik sokkal könnyebb, mint csinálni őket. Elég alapozni bármilyen képet, és kövesse a hely a számok, ahogy ott meghatározott.

  Hogyan, hogy a tészta otthon receptek videóval
  Krém sűrített tej és a vaj, hogy a torta lágyabb és puhább. Ez a sütemény nagyon kellemes krémes íze és finom.

  Olvassa el, hogyan, hogy a legkényesebb fehérje torta díszítő és milyen érdekes lehet díszíteni a tortát.

  Tejföl és túró krém piskóta nem csak finom, hanem hasznos. Ez a krém is lehet használni, mint egy édes serpenyőben. Recept itt.

  Tippek és titkok

  Ha a beltéri páratartalom magas, a torta a masztix, amely figyelembe a hűtőszekrényből, nedvesség keletkezhetnek. A legjobb az egészben ez a torta azonnal tálaljuk. Ha ez nem lehetséges, a torta felülete lehet nedves ronggyal, amely eltávolítja a nedvességet.

  Előkészítése során öntött nehéz lehet kitekerni. Ennek megakadályozására lehet enyhén melegíteni a mikrohullámú sütőben.

  Főtt masztix számadatok szárítás után tároljuk egy dobozban, amely legyen száraz és lezárjuk.

  Mastic bevonat nem visszük fel a nedves felületre, mivel a tömeg képes feloldani.

  Porított cukor, amelyet alkalmazunk a készítmény a masszát kell finoman izmolotoy. Ez megszünteti a résen, amikor gördülő ki a tésztát.