Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód

Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód
Pat ing, hosszú ujjú - elég egyszerű, de nem azoknak, akik korábban soha nem nem. Sok fiatal házas lányok ezzel, vannak nehézségek. Továbbá, egy ilyen probléma lehet szembe, és egyetlen ember, például, ha neki kell nézni tekintélyes minden helyzetben. Hosszú ujjú ing pet sokkal nehezebb, mint a rövid, mert a vasalás ezeket a komponenseket okozza a legnagyobb nehézséget. Hogy azok tökéletesen sima, akkor be kell tartaniuk bizonyos szabályokat. Megszokható, mint munkát fog végezni, nem több, mint 5 perc.Hogyan, hogy a vas férfi ing

Könnyíti meg a munkát, akkor meg kell felelnie a következő szabályok vonatkoznak:

 • Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód
  Tehát, hogy nem gyűrődések vagy ráncok, ingek kell szárítani ebben kibővített formában a vállán.
 • Ez a ruhadarab van szüksége vasalás nedves. Ebből a célból, hogy megnedvesítjük porlasztó, vagy nem hagyja kiszáradni a végéig. Ha az első lehetőség, az ing kerül egy műanyag zacskóba, segít egyenletes nedvesítés.
 • Ha a termék sötét anyag, az ing kell vasalni a hátoldalon. Ellenkező esetben az anyag lesz, hogy világítsanak, vagy elhalványul. Ezt a szabályt kell követni abban az esetben, a termék varrt csillogó anyagok.
 • Minden típusú szövet igényel egy bizonyos módja a vasalást. A túlhevített vas könnyen égnek vagy singe ing. Ha a vasat, amíg meleg túl gyenge, akkor a ráncok és gyűrődések kivasaltatni nagyon nehéz. Ezen túlmenően, nem minden anyag képes hidratálják és intézkedjen azok gőzzel.
 • Vasalási ingek kell kezdeni a kis részletek, mint a mandzsetta és gallér, és fokozatosan a nagyobb részek - ujjak, polcok, vissza. Ragaszkodnak ebben a sorrendben, nincs félelem, hogy a részleteket vasalt pomnutsya újra és újra meg kell ismételni az összes munkát.

Hogyan készüljünk fel a folyamat vasalást ingek

Hogyan, hogy a vas férfi ing? Először is, meg kell készítenie minden szükséges. ne zavarják a folyamatban. Ehhez szükséges:

 • Vas. Jobb, ha lesz egy tapadásmentes bevonattal, spray és a funkció lebontását.
 • Vasalódeszka - nagy és kicsi. Utolsó szükség vasalásra ujjú. Ez nem lehet használni, de jelenléte nagyban leegyszerűsíti a vasalást. Ujj ebben az esetben sokkal könnyebb lesz, hogy összehangolják és nem alakult „nyilak”.
 • Víz spray. Sokkal jobb, hogy tartsa kéznél, hogy nem fut a forró vas az egész lakást.
 • Törülközőt. Meg kell feltétlenül világos vagy fehér, vagy esetleg véletlenül festeni a dolgokat. A legjobb az egészben, ha a törölköző pamut. Ez kerül a táblán, mint a szubsztrát. Keresztül ez is a vasalást, ruhák, amelyek nem jelennek meg a víz foltok vagy ő nem vesztette színű. Ha van egy kis vasalódeszkát, a törülközőt használunk helyette, amivel azt a hüvelybe.

Helyes vasalás mód

Optimális eredmények elérése érdekében figyelembe kell venni a hőmérséklet és a páratartalom szintjét, hogy alkalmas lenne egy adott típusú szövet. Ha a készítmény nem lehet meghatározni a szövet, majd kezdődik simogatta a legalacsonyabb hőmérsékleten. • Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód
  Pat poliészter, a hőmérséklet legyen 110 fok. Nem javasoljuk olyan anyag, amelynek számos Gőzvasalódeszkák. Ez a paraméter minimális.
 • Zhatye ingek vasalt és 110 fok, nem gőz felhasználásával, vagy a szövet razravnyatsya.
 • A viszkóz igényel hőmérséklet 120 fok, és mozog elég toleráns gőzkezelés. A sprinkler öntözés nem javasolt, mert csúnya foltok maradnak a vízben.
 • A pamut szükséges hevítési hőmérséklete 150 fok, és nagy mennyiségű gőzt.
 • Póló pamut len ​​lehet vasalni a 170-180 fokos a kötelező gőz jelenlétében.
 • Len a legnehezebb anyag. Zökkenőmentessé a minőség, amire szükség van egy csomó a gőz, és a maximális fűtési hőmérséklet 210-230 fok. némi erőfeszítést kell alkalmaznia egyengetése a redők.
 • Vasalni férfi ing készült selyem, bizonyos szabályokat be kell tartani. Ez szükségszerűen száraz és nedvesítsük meg nem ajánlott, különben nem marad a szövet csúnya foltokat. Vasalt ing kell egyeznie minimális fűtés a vas. Párok nem lehet használni, mert egy ilyen szövet és anélkül, egy jól simított. Ebben az esetben előfordulhat, hogy továbbra is a fényes csík. Vasalási termék csak a rossz oldalon.

Miután mindent előkészítettek, a vasaláshoz férfi ing, hosszú ujjú.

Hogyan vas a gallér és mandzsetta

Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód
Nyakörv - ez egy kis részlet ing. így kezdődik simogatta először. Ez történik a rossz oldalon, mozog a vas és a szélek felé a központ. Ebből a sarkokat nem megmunkált redők. Miután ez a póló megfordult, és azonos műveleteket hajtják végre. Ez ne legyen túl kemény proutyuzhivat gallér fold, különben ez lesz szabálytalan alakú, és úgy néz ki, nagyon csúnya. Helyes ez a hiba nagyon nehéz, szinte lehetetlen.

Ezután lépjen a bilincset. Utyuzhat számukra, valamint a gallér, kigombolt előtte, és megigazította a táblára, hogy nem kap „nyilak”. Ha dupla mandzsetta, úgy bontakozik ki, és a vas, a kibővített formában. Ezt követően, a mandzsetta van hajtva, és vasalt a fold.

Hogyan vas ujjú

Elindulna a legproblematikusabb része a férfi ingét. Ahhoz, hogy megfelelően vasalt hosszú ujjú, meg kell egyenesbe az egész fórumon. Ehhez meg kell félbehajtva, összpontosítva varrás. Vasalás kezdődik a váll mandzsetta. Túl közel a szélén a vas ellátási nemkívánatos, vagy kialakítható „nyilak”. Miután a hüvelyt vasalt, ez úgy van elforgatva, hogy a varrat bizonyult a közepén az alsó. Ezután kezdődik a stroke a többit. Hasonlóképpen az összes megismételjük a második hüvely.

Az egyszerűség kedvéért, akkor egy kis vasalódeszka. Használják annak hiányában összehajtott törülközőt.

Hogyan vas polc és vissza

Hogyan, hogy a vas férfi ing, hosszú ujjú előkészítési folyamat, különösen mód
Vas polcok kezdődik a párt ingek, amelyen vannak gombok. Először vas terület körülöttük. Vasalási felett gombok minden esetben lehetetlen, mert ott maradhat csúnya jelek. Ezután kezd mozogni a vas váll tetejétől az aljáig. A parancsok ismételt másik polcon. Pocket kell vasalni az ellenkező irányba - alulról felfelé. Ezzel elkerülhető a kialakulását redők.

Végül marad a legtöbb térfogati része a férfi póló - vissza. A stroke ez nagyon egyszerű. Erre ing szét a fedélzeten, és kiegyenesedik, hogy nincsenek gyűrődések. Ezt kell tenni oly módon, hogy az egyik karja közel volt a hosszú él a vasalódeszka. Vas mozgatjuk fentről lefelé. Kezdje simogatta a vállát, mozgó a szélét. Amint az egyik felét a hátsó vasalt, hogy egy ing, hogy egy másik hüvely közel volt a hosszú él a fórumon. Ha a közepén a bal neproglazhennoe helyen meg kell vasalni a végén.

Tehát ing teljesen proglazhena. Továbbra is csak a gondosan vizsgálja meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes vasalt. Ha ilyen hibákat találnak, akkor a munkát tökéletesen. Észlelése esetén a ráncok, szükséges, hogy a vas ezen a helyen ismét eltávolítani őket.

következtetés

Így, miután egyszerű szabályok és tanácsok, akkor könnyen megtanulják, hogyan kell vasalni a férfi ing, hosszú ujjú. Tökéletesen vasalt ing lehetővé teszi az ember, hogy vizsgálja meg elegáns és tekintélyes. Töltött kézi vasalás ingek hamarosan lesz csak néhány perc, ami a legfontosabb - gondozás és a türelem.