Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek

Szeretnéd az első alkalom, hogy ölelni, de nem tudja hogyan? Vagy lehet, hogy a hosszú együtt, de nem értette, hogyan határozza meg a pillanatot, amikor van egy float aranyos ölelés? Próbáld meg kitalálni, hogyan ölelni a lányt, akivel elkezd egy kapcsolat, folyamatban lévő vagy még csak a barátság.

Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippekKiválasztani a megfelelő pillanatban

Az első és legfontosabb szabály a jó ölelés - Válogatás a megfelelő pillanatban. Sok fiatal számára nagyon nehéz meghatározni, hogy mikor a lány készen áll rá. És gyakran van egy probléma: a srác átkarolta a derekát, nő, és ő nevezte, és elszaladt.

Milyen idő lehet nevezni helyes:

  • Amikor először találkoztunk. Ez ölelés kell értelmezni, mint „Örülök, hogy látlak” vagy „Hiányzol annyira.” De ez nem szükséges, hogy sovány teljes súlyát a törékeny lány, csak óvatosan megölelte elég baráti gesztusként.
  • Érzelmi pillanatban. Lány, panaszkodik valami, vagy fordítva megosztott örömteli esemény - ideje, hogy átfogja. És ne feledd újra, hogy a lány -, nem egy ember, és a taps a hátsó minden erejével, kiabálva: „Hurrá, jól sikerült” - nem egy jó ötlet.
  • Viszontlátásra. Ismét egy szép gesztus, mondván, hogy hiányozni fog a társa.
    Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek

Hogyan kell értenünk, hogy a lány akar ölelni?

Ha meg akarjuk érteni, hogyan éljenek a lány, meg kell megvalósítani a legfontosabb dolog - a testbeszéd. Fontos, hogy utolérjék a non-verbális (vagyis nem azok, akik azt mondják, szó) utaló jelek, hogy a lány álmodtam, hogy megnyomta magához. A fenti karakterekből kapcsolódik alatt, de ne feledjük, hogy ez csak egy sztereotip, és minden lány - egyéniség:  1. A lány néz rád, mosolyog és néz a szemébe.
  2. Tekerd fel a haj ujjára, megérintette a haját, mintha rajz a figyelmet.
  3. Ha ülnek össze, hogy megpróbálja csökkenteni a távolságot, és a lába és a csípő felé.
  4. Ami magát a hívás során. Lehet finoman érintse a vállon vagy simogatni, ha viccel.
  5. Csökkenti a távolság révén kérelmek alapján értékeli, hogy parfümöt vagy gyöngyök.

Honnan tudod, hogy ő nem akarja, hogy megölelte?

A sikeres megértéséhez, hogyan kell ölelni a lányt, akkor is érteni, amikor nem áll készen, hogy átölel. És ha a konkrét esetben a hosszú távú kapcsolat akkor már érti a hangulat a lány, majd új barátokat nehéz lehet.

Ő elfordul, és nem néz a szemedbe? Egy lépés vissza, ha csökkenteni kell a távolságot? Ő összeszorított ajkát, és ő nevet a vicceket? Figyelmeztető jelek, de nem jelenti azt, hogy csúnya lány. Talán azt hiszi, hogy a férfi és a nő ölelés csak hosszú ismeretség, és egyszerűen nincs itt az ideje.

Nő kénytelen ölelés lehetetlen, nem csak rossz, de lehet teljesen elpusztítani a kapcsolat közted.

Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek

Tippek ölelést

Mi teljes cikket néhány tipp, hogyan kell ölelni a lányt:

Sok lány nem tetszik, hogy átölel. Érdemes kideríteni, ha ő gyengéd, de nem reagál egy ölelés.

Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek

Hogyan, hogy átfogja a lány útmutató és tippek