Hogyan, hogy az eredeti javaslatot a lányt feleségül

Hogyan, hogy az eredeti javaslatot a lányt feleségül

Mit jelent az eredeti javaslat?

Minden személy fogalmát az eredetiség - saját. Mert valaki repül egy hőlégballon - ez a magasság az eredetiség és a szingularitás, és nincs semmi baj.De mi az ügynökség lehetőség tekinthető a leginkább banális és unalmas. Senki sem emlékszik, hogy miért történt, de az a tény is. És meg kell értenünk, és ne feledje, egy egyszerű igazságot:

a „eredetiség” annak minden ember!

Ha beszélünk a hagyományos és a hagyományos fogalma „eredeti házassági ajánlatát” - jut eszembe, több lehetőség.

1. vacsora a tetőn;

2. Helikopter és felirata a „Marry me”;

3. Este szokatlan étteremben lehet a tetőtéri étteremben;

4. Javaslat a moziban, a fényképezés és videó mutatja, hogy az ülés előtt;

Hogyan, hogy az eredeti javaslat feleségül a lányt? A lehetőségeket!

A mi ügynökség, az „eredeti” tartják a javaslatot, hogy a könnyek sablonok, senki nem tett a valóságban, vagy ez csak néhány alkalommal valósult meg.

Például már régóta szerettünk volna bevezetni az elképzelést, amely fogant, és forgatták a filmet „Step Up 4” jelenet a múzeumban. Írja be a kereső, és nézd meg, hogy még nem láttam.

Ez az a pillanat, amikor az emberek álcázott festmények életre, és elkezd egy hihetetlen teljesítmény. Ez egy nagyon összetett fogalom, és szükség van egy nagyon nagy költségvetés végrehajtására az életben.

De nagyon ihletett meg, és tett egy analógia. Kínálatunkban, ami történt az egyik a kreatív terek Moszkva, séta egy interaktív kiállítás, az emberek először látni, hogy újjáéledt több szobor, majd az összes képernyőn a teremben kezdődött egy film, amelyben egy fiatalember bevallotta szerelmes, és javaslatot tett az ő szeretett.Ez az, amit jogosan úgy az eredeti javaslatot. Pontosan mit csak néhány, és általában egyedül vagyunk a világon.

De az eredeti nem jelenti azt, drága. Biztosak vagyunk benne, 100% -os. Végtére is, még egy banális ötlet egy javaslatot a moziban, ami nem teszi csak lusta, akkor lehet megvalósítani egy szokatlan és eredeti.

Hozzátéve, egy kis interaktivitás és eltávolítása minőségű, szokatlan film, akkor lehet elérni lenyűgöző hatást.

Egy egyszerű példa: Az egyik javaslat megmutattuk a film stílusában stop motion moziban. Végén a videó, hősünk indít egy ejtőernyővel a jobb sarokban, és 5 másodperc múlva megjelenik ugyanabban a kanyarban, de a valóságban, és unfastening igazi ejtőernyő, elküldte az ő kedvenc ajánlatot tenni.

A videó, elővett egy csillag az égen, hogy rögzítse a helyére kavicsok a pereme a gyűrű. És mint tudjuk, a repülő csillag, a leggyorsabb módja annak, hogy megy le - ez egy ejtőernyő. ;)

De nem minden javaslat, hogy figyelembe vesszük az eredeti tűnhet eredeti Önnek. Ez normális. Sőt, ennek így kell lennie.

Például, van egy nagyon népszerű ötlet, kódnevén „Nyuszi és az édesség.” Nagyon olcsó és könnyű megszervezni.

A fiatal férfi hívja a találkozó a kedvenc egy zsúfolt helyen. Például mellett a bevásárlóközpont. A ír SMS késett, és kérte, hogy várjon néhány percet, mielőtt a találkozón.

Megvárja, és úgy látja, előtte a bevásárlóközpont működik promotortől nyúl öltöny, ő osztja el labdákat, édességet, szórólapok minden járókelőket.

Alkalmas a lány, azzal a szándékkal, hogy neki az utolsó megmaradt darab cukorkát, de kitartanak, eldobja. Persze, senki nem fog egy darab cukorkát, amit a földön fekszik, így a nyúl fut a hátára szobában vagy az asszisztens, és hozza nem édes egy, és az egész dobozt.

Amikor megnyílik, és megnyílik a 100% (az összes részletet dolgoztunk sokáig). Meglátja bélelt édesség szó „Marry me”, és abban a pillanatban a nyulat vesz le a fejét, és van a fiatalok, akik „állítólag” késő egy találkozót.

Valaki azt mondja, hogy az ötlet egy szuper eredeti, egy marad közömbös.

Hogyan reagálnak rá rajtad múlik. Talán azért, mert azt szeretnénk, hogy tegyen ajánlatot?


Összefoglalva: 1. Nincs pontos válasz arra a kérdésre: hogyan, hogy az eredeti javaslat feleségül a lányt? Mit jelent az eredeti ajánlat mindenki maga dönti el. 2. Az eredeti házassági javaslatot lehet tenni olcsón, legfőképpen válassza ki a megfelelő forgatókönyv. 3. Ha azt szeretnénk, hogy az eredeti ajánlat csak hívjon minket, és beszélni. Mi ad el szabad szkriptek az eredeti javaslatok.

Ezért mi vár rád. Hagyd, hogy a házasság javaslat lesz az eredeti, csak a kedvenc!

Hogyan, hogy az eredeti javaslatot a lányt feleségül