Hogyan, hogy az internet az országban - megerősítése 3g modem

Mint írtam egy cikket a keresés és kiválasztás a falu házainak - az internet egyik legfontosabb szolgáltatás szükséges a családom és én egy normális létezés. Például, a televízió vagy rádió is teljesen hiányzik, de az internet legyen kötelező! Azonnal felmerül a kérdés: „Hogyan, hogy az internet a faluban?” - én magam találtam egy működő megoldás!Miért a falu az interneten?

Miért olyan fontos, hogy a modern ember a faluban az interneten. Tudok beszélni magamnak.

Második. Internet - tárháza hasznos információkat! Ez persze nyilvánvaló pont, de fogok összpontosítani, hogy tovább. Az a tény, hogy mi, a nép és számos városi és a vidéki élet a gazdaságban ismeretlen! A legjobb módja annak, hogy megtanulják, - tanulni mások tapasztalataiból, és ez úgy lehetséges, személyenként és olvasás, mint speciális fórumok vagy blogok tapasztalt kollégák. Könyvek, természetesen szintén fontos információforrás, de találni egy jó könyvet az első helyen nehéz, másrészt drága (ellopott, e-könyvek, nem veszi figyelembe). Internet elengedhetetlen a gyermekek oktatását!

Mi az internet az országban? Milyen lehetőségek vannak az interneten a községben?

Természetesen minden attól függ erősen a területen! Ilyen Internet Options a faluban, amely költöztünk a képesség, hogy csatlakozni az internethez 4 mobilszolgáltató, valamint egy vezetékes ADSL internet származó Rostelecom. Utolsó bár kimerítette a lehetőségeit - nincs szabad port a szolgáltató oldalán. Csak beszélünk a korai megtartása száloptikás vonal ugyanazon Rostelecom. Amikor ez történik, nem ismert, de reméljük! Ebben az esetben, azt nem mondanám, hogy van néhány „cool” falu a legközelebbi város, 30km Talitsy. És egy nagy város Tyumen 100, de ez egy másik területen.

Hogyan, hogy az internet az országban - megerősítése 3g modem


Ha nem sejtes vagy vezetékes internet a faluban nem tekinthető, akkor az egyetlen lehetőség a műholdas internet. De ez nagyon-nagyon költséges megoldás. Egy többé-kevésbé kényelmes internet kapcsolat műholdon keresztül lesz havi fizetés tízezer rubelt. Ezért nem veszi figyelembe a lehetőségeket a távoli falvak nélkül internet-kapcsolat áll rendelkezésre.

Hogyan erősíthető meg a 3G internet? Hogyan erősíthető EDGE 3G?

A házunk, az egyetlen elérhető lehetőség kiderült, hogy a mobil internet. Még ha mi választottuk a házat megnéztem a hozzáférés szintjét a házban, és a helyszínen két különböző szereplők (MTS, Megafon). A két különböző jelszintek látható különböző helyeken, de leginkább él. Megnéztem egy tabletta - az oldal megnyílt, hogy abban az időben nem volt elég. A jövőben a tervek szerint javítja a jelet egy külső antennát.

Ma már sok lehetőség külső antenna, de használható bármilyen 3G \ 4G modem alkalmas antenna egy speciális modem objektumról. Ez a blokk kerül normál USB modem. Egység csatlakozik az antenna koaxiális kábel, és továbbítja a jelet az antenna a modem útján két lemez a házon belül.

Hogyan, hogy az internet az országban - megerősítése 3g modem

Ez a készlet megtalálható online áruházak vagy speciális árusító üzletek antennák (műhold, stb.) Szerencsém volt - a Talitsa ebben a boltban volt, és ők kapható készlet Remo Csatlakozás utcában, amit vásárolt.

Hogyan, hogy az internet az országban - megerősítése 3g modem

Segítségével ezt az egyszerű módszert én felmászott egész házat, és megállapította, a tető alatt egy pontot egészen biztos 3G vétel nélkül is az antenna nyereség. Speedtest mutató 2-3 Mbps, ami számomra a célom az volt több, mint elég! Ezután minden egyszerű. Ezen a helyen én lógott az antennát, és elküldte azt körül az oldalán a bázisállomás.

Hogyan, hogy az internet az országban - megerősítése 3g modem

By the way, ha az irányt a bázisállomás, akkor nem előre nézni, vagy nem tanult, tud-e csatlakozni a modemhez síkantennaegység a számítógéphez, és fut a programa 3G modemet a szolgáltató nézni a jelerősséget.

További érdekes bejegyzéseket

Értékeld ezt a cikket