Hogyan, hogy javasoljon egy lány társkereső - női tanácsok

Mindig azt hittem, hogy a kapcsolat a büntetés randevúzz egy srác. Ezután mindkét partner észre, hogy ők egy pár, és ez megkönnyíti az életüket. Például: a múltban, amikor én egy rajongó, és éreztem, neki nem több, mint a szimpátia, megengedtem magamnak tölteni jó ideje többiek. Amikor ez kiderült, az én rajongó, én mindig azt mondta nekem, hogy ő nem kínál, hogy megfeleljen, és ez azt jelenti, hogy nem vagyok a barátnője, és én is flörtölni másokkal. Mint látható, a helyzetet, amelyben nincs világosság, minden érezhesse, ahogy akar. Aztán, mivel e félreértés problémák. Bár az életemben is sor került a kapcsolatok, amelyek rögzítve a saját, anélkül, hogy javaslatokat és problémákat félreértés.Hogyan javasolni, hogy megfeleljen?

Általában fiúk hez, hogy megfeleljen a lányok, amit már ismernek, és akivel meg kellett tölteni egy kis időt (én mindig is így volt, talán a másik valahogy nem annyira). Ebben az esetben ez könnyen belátható, hogy a lány úgy érzi. Emlékeztetni kell arra, hogy kövesse, vagy viselkedése után az első 2-3 hét óra. Ha partnere szereti a lány, továbbra is kommunikálni vele, és sétálni. Ha ez idő alatt a szimpátia a lány nem jelenik meg, vagy éppen ellenkezőleg, hogy elvesztette még az egyik, hogy lenne elmozdulni, és ne találkozás. Ami engem illet, a többi lehetőség nem lehet - nehéz időt tölteni azzal, aki még csak nem is tetszik.

Az én tapasztalatom, miután egy sikeres 5-7 Goodbye lány vár javaslatokat a srác. Ezért nem számít, milyen a mondat is, amíg tartott. Akkor használja ezt a helyzetet, hogy a kezed, és tegye az alábbiak egyikét 2 javaslatok:

1. Egyszerű. Egyszerűen mondd a lány, hogy tetszik, és szeretne találkozni vele. Ha lehetséges, adja meg mit szeretne róla. A hatás természetesen egy ilyen javaslat gyenge. Ő lesz örülök, hogy végül úgy döntött, hogy ezt a lépést, de ezek az érzelmek gyorsan törlik a memóriáját.2. Gondolkozz. Ebben az esetben, akkor készen áll ajánlatot tenni: virágot venni, rendeljen egy asztalt egy étteremben, öltöztetős, stb Elég, ha nem lenne váratlan, így is nagyon szép. A javaslat akkor meg fogja erősíteni a jövőbeni kapcsolatokat: a lány azt gondolja, hogy ez sokat jelent neked, és minden egyes alkalommal elmondja ezt a történetet, hogy a barátai, akkor átélni az érzelmeket. Így, akkor sokáig marad az emlékezetében.

Hogyan, hogy javasoljon egy lány társkereső - női tanácsok

Ha beszélünk a kapcsolatépítés magukat, először el kell döntenie, hogy mi fontos, és mit keres. Volt egy eset, amikor egy erős ember rokonszenvvel, de ugyanakkor változatos nézetek kapcsolatokat. Úgy gondolom, hogy kapcsolatokat kell építeni, mint egy ház, azt akarják, hogy kiad egy csomó időt együtt tanulmányoztuk egymást, más szóval, hogy fejlesszük kapcsolatok. Számára idején a képzés és az oktatás sokkal fontosabb. Azt mondta, hogy nekem is csak ezek után tevékenységét - csak a hétvégén. Persze, én tiszteletben a személyes tér és a hangsúly, hanem azt hitte, hogy túl kicsi, hogy heti 1-2 alkalommal. Nem akartam, hogy úgy érzi, az igazi feleség meglehetősen szokatlan számomra ember. Ennek eredményeként, mentünk - érzékeink nem annyira erős. És nem találunk kiutat ebből a helyzetből.

1. Szeretnél egy erős kapcsolatot. Ha azt szeretnénk, hogy prostroen igazi kapcsolat, az elején (első 3-4 hónap), ha kell, a lány legalább heti 5 napon át. Ezúttal elég lesz, hogy megismerjék egymást, fejleszteni az érzéseiket, és megnyerni a bizalmát.

2. Ön egy elfoglalt ember, de szeretné, hogy építsenek egy kapcsolatot. Nem azonnal mondani a lány, hogy nem tudja fizetni sok figyelmet. Azt is mondja, hogy tetszik, és annak ellenére, hogy az idő rövidsége, szeretnék építeni egy kapcsolatot vele. Ha úgy érzi, valami az Ön számára, akkor, több vagyok, mint arról, egyetértek.

Persze, nem minden nő akar látni minden nap. Sok nő, akik értékelik a szabadságot is több, mint a fiúk. Mintegy nézeteiket az ilyen dolgokat kell beszélni az első. Akkor könnyebb lesz megérteni egymást, és megoldást találni, amely egyaránt alkalmas.