Hogyan, hogy ne legyen erős - a pszichológia kapcsolatok

Hogyan lehet megállítani, hogy egy erős

Erősségünk, a gyengeség, a gyengeség határtalan
W. Shakespeare

Men fokozatosan gyenge és tehetetlen, ennek eredményeként a nők kénytelenek vállalni a felelősséget, és fontos szerepet játszanak a kapcsolatot. Ez már annyira feltűnő, de ugyanakkorA lányok még mindig nem tudja eldönteni, maguk mit kell csinálni vele, boldog vagy ideges. Egyrészt van a szabadság és a lehetőséget erre, amennyit csak akar, de a másik viszont, minden felelősség a törékeny női váll. Mégis, hogy egy erős nő nem mindig könnyű. Hogyan szűnik meg erős, és tartsa a kapcsolatot?

Hogyan, hogy ne legyen erős - a pszichológia kapcsolatok
Keresünk elnézés. Észrevetted a tömegközlekedési ülések egyre elfoglalt emberek. Ők ne habozzon kerül sor, amelynek célja a nők és gyermekek, és miután nézett érdeklődéssel és néha megvitatása mellett álló fáradt nők. Amikor általános udvariasság és tisztelet a nő kiment a divatból? Az összes akció „védi a gyengébb nem - ad helyet” vége? Természetesen a férfiak ezen egy válasz akarták egyenlőség - kapnak. A kapcsolatokban ugyanazt a megközelítést. A rossz hangulat oka, hogy nincs mit viselnek, nem csak, mint te most kereső elég, és amit tehetünk, hogy frissítse a szekrény. És úgy tűnik, hogy minden rendben, még logikus. Íme néhány nem nő logika.

Minden normális nő nem botrányt csinál a közlekedési és megkövetelik, hogy adott módon. Nem valószínű, hogy ez meg fog változni a hozzáállás a férfiak a gyengébb nem vagy tanítani az általános iskolát. De a nő mutat gyengeséget más, kérdezz. Bizonyos, hogy ez túl megalázó, és valaki büszkeség zavarja. De ez inkább a belső problémákat, hogy akadályozza meg a nappali teljes életet élni. Mert melletted egy ember, és aligha lesz képes megtagadni akkor szimpátia, ha elmesélem, és mondd el, hogy szüksége van rá.Nem akarjuk, hogy a döntéseket. A nők szeretnék, hogy van egy jó pihenést, és az emberek próbálnak pénzt keresni a többit. Független nők nem megszállottja ez a kérdés, képesek biztosítani a nyaralás a Maldív-szigeteken, illetve a Karib-térségben, vagy bárhol máshol, ahol akarnak. És a hétköznapi nőknek, hogy ezt a kérdést az ember úgy dönt, hogy pihenni. És nem az a tény, hogy kapsz egy utazás Párizsba, akkor lehet tölteni az egész nyarat a falu rokonaival. Gyere ki játszani a szerepét a gyenge és védtelen létrehozása több, mint a saját kárára. Kiderült, hogy azok kívánságait kellett tenni a saját, saját időt és energiát? És ez alkalommal nem kellett volna azt remélte, hogy a csodák mindig megtörténhet?

Gyenge, de okos nő talál egy erős és megbízható ember, aki mindig megoldani minden problémát, vagy találni egy tisztességes alternatíva, amely nem fog csalódást okozni a nőt. Képes megvigasztalni, ölelni és ígéretet, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy boldog. Vannak nők, akik csak csináld

Hogyan, hogy ne legyen erős - a pszichológia kapcsolatok
hogy ülni és várni, hogy valaki úgy dönt, valamennyi számára. De ha egy erős nő, és sokat tehetnek, hogy megoldja, néha engedd meg magadnak, hogy pihenjen, és támaszkodhat az ember segítségére.

Legyen képes megállítani az időt. Bármilyen eredmények, sikerek és eredmények, a növekedés a karrier létrán, a csodáló pillantásokat emberek - mindez megfeszíti fordul a fejét, de a végén teherré válik. Nem lehet megállítani, mert nem tudja, hol a célvonalon. És a férfiak nagyobb valószínűséggel csodálni messziről. Egy erős nő nem engedheti meg magának, hogy gyenge, vagy valami, hogy feladja az ember. Gondolatok vesztes nem elfogadható. Ez néha kiegyenesedik magát, és emlékeztetnek, hogy a nők a gyengébb nem.

A nők, akik nem folytatja a szerencse, hogy több időt magadnak, az idő a pihenésre és az időt a szeretett férfival. Gyenge nő nem méri egy férfi egy „méltó, nem érdemes.” Tehát mi, nem tud versenyezni valaki, de ez érdekes, szórakoztató és legfőképpen megbízható. És az asszony nem lehet mindenben tökéletes. Sokkal jobb, hogy légy önmagad, akkor sokkal kellemesebb.

Nem számít, milyen szerepet választhat a kapcsolatot, és ha teheti, hogy a végén. Minden párban a szabályok egy kapcsolatban. A világ természetes és logikus, és így a kapcsolat, ahol egy erős ember, és egy gyenge nő sokkal tartósabb és megbízhatóbb. Egy nő lehet erős és magabiztos, de ugyanakkor, hogy engedje át magát a gyenge mellett a kedvenc.