Hogyan, hogy - rehydron - gyerek

Nézzük Regidron „csecsemők és gyermekek, legfeljebb 12 hónapos, 1 teáskanál enyhe hasmenés 6 órán belül, a közben eltelt 10 perc. A teljes hatóanyag-mennyiség alapján számított gyermek testsúlya. Éjjel, használjon 40-50 ml per kg súlyú baba. Amikor hasmenés közepes súlyosságú használat „Regidron” egy napi összege 80-100 ml per kg testsúly, egyszeri dózis emelés 2 teáskanál. Tartsa ezt a napi adagot, amíg a teljes megszüntetését hasmenés, de nem több, mint négy napig.Ha a hasmenés kíséri hányinger és hányás, írja be a „Regidron” csövön keresztül. Ez az alkalmazás módja végezzük orvosi felügyelet mellett. Miután minden egyes tartó hányás további típusú hatóanyag mennyiségben, 10 ml per kg testsúly. Étkezés baba, vagy szoptat, ne szakítsa meg. Csecsemőjét a szokásos módon azonnal rehidráció.

Ha a gyermek nem volt görcsök vagy egyéb tünetek megsértése víz-elektrolit anyagcsere társított túlmelegedést és a kiszáradás, például szomjúság, polyuria, neki gyógyszert frakcionált részeit 100-150 ml fél óra. Összesen hoz 500 ml minimum. Ezután ismételjük meg a rend minden 40 percben, hogy megszüntesse a tünetek a túlmelegedés és az elektrolit hiányt.

Emelt termikus és fizikai aktivitás megelőzésére megsértése víz-elektrolit anyagcsere kezdődik, hogy a gyermek „Regidron” kis kortyokban befejezéséhez kioltás szomjúság.

A kezelés „rehydron” szem előtt tartani, hogy a helyreállítás a víz és elektrolit ballansa ezt a gyógyszert végzik csak abban az esetben, hogy a gyermek testtömeg hiány, kapcsolódó folyadékveszteség, nem haladja meg a 9% -ot. Más esetekben, rehidratáló kezdődik a gyógyszerek, intravénás alkalmazása, „Regidron” használják eltávolítása után az akut fogyás fenntartó terápia.A biológusok már régóta kiszámították, hogy az emberi test 70% -a víz. Víz kitölti a vitalitás minden cellában. Ez különösen érzékeny csökken a folyadék mennyisége az agyban, ezért fontos, hogy a kiszáradás megelőzése. Általában ahhoz, hogy igyon naponta legalább két liter tiszta vizet, de szélsőséges esetekben szükséges, hogy egy speciális gyógyszer „Regidron”. Ez segít helyreállítani vízháztartását és a sav-bázis egyensúly a szervezet. „Regidron” előírták járó betegségek hányás és hasmenés: akut bélrendszeri fertőzések és rotavírus, mérgezés, valamint izzadás során a hőstressz.

Hogyan, hogy - rehydron - gyerek

Ha az orvos által kijelölt Ön vagy szerettei Regidron”, elkezdi, hogy a lehető leghamarabb. A gyógyszer kapható minden gyógyszertárban megfizethető áron. Adott esetben megvásárol egy teljes csomagot, vesz egy zacskó kezdeni 1-2. Ez az összeg elegendő lesz oldatot készítünk a következő órában. A döntés az alkalmazás időtartamát a „Regidron és” vegye fel orvosát.

Forraljuk 1 liter vízben. Ha a csapvíz, próbálja szűrni. Cool folyadék 35-40oS hőmérséklet vsypte a víz Egy tasak tartalmát „Regidron egy”. Keverjük, amíg teljes oldódás a hatóanyag, majd lehűlni az alsó polcon a hűtőszekrényben 10-15 percig.

Szakértők azt javasolják, mérjük meg a beteget, hogy megbecsüljük a kiszáradás. Az első 6-10 óra előírt mennyiségű hatóanyag, kétszerese a várt testsúlyvesztés. Például, elvesztése testsúly 400 g, 800 ml oldatot szükséges „Regidron egy”.

Azonban, ha lehetséges mérlegelni a személy nem, és az orvos nem jelölt különleges kezelési, akkor keresse meg a következő módszerrel kapni. 6-10 óra múlva a beteg inni oldatot „Regidron egy” sebességgel 30-60 ml per 1 kg testsúly. Az első órában a teljes mennyiségű folyadékot kell venni kis részletekben egyenlő időközönként 5-10 perc. Tört italt, hogy elkerüljék a hányinger. Aztán, ahogy a redukáló kiszáradás, az oldatot ital után minden laza széklet és / vagy rohamok hányás.

A kezelés során, a páciens lehet etetni beérkezése után azonnal a „Regidron”. Az orvosok azt javasolják, hogy ne fogyassza az ételt gazdag zsírok és a szénhidrátok. Ha az étel okozta hányás, várjon 10 percet, hogy a beteg igyon 2-3 kortyot „Regidron is.”

Jellemzően a módszer „Regidron és” után teljes hasmenés leáll. Jellemzően a gyógyszer használata nem több, mint 3-4 nap.