Hogyan hozzunk létre egy fiókot VKontakte

VKontakte - a legnagyobb és legnépszerűbb hálózat Magyarországon. Mely, ha egyszer már regisztrált, akkor képes lesz arra, hogy könnyen megtalálják az osztálytársaikkal, osztálytársak, így aki, mint egy gyerek ment a táborba, üdülő, vagy egyszerűen megtalálják levelezőtársakat. VKontakte, akkor is megtalálja a hasonlóan gondolkodó emberek hobbi, vannak speciális csoportok. És hogyan helyesen kell nyilvántartásba Vkontakte, kérdezed? És minden nagyon egyszerű, csak be kell járni néhány lépést.1. lépés.
Először is, el kell menni, hogy a honlapon is www.vkontakte.ru. Keresés szóra felvétel és kattintson rá.

Hogyan hozzunk létre egy fiókot VKontakte

2. lépés.
Majd a megnyíló ablakban adja meg nevét és vezetéknevét. Léphet be csak a valóságnak megfelelő adatokat - az intézkedés kifejezetten előírja a tervezők, mint egy intézkedés a spam elleni és anonim kérdőívet.

4. lépés.
Alatta meg kell adnia egy jelszót, akkor nem lehet rövidebb hat karakter. És tanácsot Önnek a jövőben, akkor jobb, ha a jelszavak betűket és számokat. Nem engedélyezett jelszavak, mint 123456 és qwerty, mert nagyon könnyű kitalálni, és az oldal lesz törve.


Csak alul a biztonsági kódot, a feladat, hogy hozzanak létre a betűk és számok is található, amelyek székhelye a képet.

5. lépés.
Ezután válassza ki az országot és a várost, ahol él. Alatta megadhatja az iskolák és az osztályok, ahol tanultam. És ne felejtsük el, hogy információkat tartalmaznak az egyetem, válassza ki a Kar, és adja meg a csoportot. Ezek az adatok segítenek a barátok megtalálni.
Ezután kattintson a Regisztráció gombra.

Hogyan hozzunk létre egy fiókot VKontakte

7. lépés.
Amint megy a személyes oldal a Facebookon, ahol szerkesztheti az összes adatot. A központban vagy a kerettel láthatja a felirat „fotó feltöltése”. Ha rákattint, akkor meg kell, hogy a választás „Tölts fel egy új képet”, vagy „egy képet az interneten - kamera”

Hogyan hozzunk létre egy fiókot VKontakte

8. lépés.
Akkor hozzá névjegyeket (home és mobiltelefon. ICQ). Töltsük hobbi, add célpontok és bemutatkozni. És ne feledd, amikor kiválasztják, vagy a változó egyik profilja a másikra, ne felejtsd el, hogy kattintson a „Mentés” gombra. És minél többet adsz információt magáról, annál lesz a személyes értékelés a kapcsolatot!

Hogyan hozzunk létre egy fiókot VKontakte

Sok szerencsét regisztráció!