Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Mi, az anyák - nagyon érdekes lények. Szeretnénk, ha minden egyszerre. Még játékok a gyermek szeretnénk elérni, legfeljebb érdekes és hasznos razvivalok. De, sajnos, ez nem mindig lehetséges. És továbbra is kellemetlen utóízt, ami ismét nem volt ideje, és hogy valami Doda gyermeke.Ha ez a helyzet veled, azt javasoljuk, hogy egy kis tervet, amit az azonos feladatokat szeretne végrehajtani naponta. A flayledi rendszer ilyen terv az úgynevezett „rutin”, és a magam, én is hívtam - gyerek rutinka.

Ez segít, hogy tartsa a hangsúly a legfontosabb dolog, és látni a teljes képet, mit csinál a fejlesztés a gyermek, és a fehér foltok is maradnak.

Kidolgozása során rutinki létesítő buktatókat. Például a valótlanság. Írhatsz, amit akar, de valójában minden nap, hogy a kiábrándító jel a hiba.

Fogom megosztani veletek, hogyan kell kiválasztani a megfelelő képzést, legalább minden nap, és én megmutatom kép terveiket.

Tehát először vettem fel, mint általában szeretnék, hogy vegyenek részt a gyermek - az utasításokat, majd konkrét gyakorlatok mindegyikre. Kapok a program maximális, amit akartam csinálni Svetozar ha nem árt semmit.

Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Minden nap két hétig plusz megemlítettem, hogy mit csinálunk ebben a listában. Ez segített, hogy a teljes képet - osztályok hogyan előnyösek, mivel többnyire nem foglalkoznak egyáltalán.

Azt is láttam, hogy mit csinálunk rendszeresen kevés erőfeszítéssel. Ezek az osztályok most nem tervezem.Például a fizikai fejlődés, mi vagyunk a természetben. A séta során, sétálunk csak a lábak, a kerekesszék régen eladták, és használják azt csak az első néhány hónapban, miközben alszik az utcán. Házak lóg trapéz gyűrű, mind a nyilvánosság előtt, és Svetozar gyakran lóg és lengő őket.

És a kedvenc játék - egy géppel tolokar és hintaló. Ők is kialakulhat fizikailag - erősíti a lábakat, fejleszti az egyensúlyt. A hintaló on (bár nincs egy ló és kutya) még mindig nagyon hasonlít a gyakorlat a jóga „lovaglás a teve”, fejleszti a gerincet.

Könyvek olvasása is rendszeressé vált. Ehhez én csak szervezett ezred egy kiállítást a megfelelő könyveket, és Svetozar ő hozza el nekem, vagy a férjem.

A fennmaradó tevékenységek listája Azért választottam az első 5 legfontosabb, véleményem szerint, és az érintett ebben a korban a szakaszban (2 év) irányban. Irányonként egy választotta a leghatékonyabb gyakorlat. És az, hogy az érdekelt engem a legjobban, és hogy nem kell energiát fogyaszt leküzdeni lustaság.

Akkor marad a helyzet a kis. Átírta kap elfoglalt, és minden nap tesz egy plusz vagy mínusz előttük. A hét végére tekinthető összefoglalni, és állítsa be a tervet.

Persze, 5 óra kell szem előtt tartani, hogy könnyen tetszik. Mindazonáltal, ez jobb, hogy egy tervet írásban. Ellenkező esetben, ha fokozatosan, csak felejtsd el.

Ez a napló tartottam először a Word.

Most nyomtassa ki az űrlapot, hozzátéve oldalvonalakba tervezésének és megállapítja, hogy szükség van felkészülni osztályok.

Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Mint látható, van ez a terv már nem csak a gyerekek, hanem más osztályokba, hogy szeretnék csinálni minden nap.

Ez magában foglalta a nagy célokat. Minden nap megpróbálok csinálni őket néhány apró lépést, minden cél legalább 15 percen keresztül.

Egy másik fontos megjegyzés. Ha nem kíván részt rendszeresen a baba, hogy ne emelje a mércét magad! Írja a minimális óra hetente szeretné tölteni minden irányban. 3 vagy 5 - elég.

Akkor nem hibáztasd magad, ha nem foglalkozik napi szinten. De ha működik, akkor minden okunk megvan, hogy dicsérni magát.

Itt lehet letölteni a mintát tervem egy 2 éves gyermek, és hozzon létre annak alapján a. A terv is csatolja hirdetések - ellenőrző lista egy hétig pdf formátumban.