Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Mi, az anyák - nagyon érdekes lények. Szeretnénk, ha minden egyszerre. Még játékok a gyermek szeretnénk elérni, legfeljebb érdekes és hasznos razvivalok. De, sajnos, ez nem mindig lehetséges. És továbbra is kellemetlen utóízt, ami ismét nem volt ideje, és hogy valami Doda gyermeke.

Ha ez a helyzet veled, azt javasoljuk, hogy egy kis tervet, amit az azonos feladatokat szeretne végrehajtani naponta. A flayledi rendszer ilyen terv az úgynevezett „rutin”, és a magam, én is hívtam - gyerek rutinka.

Ez segít, hogy tartsa a hangsúly a legfontosabb dolog, és látni a teljes képet, mit csinál a fejlesztés a gyermek, és a fehér foltok is maradnak.

Kidolgozása során rutinki létesítő buktatókat. Például a valótlanság. Írhatsz, amit akar, de valójában minden nap, hogy a kiábrándító jel a hiba.

Fogom megosztani veletek, hogyan kell kiválasztani a megfelelő képzést, legalább minden nap, és én megmutatom kép terveiket.

Tehát először vettem fel, mint általában szeretnék, hogy vegyenek részt a gyermek - az utasításokat, majd konkrét gyakorlatok mindegyikre. Kapok a program maximális, amit akartam csinálni Svetozar ha nem árt semmit.

Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Minden nap két hétig plusz megemlítettem, hogy mit csinálunk ebben a listában. Ez segített, hogy a teljes képet - osztályok hogyan előnyösek, mivel többnyire nem foglalkoznak egyáltalán.

Azt is láttam, hogy mit csinálunk rendszeresen kevés erőfeszítéssel. Ezek az osztályok most nem tervezem.


Például a fizikai fejlődés, mi vagyunk a természetben. A séta során, sétálunk csak a lábak, a kerekesszék régen eladták, és használják azt csak az első néhány hónapban, miközben alszik az utcán. Házak lóg trapéz gyűrű, mind a nyilvánosság előtt, és Svetozar gyakran lóg és lengő őket.

És a kedvenc játék - egy géppel tolokar és hintaló. Ők is kialakulhat fizikailag - erősíti a lábakat, fejleszti az egyensúlyt. A hintaló on (bár nincs egy ló és kutya) még mindig nagyon hasonlít a gyakorlat a jóga „lovaglás a teve”, fejleszti a gerincet.

Könyvek olvasása is rendszeressé vált. Ehhez én csak szervezett ezred egy kiállítást a megfelelő könyveket, és Svetozar ő hozza el nekem, vagy a férjem.

A fennmaradó tevékenységek listája Azért választottam az első 5 legfontosabb, véleményem szerint, és az érintett ebben a korban a szakaszban (2 év) irányban. Irányonként egy választotta a leghatékonyabb gyakorlat. És az, hogy az érdekelt engem a legjobban, és hogy nem kell energiát fogyaszt leküzdeni lustaság.

Akkor marad a helyzet a kis. Átírta kap elfoglalt, és minden nap tesz egy plusz vagy mínusz előttük. A hét végére tekinthető összefoglalni, és állítsa be a tervet.

Persze, 5 óra kell szem előtt tartani, hogy könnyen tetszik. Mindazonáltal, ez jobb, hogy egy tervet írásban. Ellenkező esetben, ha fokozatosan, csak felejtsd el.

Ez a napló tartottam először a Word.

Most nyomtassa ki az űrlapot, hozzátéve oldalvonalakba tervezésének és megállapítja, hogy szükség van felkészülni osztályok.

Hogyan hozzunk létre egy lecke terv nedelyukak szervezni ülések a gyermek anya naplója, kézikönyvek

Mint látható, van ez a terv már nem csak a gyerekek, hanem más osztályokba, hogy szeretnék csinálni minden nap.

Ez magában foglalta a nagy célokat. Minden nap megpróbálok csinálni őket néhány apró lépést, minden cél legalább 15 percen keresztül.

Egy másik fontos megjegyzés. Ha nem kíván részt rendszeresen a baba, hogy ne emelje a mércét magad! Írja a minimális óra hetente szeretné tölteni minden irányban. 3 vagy 5 - elég.

Akkor nem hibáztasd magad, ha nem foglalkozik napi szinten. De ha működik, akkor minden okunk megvan, hogy dicsérni magát.

Itt lehet letölteni a mintát tervem egy 2 éves gyermek, és hozzon létre annak alapján a. A terv is csatolja hirdetések - ellenőrző lista egy hétig pdf formátumban.