Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Szeretné tudni, hogyan húzza a fenék? Így tehát - vesszük az üzenet. Az első napon a képzés csináljunk vele zömök, a második - már dolgoznak egy technikát a könnyű súly, a harmadik - a felhúzás, és nem a „lányok”, hogy bikinistki mutatják, mint a normál, a stílus „sumo”, akkor ... Mi vagyunk ?Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Akkor érdemes elolvasni, hogy a pull könnyebb, mint a szivattyú, és van néhány speciális gyakorlatok a nők számára. Ez az a hit tanítása törékeny fejében fényes magazinok a „fitness”. Tény, hogy ezek mintegy százféle módon főzni tilápia, és hogyan kell csinálni, így a garancia, hogy nem lesz erősebb, illetve ellenállóbb. Ami a fiziológia minden kedves „felvonó és szivattyú” - ugyanaz a dolog. És ez a dolog az úgynevezett szörnyű kifejezést „izom hipertrófia.” Ez egyébként nem jelenti azt, hogy a gluteus hatalmas lesz.

Miért nem az összes gyakorlatok a fenék munka

 • állni a földön, támaszkodva a kezét, és térd, a csípő és a karok, a padlóra merőlegesen, rögzíti a test, felhívni a hasa, és végre egy egyenes láb hinta vissza. Megközelítések és ismétlések? „Mielőtt égő”;
 • ugyanabból a kiinduló helyzetbe, hogy végre hajlított láb ingadozások, így a sarok a mennyezet;
 • Most feküdjön le az egyik oldalon és a „felső” lábát a swing fel;
 • fordítsa meg, és ismételje meg;
 • továbbra is felállni és végre guggolás. De ez nem olyan, mint a normális emberek őket, és a centrifugális technikák, és még a rugók alján. És igen, a folyamat próbál tenni anatómiailag lehetetlen -, hogy álljon ki magad a zömök fenék;
 • majd rávetette az olló, léptető gyalog menjen vissza az égő. Beat térd a padlón a folyamat szükséges;
 • teljes mountain-tartományban kiugrott a zömök. Mi esett egy zömök, és hirtelen felugrott.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya
Miért ezek a gyakorlatok nem hatékony a fenék? Ez nagyon egyszerű. E rendszer szerint, nem lehet megszervezni egy fokozatos növekedése a terhelés. Mindig integetett égő, beleértve a munka az egyetlen glikolitikus rostok. Ezek olyan jól működnek, ha éppen olvasott magazin a léptető vagy futni a lépcsőn leveleket. És ha csak az utcán. Sok segített megszabadulni a ernyedtség és átveheti feszességét? Igen, szinte bárki. Még a profi sport, amely kidolgozta többnyire „lassú” szálak nézel ki, mint a hétköznapi nő. Mit beszélnek azok, akik több, és a zsír százalékos felett a norma?

A tisztesség, ez a képzés segít egy kicsit fejleszteni aerob állóképesség, és alapul szolgálhat a munkamódszer ki felülést technológia-mentes nap a hatalom. Csak akkor, ha meg kell mozgatni ugyanezeket zömök elején az ülés, és zökkenőmentesen. És persze, a kezdő nem kell semmilyen tavasszal, sokkal fontosabb, hogy megtanulják, hogy a hátsó zömök.

Hogyan építsünk fenék otthon

Tény, hogy a szivattyú fel a fenék otthon lehet, és ez nem lesz más, mint a „csarnokában körülmények között.” Úgy értem, meg kell dolgozni súlyokkal. A valóságban két lehetőség van:

 • lakást venni a teherhordó keretet és a gém. 2-4 felszerelni nm gumi bevonattal a padlón, hogy elkerüljék a túlzott hatást terhelést. Squat, húzza, és akkor még mindig a különböző gyakorlatokat a „top” a test;
 • sikerül egy sor súlyzók, előnyösen Összecsukható, nagyon kívánatos - akár 20 kg. Mégis, akkor nem kezet, hogy minden nő elmarad. Vagy megszerezni a magyar egyszerű súlyokkal. Úgy mellesleg népszerűtlen hazánkban segíthet, hogy egy szabad súlyok. Sokan még mindig tart a régi öntöttvas súlyok a szekrényben, vagy garázs.


Hatékony gyakorlatok a fenék

Ne feledje, a három szabály:

 1. komplex kezdődik akár egy zömök bármilyen formában, vagy a felhúzás semmilyen formában. A román állvány vagy egyéb előre hajlik súlyokkal - a közüzemi helyett az alap gyakorlat. Nem kell kezdeni vele. „Tovább” lehet 1 nehezebb kiegészítő mozgás - előredőlhet kitöréseket, bolgár osztott zömök, kitörés átlósan, zashagivaniem a kanapén vagy pad. És a fenti mahi jobban tenni a végén egy összetett és nem könnyű elvégezni az dagasztás örömmel levegő láb, de a súlyozást 2-12 kg. Normál, nem „aerobic” súly talpra üzletekben megvásárolható harcművészeti;
 2. A komplexum a fenék kell lennie mozgás ellensúlyozására lordosis. Ez a testtartás szíj, fekvőtámasz, húzódzkodás, és bánatot a sajtóban. Ők véget minden edzés, és töltsük fel fáradtság;
 3. elmélet izmok meglepetés és más modern fitness arzenál inkább célzó emberi szórakozás, hanem felidézve az edzés hatékonyságát. Mert jobb, ha megtanulják, hogyan kell csinálni a gyakorlatokat tesztelt és nem köthetők egy csomót a fitball, maga alá csupasz lábát. - Az Ön feladata az, hogy fokozatosan növelje a súlyát a lövedékek. Az év folyamán a munkát magad akkor átlagosan leülni súlyát a vállán az ismétlések, így 4-5. Ezzel és törekedni kell arra, hogy kihívást jelent minden edzés - ellátja a mozgás, kiváló technikával és nagyobb súlyt.

Sportgyakoriatban, hogy húzza meg a fenék otthon minimális felszerelést akkor a következő komplexek:

5 perc futás fel és le a lépcsőn, közös bemelegítés, 2-3 szett felülést és ponyvák, súly felmelegedni, stretching, „futó” (lemenni egy kitörés, térd alsó lábszár - a padlón együtt a sípcsont, nyomja a csípő és a térd hajlított láb - kissé előre, egyenes háttal), fixálás mély Sede -30 másodpercig

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Zömök. Klasszikus, lányos nem torzulások „jobb izmok, dönthető a test előre.” teljesítmény mód, azaz 5 ismétlésben, 3-4 üzleti szemlélet, 4-5 bemelegítő, a fokozatos súlygyarapodás. Vagy felhúzás „sumo”. Ezeket meg kell váltogatni származó edzés edzés.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Az egyik pályán a kapu fölé. Vagy „jó reggelt” - van egy sáv közepén sorban a lapátok, felhívni a has, és végezze el a lejtőn a test párhuzamosan a földre, és a hozama megnagyobbodás mód, azaz a 10-12 ismétlést jó ütemben, az átlagos súlya. Vagy hívjuk felhúzás a lányok - román sóvárgást. Vegyünk egy súlyzó az alsó kosarat, majd lassan hajoljon előre, ami a bélyeg „lábak”, és hajlító csak a csípőízület.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Az egyik támadás vagy „zashagivanie” egy nagy platform, a rezsimek az előző bekezdésben.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Mahi négykézláb ezelőtt, a súlyozás, 20-30 ismétlést.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Több készlet szíjak és fekvőtámasz, láb fellendülés a satu a bárban.

Hogyan húzza meg a fenék otthon - gyakorlat - pop-anya

Helyes gyakorlat a fenék az edzőteremben nem sokban különbözik az előző változathoz képest. Smith guggolás és megnyomja az autó a szimulátor lábak vannak kialakítva, azok számára, akik már tudják, hogyan kell csinálni a guggolás. Ellenkező esetben, akkor egyszerűen sérülést a hátsó, guggoló fix bélyeg, és egy tisztességes súlyt. És anélkül, hogy tisztességes súlya nem húzza semmit, és így csak megy az edzőterembe. Miután a teremben, csak megváltoztatni a rúgás lábukkal a tenyésztés a csípő a szimulátorban, és visszahúzódása a lábak vissza a szimulátor a fenék, ennyi az egész.

Húzza a fenék, hogy segítsen, hogy garantálja a megfelelő táplálkozás. Ha sovány, és a laza intézni, hogy a kalóriatartalma 200-300 kalóriát magasabb, mint a napidíj költségek a szervezet. Ezek kalóriát jobbak, mint a telefonos valami, mint a zabpehely és a túró vagy csirke helyett egy zsemle vagy csokoládé. Kövesse a bevitt fehérje - nem kevesebb, mint 1, 5 g per 1 kg testtömeg. Ne zárja a szénhidrátok és zsírok, ezek szükségesek az egészség és a növekedés.

Nem gyakorlat yagoditsyne munkát, ha az extra súly, és a diéta ugyanabban gondatlanság. Ha van felesleges testzsír, alacsonyabb energiatartalmú, 200-300 kcal „igényeket”, és adjunk hozzá egy fél órás séta gyalog erőteljes ütemben minden nap.

Bármilyen cél elérhető, ha a munka, és ne utánozzák a turbulencia, akik minden új titkos módon. Ezek nem, és a régi bevált, ha helyesen alkalmazzák, segítségével több és javítja az egészséget.