Hogyan ismerkedés a férfi tanácsot, hogyan és hol, hogy megismerjék az ember

Azt is meg kell jegyezni, hogy keresi a tökéletes férfit, gyakran nem veszik észre a jeleket a figyelem a „rendes” tagjai az ellenkező nemű, mert sok szenvedélyes ötleteiket és sztereotípiákat. Sok lány gyakran elvesznek, amikor ismerték, és nem támogatják ezt az embert. De nem minden férfi most már bátor, hogy jöjjön, és találkoztunk. A viselkedés sok nő tovább súlyosbítja a helyzetet - az egész megjelenése, ezek azt mutatják, hogy senki sem méltó. Hogyan lehet megtörni az ördögi körből? Hogyan ismerkedés a férfi?Keresek egy helyet, egy ember - a választás az óriási!

Hogyan ismerkedés a férfi tanácsot, hogyan és hol, hogy megismerjék az ember
Furcsa, de a listán az eljárások társkereső férfi vezető a legprimitívebb és egyszerű módszerekkel. Ez az ilyen helyzetekben a legtöbb esetben meg lehet találni egy egyszerű és nyílt ember. Szóval, ha ismerkedés a férfi?

Az udvarban. Ha van egy kutya, akkor ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtalálja az ember olyan szenvedélyesen szerető állatokat. Kimegyek sétálni a kedvencével, akkor túlmutatnak az udvara és rábukkan egy férfi egy kutyát, amely legalább hasonló az Ön érdekeit.

Állj. Ha tetszik egy férfi, ami ugyanaz, mint te, várja a közlekedés a buszmegállóban, akkor finomítani, mióta letette a szükséges eszközökkel. Ha te és ő mind megtorpant, akkor tegyük fel, késésben, és kérje meg az időt.

Az üzletben. Az üzletben vagy szupermarketben akkor mindig kérjen tanácsot: „Próbáltad már ezt a bort? És hogyan is?”. A férfiak szeretnek érezni, hogy a véleménye fontos. Mint lehetőség -, akkor kérjen segítséget kap néhány árut a felső polcról - férfiak szeretnek érezni kiváló.

Az utcán. Hogyan megismerkedhetnek az ember az utcán? A legalapvetőbb és legnépszerűbb módja a minden korosztály számára - ez szándékos ütközés és dobja a dolgokat. Továbbá, akkor emelje fel a dolog, elnézést, és meghívjuk egy csésze kávét kompenzációként az ügyetlenség, ha igen, persze, „az” ember, nem szemtelen, aki szintén jön, miután lépést tartani.

Ha dohányzik, mindig lehet kérni podkurit vagy egy cigarettát a tompított és tetszett az ember. Azonban ez a módszer, van egy hátránya - ha valaki nem dohányzik, amelyek negatívan látják a függőség.

A sport rész, vagy az edzőteremben. Ha éppen ellenkezőleg, priverzhenka egészséges életmód, és heti három alkalommal látogatás a tornaterem, akkor mindig talál egy jó és erős ember. Akkor fokozzák és tisztázása, hogy a egyik vagy a másik edző, megkérdezi, hogy megfelelően lehessen elvégezni egy adott feladat.

Hogyan ismerkedés a férfi tanácsot, hogyan és hol, hogy megismerjék az ember

Nyaralni. Azt nem tudom, hol, hogy megismerjék az ember? Ride a többit! Bármikor találkozni érdekes ember a fürdő, vagy akár egy közönséges kedvenc kávézójában. Itt találkozhat a bárban gondosan választotta, milyen rendelni. Az ember mindig szívesen ad tanácsot, és azt is szórakoztatják egy koktél vagy egy csésze kávét. Mivel az ünnep regények, ne feledjük, hogy ezek általában rövid életűek, és a legtöbb esetben a végén ugyanazon a napon, amikor a végén a nyaralás.A klub. Most minden, de a legkisebb városok éjszakai uralja a nappali. Ezért gyakran találkozhatunk olyan ember, aki kész arra, hogy megfeleljenek az új emberek, ez a klub, ahol felszabadult, és talán is találkozni akar a lelki társ.

A baráti kör. Ezt a módszert tartják az egyik legmegbízhatóbb, mert senki nem bemutatni, hogy valaki, aki nem szereti. Mindenesetre valószínű, hogy mindegyik kínál méltó versenyző egy helyet a szívedben. És porassprashivat barátai árusító közös barát soha nem lesz vége.

Azokon a helyeken, ahol a férfiak. Lehet például egy elektronikai áruház, vagy butik férfi ruházat. Hogyan megismerkedhetnek a férfi ebben az esetben? Csak kérni az ember segítséget kiválasztásában egy ajándék, hogy a testvére, vagy apa.

Azon az estén eksperess-randi. Ez a lehetőség az, hogy közvetlenül kommunikálhat a személy tudja, mit csinál, hogy úgy érzi, az első benyomása, hogy ritkán megtéveszti. Különösen azért, mert mindketten tudjuk, hogy miért jött ide.

Érdekes helyek. Ha Ön szereti a valami, például a tagja egy csapat ejtőernyős vagy látogasson karate - ez lehet egy jó ürügy arra, hogy vizsgálja meg az ember, aki hasonlít a hobbija. Akkor nem fog unatkozni vele, és akkor van egy nagy idő.

Hibák, hogy a nők gyakran, amikor társkereső férfiak

Nagyon gyakran a nők a dolgokat, mint hogy amikor találkozik egy férfi szándékosan megijeszteni. Mik ezek a hibák?

Hogyan ismerkedés a férfi tanácsot, hogyan és hol, hogy megismerjék az ember
Erős érzelmek kifejezése. A férfi szeret nyerni, és ha a nő előtte az egész remegő az ő kedves, hamarosan lesz érdektelen.

Mondván, hogy a hosszú távú terveket. Egy férfi nagyon ijesztő nő, aki az első napon elmondja neki a nevét a jövőben a gyermekek.

Halandzsa. Bármely civilizált ember kellemetlenül megzavarja, ha egy nő írástudatlan, a trágár beszédet.

A nevetés és könnyek ok nélkül. Ez egyértelmű jele a kiegyensúlyozatlan mentális állapotát. Nem valószínű, hogy az ember azt hiszi, egy másik találkozó egy ilyen személy.

Túlzott érzelmesség. Ezek a vonzalom is megzavarja a beszélgetőpartner. Bár ez a helyzet látható két módon. Ha állandóan hadonászott, és tolta a vállát, emlékezve az anekdota, akkor tudja, mi a reakció lenne. És ha csak a pozitív érzelmek, akkor fertőz meg, és beleszeret első pillantásra.

A vélemény hiányában. Bármilyen egyikünk mindig akar tanulni az új és érdekes embereket, a saját szemszögéből ezt vagy azt a kérdést. És ha az ember meg van fosztva a véleményt egy adott téma, akkor mi mást is lehetne? Ahhoz, hogy kommunikálni egy adott unalmas és monoton - potenciális választás hamarosan hagylak egyedül unatkozni is.

Oldalon az egykori lovassági. Ezek a dolgok nem mondják ellenjavallt, és amikor találkozott - még inkább.

Parancsoló hangon. Egy nő legyen könnyű és kellemes beszélni, és minden esetben nem úgy, mintha egy vezér. Ez blokkolja a romantikus hangulatot a férfiak.

Felhívja a barátait. Men utálom, ha a nők fut félóránként a por az orr és nevezik magukat barátja át az utolsó szavai. Intelligens ember valaha is hiszem, hogy ez az, amit csinál a WC, és ő biztosan nem lesz kellemes. És ha a partner hülye, ő is csak úgy gondolja, hogy van hólyag problémák - Ön is egyetért is kellemetlen.


Tippek, hogy hasznos lehet megismerkedni egy férfit

Árnyalatok mindig nagyon fontos szerepet alkotó első benyomás rólad. Emlékszem rájuk, ha meg akarja tudni, hogyan felel meg az ember a hosszú táv.

Ne felejtsük el, hogy a férfiak szeretik a szemüket, így próbálja mindig nézd 100. Senki sem tudja pontosan, hogy mikor fog találkozni a sorsát.

Próbálja amennyire csak lehetséges, hogy sugároz pozitivitás és az optimizmus. Akkor az ember legalább találkozunk vidám és kellemes ember.

Legyen természetes, hogy elfoglalta a valódi lelki szépség.

Tanulj meg nevetni, ember. Ők értékelik leginkább a nők.

Értékelik magát, és akkor az ember, amit mindig is nagyra értékelik.

Vessünk egy esélyt megismerésének akkor a férfiak. Lehet, hogy ez csak első pillantásra úgy tűnik, érdektelen, mert a félénkség, és valóban van egy csomó nagyon különböző tudás és érdekeit.

Összefoglalva, szeretném hozzátenni: emlékezni az egyszerű igazság - a nő egyszerűen vonzza a figyelmet a férfiak, de ez sokkal nehezebb megtartani. Ezért, hogy egy nő, egy rejtély, hogy őt, majd miután találkoztak, ő szeretné, hogy találkoztunk újra!